Emre Ozansoy
Süper Mod.
Bu arada eğer Ece, USB'yi Hacer'e verdiyse Ferda öldürebilir benim saf Hacer'imi. 
Aynen.Queen Gülben Ergen'in olduğu bir şeyin kötü olma ihtimali yok.![]()
Tokadıyla amel defterini kapatır da ondan önce Perihan Emgen bir hamle yapmazsa tabii.Bu arada eğer Ece, USB'yi Hacer'e verdiyse Ferda öldürebilir benim saf Hacer'imi.![]()
Menajerimi Ara , Sefirin Kızı , Akrep ve Seni cok Bekledim izliyorum..Çarşambada şimdilik Sol Yanım ama final yapacak..(Zaten pek de sevmiyorum bırakmak istiyordum)Ailem izliyor da Sefirin Kızı'na, ben Yasak Elma'ya başlamıştım bile.
Bu arada Menajerimi Ara izlemiyor musun? 😱
Ve dolu değilsen Sadakatsiz de çok iyi gidiyor.![]()
Perihan Emgen de hamleler yapıyor, ama artık nasıl oluyorsa akrep Ferda bir şekilde buluyor.Aynen.Bu yalnız ekstradan mükemmelin de mükemmeli olacak.
------
Tokadıyla amel defterini kapatır da ondan önce Perihan Emgen bir hamle yapmazsa tabii.
Dediğim gibi demin de o zaman Menajerimi Ara'ya da davetlisin.Menajerimi Ara , Sefirin Kızı , Akrep ve Seni cok Bekledim izliyorum..Çarşambada şimdilik Sol Yanım ama final yapacak..(Zaten pek de sevmiyorum bırakmak istiyordum)
Orası da doğru da iyi ajanlarla güzel iş çıkarabilir aslında Perihan Emgen.Perihan Emgen de hamleler yapıyor, ama artık nasıl oluyorsa akrep Ferda bir şekilde buluyor.![]()
Aynen benim için de 4 gündür çok iyi geçiyor. İnşallah. Sana da.Arkadaşlar sohbetiniz çok güzeldi...Haftaya yine bir Akrep gecesinde buluşmak dileğiyle..
Hayırlı geceler..ALLAH RAHATLIK VERSİN..
Dönem bittiği için rahatladım..Bu aralar aktif olacağım..Görüşürüz..Dediğim gibi demin de o zaman Menajerimi Ara'ya da davetlisin.
Orası da doğru da iyi ajanlarla güzel iş çıkarabilir aslında Perihan Emgen.
------
Aynen benim için de 4 gündür çok iyi geçiyor. İnşallah. Sana da.
Canım Perihan''ımın kafası o kadar entrika kaldırmıyor.Orası da doğru da iyi ajanlarla güzel iş çıkarabilir aslında Perihan Emgen.![]()
Aynı şekilde bende. Görüşürüz.Dönem bittiği için rahatladım..Bu aralar aktif olacağım..Görüşürüz..
#dicbar
Bence göründüğü gibi biri değil Peri'cim.Canım Perihan''ımın kafası o kadar entrika kaldırmıyor.![]()
Bu dizi heyecanlı felan ama tutulmaması çok garipSeni Çok Bekledim'in normalde tutmasını istiyordum, ama bu sabah reytinglerden sonra aynı fikirde değilim. Kanal Cuma günü bir şekilde kendini idare eden oranlar alıyordu, gün değiştirince yarı yarıya oran kaybetti.
Ha bu düşüşün nedeni belki 5 günlük süreçte yeteri kadar tanıtımının yapılmaması da bir etken olabilir.
Bölüm sonu heyecanlı bitti, doğru düzgün fragmanlar hazırlanırsa gelecek hafta artacağını düşünüyorum.
Yasak Elma'dan bile daha heyecanlı, tutmamasının nedeni kanalı bence. Bu dizi FOX'ta olsa coşmuştu.Bu dizi heyecanlı felan ama tutulmaması çok garip
Cuma günü karşısında çok fazla rakip vardı ve çoğu güçlüydü ama oranları yine de fena değildi cuma için. Bu hafta genel bir düşüş söz konusu ama bence fazla tanıtım yapmadıkları için düştü.Bu dizi heyecanlı felan ama tutulmaması çok garip
Dediklerine harfiyen katılıyorum.Seni Çok Bekledim'in normalde tutmasını istiyordum, ama bu sabah reytinglerden sonra aynı fikirde değilim. Kanal Cuma günü bir şekilde kendini idare eden oranlar alıyordu, gün değiştirince yarı yarıya oran kaybetti.
Ha bu düşüşün nedeni belki 5 günlük süreçte yeteri kadar tanıtımının yapılmaması da bir etken olabilir.
Bölüm sonu heyecanlı bitti, doğru düzgün fragmanlar hazırlanırsa gelecek hafta artacağını düşünüyorum.
Ben Cuma günü oranlarının yeterli olduğunu düşünüyorum, eğer fragmanlar daha heyecanlı hazırlansaydı her grupta 4+ sabitlerdi.Cuma günü karşısında çok fazla rakip vardı ve çoğu güçlüydü ama oranları yine de fena değildi cuma için. Bu hafta genel bir düşüş söz konusu ama bence fazla tanıtım yapmadıkları için düştü.
Dediklerine harfiyen katılıyorum.
Aynen, öyle olursa en azından sezon sonuna kadar idare ederlerdi. Bu fragmanlar da bence çok iyiydi de SÇB yüzünden tanıtımları çok az döndü. Umarım SÇB güzel başlarda daha iyi fragmanlar hazırlayıp bol bol verirler. O zaman eski oranlarını alır bence.Ben Cuma günü oranlarının yeterli olduğunu düşünüyorum, eğer fragmanlar daha heyecanlı hazırlansaydı her grupta 4+ sabitlerdi.
Seni Çok Bekledim'i yükseltmek için daha hafta boyunca tekrarlarını verir bıktırıcı derecede, sonra fragmanlarını vermeye devam eder.Aynen, öyle olursa en azından sezon sonuna kadar idare ederlerdi. Bu fragmanlar da bence çok iyiydi de SÇB yüzünden tanıtımları çok az döndü. Umarım SÇB güzel başlarda daha iyi fragmanlar hazırlayıp bol bol verirler. O zaman eski oranlarını alır bence.
Gerek yok o zaman dip oranlarla başlasın, belki uğraşları bir işe yarar o zaman.Seni Çok Bekledim'i yükseltmek için daha hafta boyunca tekrarlarını verir bıktırıcı derecede, sonra fragmanlarını vermeye devam eder.Bir iki hafta kurtulamayız gibi.
Neler oluyor öyle...Hangi birine şasırayım..Hacer almış diski...Ferda oldugunu da öğrendi..Duru da Ferda- Fikret ilişkisini öğrendiğine göre hapishane günlerine yaklaşmış bulunmaktayız..