Star Akrep - Dizi Yorumları

Ne yapalım bu hafta böylr olsun..Artik haftaya bir sınır belirleriz (bence 40 )
15 ideal, izlerken yorumlaşmak çok keyifli oluyor. :Z Pazartesi Yasak Elma'ya, Salı Baraj'a, Çarşamba Sadakatsiz'e bekleriz seni. :A

Bizim Hikaye hariç her diziyi bırakırdım Akrep için. :A :Z

Evet ya. Olaylar daha da kızışacak bence. :Z
Baraj ve Yasak Elma'yı bırakmam bu sezon asla, diğerleri her türlü bırakılır. :A Fragman iyi hazırlanır umarım. :(

• Harika
Reactions: STAR and Carpe Diem
Bu mesajla birlikte 130 mesaj yazmış olacağım bu konuda. Başladığımda 40 50 mi neydi. Fena değil bence. :A
------

Evet...😃😁😃😆😅
Yok anam, o kadar beceremem. :F

15 ideal, izlerken yorumlaşmak çok keyifli oluyor. :Z Pazartesi Yasak Elma'ya, Salı Baraj'a, Çarşamba Sadakatsiz'e bekleriz seni. :A

Baraj ve Yasak Elma'yı bırakmam bu sezon asla, diğerleri her türlü bırakılır. :A Fragman iyi hazırlanır umarım. :(
Aynen. Bu arada pazar Menajerimi Ara'ya da bekliyoruz. :Z

Ben onları da gözden çıkardım valla. :A Umarım ya bu fragmanlar gibi fragmanlar hazırlanırsa kesin yükselir büyük konuşmak gibi olmasın da. :A

Ne yapalım bu hafta böylr olsun..Artik haftaya bir sınır belirleriz (bence 40 )
Yuh yani :A

Çok keyifli oluyor cidden :Z. Pazartesi ve Çarşamba ya geliyore :Z

Yasak Elma yı bırakmam ben de ama sen de bırakma toparlayamazsın ben bırakmıştım Zalim İstanbul için çok zor toparladım :F
------

Bu mesajla birlikte 130 mesaj yazmış olacağım bu konuda. Başladığımda 40 50 mi neydi. Fena değil bence. :A
------

Yok anam, o kadar beceremem. :F

Ben onları da gözden çıkardım valla. :A Umarım ya bu fragmanlar gibi fragmanlar hazırlanırsa kesin yükselir büyük konuşmak gibi olmasın da. :A
Pazara da kesin gelirim :Z

• Harika
Reactions: slhttnmtl

Kefaret 2. fragmanı gelmese Menajerimi Ara'ya bakardım kesin ama ikinci fragman harika. :Z Ama internetten tam izleyeceğim bölümü yayınlandıktan sonra.

Aynen 15 ideal...
Ben pazartesi Sefirin Kızı izliyorum..Seni Sefirin Kızına bekliyorum başımın üstünde yerin var..
Salı da dizi izlemiyorum..
Yarın Seni çok Bekledimde de görüşebiliriz...Sen yeni dizilere şans veriyorsun bildiğim kadarıyla.😉

Aynen 15 ideal...
Ben pazartesi Sefirin Kızı izliyorum..Seni Sefirin Kızına bekliyorum başımın üstünde yerin var..
Yarın Seni çok Bekledimde de görüşebiliriz...Sen yeni dizilere şans veriyorsun bildiğim kadarıyla.😉
Sefirin Kızı konusuna uğradım Pazartesi, belki bu Pazartesi de bir sürpriz yapabilirim. İlk bölüme şans vereceğim yarın.

• Harika
Reactions: STAR
Yuh yani :A

Çok keyifli oluyor cidden :Z. Pazartesi ve Çarşamba ya geliyore :Z

Yasak Elma yı bırakmam ben de ama sen de bırakma toparlayamazsın ben bırakmıştım Zalim İstanbul için çok zor toparladım :F
------

Pazara da kesin gelirim :Z
Gel gel, geçen hafta çok iyi olmuştu. :Z
Kefaret 2. fragmanı gelmese Menajerimi Ara'ya bakardım kesin ama ikinci fragman harika. :Z Ama internetten tam izleyeceğim bölümü yayınlandıktan sonra.
Olsun izle de tek. Menajerimi Ara'nın da bu bölümü harika olacak bence. Yorumlarımıza bakarak da değerlendirebilirsin. :Z :A

Aynen 15 ideal...
Ailem izliyor da Sefirin Kızı'na, ben Yasak Elma'ya başlamıştım bile. :(

Bu arada Menajerimi Ara izlemiyor musun? 😱

Ve dolu değilsen Sadakatsiz de çok iyi gidiyor. :Z

• Harika
Reactions: Carpe Diem and STAR