Emre Ozansoy
Süper Mod.
Tam o diziye layık bir karakter.Ahmet denen şahsı el birliğiyle Camdaki Mayfa'ya gönderelim.![]()
Tam o diziye layık bir karakter.Ahmet denen şahsı el birliğiyle Camdaki Mayfa'ya gönderelim.![]()
Cidden öyle.Tam o diziye layık bir karakter.
CK ve BB'yi savunan senaristimiz, böyle şeylerin izlendiğini bildiği için böyle bir şey yazmış olabilir.Cidden öyle.
Çok haklısın be. Bu adama ne kadar ABV desek az. Ama anlamalıydım Hangimiz Sevmedik'in b.k gibi finalinden dolayı.CK ve BB'yi savunan senaristimiz, böyle şeylerin izlendiğini bildiği için böyle bir şey yazmış olabilir.
Tamam bölüm olaylı, Ahmet de Duru'yu Aras için sıkıştırmış (ki bunun hala ne kadar geçerli bi sebep olduğu tartışılır) bu sefer de Ayşem'in Perihan safına geçip Şahin'i hapisten çıkarmaya çalışması aşırı mantıksız biz anne-kız isterken şu Başak denen adamın yaptıklarına bak. 😡
KAMERA ARKASI
Bu hafta Akrep'te yokum, I'm sorry.20. BÖLÜM FOTOĞRAFLARI
@Emre Ozansoy bu iyiydi be.KAMERA ARKASI
NE DİYORSUN SEN NE! 😱Bu hafta Akrep'te yokum, I'm sorry.![]()
Kırmızı çizgim Aras'ın sahnesi hiç yok denilecek kadar azmış bu bölüm.
Aras'ına başlatma bölüm çok iyi gözükmüyor da kırmızı çizgimiz Aras değil Akrep olmalı. Ay neyse finale az kaldı zaten yalnız izlerim herhalde bundan sonra.Kırmızı çizgim Aras'ın sahnesi hiç yok denilecek kadar azmış bu bölüm.Fotoğraflarda, kamera arkasında da yok. Hiç çekmedi bölüm.
Tabi önemli olan Akrep, ama sonuçta o da bir başrol.Aras'ına başlatma bölüm çok iyi gözükmüyor da kırmızı çizgimiz Aras değil Akrep olmalı. Ay neyse finale az kaldı zaten yalnız izlerim herhalde bundan sonra.![]()
Başrolünü yesinler keşke figüran olsaydı.Tabi önemli olan Akrep, ama sonuçta o da bir başrol.Onsuz bir bölüm olmaz.
Yok ya, öyle dediğime bakma izleyeceğim.Şu malum sahne doğru düzgün bir şeye bağlanırsa (artık ne kadar doğru ne kadar düzgün) bırakmam kolay kolay.

Ahmet'ten nefret ediyorum. Amacı her ne olursa olsun öyle bir şey teklif etmesi, olması mide bulandırıcı. O karakteri bu kadar başımıza çıkartan senaristin ABV.Başrolünü yesinler keşke figüran olsaydı.
Ah&Du'dan bahsediyorsan bu gelen özetle aslında olayın rezalet olmadığı anlaşılmış oldu. Her ne kadar ana hikayesinden kopsa da kendi çapında gidiyor işte.
Ekli dosyayı görüntüle 101823
Bu arada gerçi görmüşsündür de göndermeli ve çok hoş olmuş bu story ve devamındakiler.![]()
Bir de kabak Erkan Birgören'in başına patladı insanlar bu Başak denen rezil ötesi adamın geldiğini bilmiyorlar zaar.Ahmet'ten nefret ediyorum. Amacı her ne olursa olsun öyle bir şey teklif etmesi, olması mide bulandırıcı. O karakteri bu kadar başımıza çıkartan senaristin ABV.
Çok güzel hikayelerdi, gördüm.![]()
![]()
Ben de hiç istemiyorum. Hatta ilk 100 dışına çıkmasından korkuyorum da o ksdarını istemiyorum.Bu arada umarım reytingler yükselmez bu hafta @slhttnmtl
Yusuf'un sahneleri az, eğer yükselirse bir kaç izleyici "Yusuf yok, o yüzden yükseldi" diyecek.Ben de hiç istemiyorum. Hatta ilk 100 dışına çıkmasından korkuyorum da o ksdarını istemiyorum.