Star Akrep - Dizi Yorumları

• Harika
Reactions: Emre Ozansoy
Ailem izliyor da Sefirin Kızı'na, ben Yasak Elma'ya başlamıştım bile. :(

Bu arada Menajerimi Ara izlemiyor musun? 😱

Ve dolu değilsen Sadakatsiz de çok iyi gidiyor. :Z
Menajerimi Ara , Sefirin Kızı , Akrep ve Seni cok Bekledim izliyorum..Çarşambada şimdilik Sol Yanım ama final yapacak..(Zaten pek de sevmiyorum bırakmak istiyordum)

Menajerimi Ara , Sefirin Kızı , Akrep ve Seni cok Bekledim izliyorum..Çarşambada şimdilik Sol Yanım ama final yapacak..(Zaten pek de sevmiyorum bırakmak istiyordum)
Dediğim gibi demin de o zaman Menajerimi Ara'ya da davetlisin.

Perihan Emgen de hamleler yapıyor, ama artık nasıl oluyorsa akrep Ferda bir şekilde buluyor. :A
Orası da doğru da iyi ajanlarla güzel iş çıkarabilir aslında Perihan Emgen. :A
------

Arkadaşlar sohbetiniz çok güzeldi...Haftaya yine bir Akrep gecesinde buluşmak dileğiyle..
Hayırlı geceler..ALLAH RAHATLIK VERSİN..
Aynen benim için de 4 gündür çok iyi geçiyor. İnşallah. Sana da.

Dediğim gibi demin de o zaman Menajerimi Ara'ya da davetlisin.

Orası da doğru da iyi ajanlarla güzel iş çıkarabilir aslında Perihan Emgen. :A
------

Aynen benim için de 4 gündür çok iyi geçiyor. İnşallah. Sana da.
Dönem bittiği için rahatladım..Bu aralar aktif olacağım..Görüşürüz..
#dicbar

• Harika
Reactions: slhttnmtl
Dönem bittiği için rahatladım..Bu aralar aktif olacağım..Görüşürüz..
#dicbar
Aynı şekilde bende. Görüşürüz.
Canım Perihan''ımın kafası o kadar entrika kaldırmıyor. :A
Bence göründüğü gibi biri değil Peri'cim. :A
------

Neyse bölümden de kısaca bahsedicek olursak gerçekten 5. bölünden sonraki en iyi bölümdü. Güzel bir yükseliş bekliyorum.
------

Biraz da Menajerimi Ara izlemek istiyorum da kafam kaldırmaz şimdi. :A
------

Bu pazar yayınlanan bölümmüş zaten. :A

Son düzenleme:
Seni Çok Bekledim'in normalde tutmasını istiyordum, ama bu sabah reytinglerden sonra aynı fikirde değilim. Kanal Cuma günü bir şekilde kendini idare eden oranlar alıyordu, gün değiştirince yarı yarıya oran kaybetti.

Ha bu düşüşün nedeni belki 5 günlük süreçte yeteri kadar tanıtımının yapılmaması da bir etken olabilir.

Bölüm sonu heyecanlı bitti, doğru düzgün fragmanlar hazırlanırsa gelecek hafta artacağını düşünüyorum.

Seni Çok Bekledim'in normalde tutmasını istiyordum, ama bu sabah reytinglerden sonra aynı fikirde değilim. Kanal Cuma günü bir şekilde kendini idare eden oranlar alıyordu, gün değiştirince yarı yarıya oran kaybetti.

Ha bu düşüşün nedeni belki 5 günlük süreçte yeteri kadar tanıtımının yapılmaması da bir etken olabilir.

Bölüm sonu heyecanlı bitti, doğru düzgün fragmanlar hazırlanırsa gelecek hafta artacağını düşünüyorum.
Bu dizi heyecanlı felan ama tutulmaması çok garip

Bu dizi heyecanlı felan ama tutulmaması çok garip
Cuma günü karşısında çok fazla rakip vardı ve çoğu güçlüydü ama oranları yine de fena değildi cuma için. Bu hafta genel bir düşüş söz konusu ama bence fazla tanıtım yapmadıkları için düştü.

Dediklerine harfiyen katılıyorum.

Cuma günü karşısında çok fazla rakip vardı ve çoğu güçlüydü ama oranları yine de fena değildi cuma için. Bu hafta genel bir düşüş söz konusu ama bence fazla tanıtım yapmadıkları için düştü.

Dediklerine harfiyen katılıyorum.
Ben Cuma günü oranlarının yeterli olduğunu düşünüyorum, eğer fragmanlar daha heyecanlı hazırlansaydı her grupta 4+ sabitlerdi.

Ben Cuma günü oranlarının yeterli olduğunu düşünüyorum, eğer fragmanlar daha heyecanlı hazırlansaydı her grupta 4+ sabitlerdi.
Aynen, öyle olursa en azından sezon sonuna kadar idare ederlerdi. Bu fragmanlar da bence çok iyiydi de SÇB yüzünden tanıtımları çok az döndü. Umarım SÇB güzel başlarda daha iyi fragmanlar hazırlayıp bol bol verirler. O zaman eski oranlarını alır bence.

Aynen, öyle olursa en azından sezon sonuna kadar idare ederlerdi. Bu fragmanlar da bence çok iyiydi de SÇB yüzünden tanıtımları çok az döndü. Umarım SÇB güzel başlarda daha iyi fragmanlar hazırlayıp bol bol verirler. O zaman eski oranlarını alır bence.
Seni Çok Bekledim'i yükseltmek için daha hafta boyunca tekrarlarını verir bıktırıcı derecede, sonra fragmanlarını vermeye devam eder. :A Bir iki hafta kurtulamayız gibi.

• Sinir Bozucu
Reactions: slhttnmtl
Seni Çok Bekledim için harcanıyor dizi, haftaya eski oranlarına dönecek kadar yükseliş yaşamasa da yine de yükselir. Ama eski oranlarına hemen dönmez çünkü ful Seni Çok Bekledim'in tekrarlarını yayınlarlar.
Seni Çok Bekledim birde tutarsa vay diğer dizilerin haline, artık TV'de fragmanlarını da göremeyiz. Geçen pazar Menajerimi Ara'yı izlerken, dün de Akrep'i izlerken alttan çıkan Seni Çok Bekledim reklamları delirtti resmen.
Başka kanal olsa çok şaşırmayacağım ama Star TV'nin bu şekilde yapması şaşırtıyor. Büyük ihtimal Özcan Deniz etkisini kullanmak istiyorlar ama fazla abartılı olmuş. Bu reklamlar diziyi ya ilk bölümden dahi zirve yarışına sokacak ya da seyirciyi sadece tanıtımlarla bile sıktıkları için ellerinde patlayacak.

• Beğendim
Reactions: Emre Ozansoy