Emgen'i de istiyor.Ferda Kendirci Elgin Karadağ Gürsoy4 tane.
![]()
Emgen'i de istiyor.Ferda Kendirci Elgin Karadağ Gürsoy4 tane.
![]()
Dur durak billmiyor.Unuttum.Etti 5.
![]()
Ben de nefes alamıyorum. Kusmaktan bi hal oldum.BEN NEFES ALAMIYORUM...
![]()
Yeter be adam yeter.Ben de nefes alamıyorum. Kusmaktan bi hal oldum.![]()
#ArDu bitene kadar asla salamam kb.Yeter be adam yeter.Sal benim #ArDuCan çiftimi.
![]()
Yaa... Çok tatlılar...🥰BEN NEFES ALAMIYORUM...
![]()
Sonunda Emgen soyadı gerçekten yakışacak birinin oldu.FERDA EMGEN Queen
Uzun bir aradan sonra çok güzel bir bölüm izledik.@Emre Ozansoy , @slhttnmtl
Bu bölüm son 10 bölümün en güzel bölümümüydü bana mı öyle geldi. Sonunda Ferda kendine gelmiş...Akrep Ferda izlemek istiyorum ...
Yok, sana öyle gelmedi. Oyunculuklarıyla, konusuyla yani kısacası her şeyiyle dizide efsane olarak gördüğüm 9. bölümden bile iyi. 10 reytingi hak eden bir dizinin bir bölümü varsa kesinlikle başka rezaletler değil de bu. Ama çok büyük ihtimal AB'de 1 bile alamayacak.@Emre Ozansoy , @slhttnmtl
Bu bölüm son 10 bölümün en güzel bölümümüydü bana mı öyle geldi. Sonunda Ferda kendine gelmiş...Akrep Ferda izlemek istiyorum ...
Biz bu kadar beğendiysek dizi doğru yolda ilerliyor... Reytinglerini artık takmıyorum... Çünkü biz her beğendiğimizde daha düşük alıyor. Yarın totalde 0.90 falan alır😔😪Yok, sana öyle gelmedi. Oyunculuklarıyla, konusuyla yani kısacası her şeyiyle dizide efsane olarak gördüğüm 9. bölümden bile iyi. 10 reytingi hak eden bir dizinin bir bölümü varsa kesinlikle başka rezaletler değil de bu. Ama çok büyük ihtimal AB'de 1 bile alamayacak.![]()
Bölüm daha bitmedi 🤔 00.15 i bekleBölüm arkası fragmanlarına alışmıştık halbuki. Bu efsane bölümün arkasından gelmemesi üzdü.
Dur o kadar şey yapma. 1.9 gibi bir oran almış olması lazım önceki bölüm.Biz bu kadar beğendiysek dizi doğru yolda ilerliyor... Reytinglerini artık takmıyorum... Çünkü biz her beğendiğimizde daha düşük alıyor. Yarın totalde 0.90 falan alır😔😪
A doğru.Bölüm daha bitmedi 🤔 00.15 i bekle
(Bir de yarın 3 reyting alıyormuş)🙃 3 e sevinir hale geldik 🙄Dur o kadar şey yapma. 1.9 gibi bir oran almış olması lazım önceki bölüm.Ah 2'ye çıkmasını ümit ediyorum ama dediğin şey o kadar doğru ki.
------
A doğru.
Aslında Total ve ABC'de 1 reyting var da bilemiyorum. Ama alsa ne efsane olur be.(Bir de yarın 3 reyting alıyormuş)🙃 3 e sevinir hale geldik 🙄
Ferda Merve'yi korselesin, Efe ile temasta olunca kıyameti koparsın...Senariste söyleyelim de bekaret sahneli bir şey yazsın haftaya , 12 reyting alır!