Star Akrep - Dizi Yorumları

BEN NEFES ALAMIYORUM...

EzmucxTWYAY0xwn

• Harika
  • Güldürdün
Reactions: STAR and slhttnmtl
Yeter be adam yeter. :A Sal benim #ArDuCan çiftimi. :F
#ArDu bitene kadar asla salamam kb. :A İkisi de yanacaktı o yangında sonra da ebediyen yanış... :T
------

İŞTE EFSANEE. :Z

Ya Ferda Kendirci değil Emgen dedi. Rüya değildir inş. İnsanlara kendini tanıtırken de Ferda Emgen dedi neden bu kadar heyecanlıyım ben. :A

Son düzenleme:
  • Olmamış
Reactions: Emre Ozansoy
Bu dizi türünün en iyi örneği. Daha iyisi yok, iyisi de gelmez... :bhr: Uzun bir aradan sonra dizinin en güzel bölümlerinden birini seyrettik. Bölüm sonu desen resmen bomba! :Z

Bu dizinin emeğinin karşılığını alamaması üzücü.
------

@Emre Ozansoy , @slhttnmtl
Bu bölüm son 10 bölümün en güzel bölümümüydü bana mı öyle geldi. Sonunda Ferda kendine gelmiş...Akrep Ferda izlemek istiyorum ...
Uzun bir aradan sonra çok güzel bir bölüm izledik.

• Harika
Reactions: STAR and slhttnmtl
@Emre Ozansoy , @slhttnmtl
Bu bölüm son 10 bölümün en güzel bölümümüydü bana mı öyle geldi. Sonunda Ferda kendine gelmiş...Akrep Ferda izlemek istiyorum ...
Yok, sana öyle gelmedi. Oyunculuklarıyla, konusuyla yani kısacası her şeyiyle dizide efsane olarak gördüğüm 9. bölümden bile iyi. 10 reytingi hak eden bir dizinin bir bölümü varsa kesinlikle başka rezaletler değil de bu. Ama çok büyük ihtimal AB'de 1 bile alamayacak.:(

• Üzücü
Reactions: STAR
Yok, sana öyle gelmedi. Oyunculuklarıyla, konusuyla yani kısacası her şeyiyle dizide efsane olarak gördüğüm 9. bölümden bile iyi. 10 reytingi hak eden bir dizinin bir bölümü varsa kesinlikle başka rezaletler değil de bu. Ama çok büyük ihtimal AB'de 1 bile alamayacak.:(
Biz bu kadar beğendiysek dizi doğru yolda ilerliyor... Reytinglerini artık takmıyorum... Çünkü biz her beğendiğimizde daha düşük alıyor. Yarın totalde 0.90 falan alır😔😪

• Üzücü
Reactions: slhttnmtl
Bölüm arkası fragmanlarına alışmıştık halbuki. Bu efsane bölümün arkasından gelmemesi üzdü.

Biz bu kadar beğendiysek dizi doğru yolda ilerliyor... Reytinglerini artık takmıyorum... Çünkü biz her beğendiğimizde daha düşük alıyor. Yarın totalde 0.90 falan alır😔😪
Dur o kadar şey yapma. 1.9 gibi bir oran almış olması lazım önceki bölüm. :( Ah 2'ye çıkmasını ümit ediyorum ama dediğin şey o kadar doğru ki.
------

Bölüm daha bitmedi 🤔 00.15 i bekle
A doğru.

• Beğendim
Reactions: STAR