Emre Ozansoy
Süper Mod.
2 tane var hangisi?Git bir de Mucize Doktor videosunu izle şimdi.![]()
2 tane var hangisi?Git bir de Mucize Doktor videosunu izle şimdi.![]()
Nasıl ya.2 tane var hangisi?![]()
Alttakini bilmiyorum. Üsttekini izle, bahsettiğim o.
Doğru eleştirmiş.Alttakini bilmiyorum. Üsttekini izle, bahsettiğim o.![]()
Eleştirdiği sahne çok saçmaydı.BEN ŞOK! 😱![]()
Dizi bu evladım, insanlar ameliyat yapmaya da özenmezler.Eleştirdiği sahne çok saçmaydı.İzlerken bende aynılarını demiştim.
![]()
Dizide olsa mantıklı sahne yapmaları gerek.Dizi bu evladım, insanlar ameliyat yapmaya da özenmezler.![]()
En fav dizilerimde mantıksız ne sahneler vardı. Katılmayayım o zaman. 🤭Dizide olsa mantıklı sahne yapmaları gerek.![]()

Böyle şeyle şaka olur mu bilemedim de gülmedim de değil şimdi.Ekli dosyayı görüntüle 101731
Demet Akbağ, önceki gün rol gereği Kireçburnu Sahili'nde bayılarak beton zemine düştü. Oyuncuyu o halde gören vatandaşlar ise çekimi fark etmeyince kısa süreli panik yaşadı.
Çekimler sırasında Akbağ'a partneri Evrim Alasya da eşlik etti.
@slhttnmtl @Staran @Alos
Bende güldüm, ama reklamın iyisi kötüsü olmaz.Böyle şeyle şaka olur mu bilemedim de gülmedim de değil şimdi.Bu arada kesin hastalığıyla ilgili bir şey olacak o sahnede.
A onu düşünemedim bak. Neyse başka diziler gibi rezil reklamlar yapıp tt'den inmeyeceğine böyle bir reklam olsun, az konuşulsun daha iyi.Bende güldüm, ama reklamın iyisi kötüsü olmaz.
Büyük ihtimalle. Ferda'nın yanında olması.![]()
Canım Ferda annesini hiç yalnız bırakmıyor. 🥰Ekli dosyayı görüntüle 101731
Demet Akbağ, önceki gün rol gereği Kireçburnu Sahili'nde bayılarak beton zemine düştü. Oyuncuyu o halde gören vatandaşlar ise çekimi fark etmeyince kısa süreli panik yaşadı.
Çekimler sırasında Akbağ'a partneri Evrim Alasya da eşlik etti.
@slhttnmtl @Staran @Alos
Pazartesi, Kağıt Ev arasında fragman vermek mi. Nereden baksan kral hareket. 😎20. BÖLÜM 2. FRAGMANI