Emre Ozansoy
Süper Mod.
47 hafta sonra Mucize Doktor'u bırakmama değdi.
Harika bir bölümdü.
Gelecek hafta merakla bekleniyore.
Aynen.Unutmuşum..
Dizi şuan 20 reyting 60 share alıyordu.![]()
Nerden biliyim hiç beklemiyordum.Evet 1 Şubatta başlıyorniye şaşırdın
![]()
Niye öyle az...En az bir 50 olması gerekirdi..Demekki Ferda az akreplik yapmış.
12 değil mi 7'de başladık diye hatırlıyorum.
Aynen.Niye öyle az...En az bir 50 olması gerekirdi..Demekki Ferda az akreplik yapmış.
12.5'muş.12 değil mi 7'de başladık diye hatırlıyorum.![]()
Bizim Hikaye hariç her diziyi bırakırdım Akrep için.47 hafta sonra Mucize Doktor'u bırakmama değdi.Harika bir bölümdü.
Biraz öyle oldu.Niye öyle az...En az bir 50 olması gerekirdi..Demekki Ferda az akreplik yapmış.
Ne yapalım bu hafta böylr olsun..Artik haftaya bir sınır belirleriz (bence 40 )Aynen.Bir de ben internetten izliyorum geriden geliyorum o yüzden.
![]()
Valla ben 35. Bölüm de bıraktım47 hafta sonra Mucize Doktor'u bırakmama değdi.Harika bir bölümdü.
Evet ya niye az. AynenNiye öyle az...En az bir 50 olması gerekirdi..Demekki Ferda az akreplik yapmış.
40 sayfa mı? 😱Ne yapalım bu hafta böylr olsun..Artik haftaya bir sınır belirleriz (bence 40 )
Evet...😃😁😃😆😅40 sayfa mı? 😱
15 ideal, izlerken yorumlaşmak çok keyifli oluyor.Ne yapalım bu hafta böylr olsun..Artik haftaya bir sınır belirleriz (bence 40 )
Baraj ve Yasak Elma'yı bırakmam bu sezon asla, diğerleri her türlü bırakılır.Bizim Hikaye hariç her diziyi bırakırdım Akrep için.![]()
Evet ya. Olaylar daha da kızışacak bence.![]()
Yok anam, o kadar beceremem.Evet...😃😁😃😆😅
Aynen. Bu arada pazar Menajerimi Ara'ya da bekliyoruz.15 ideal, izlerken yorumlaşmak çok keyifli oluyor.Pazartesi Yasak Elma'ya, Salı Baraj'a, Çarşamba Sadakatsiz'e bekleriz seni.
Baraj ve Yasak Elma'yı bırakmam bu sezon asla, diğerleri her türlü bırakılır.Fragman iyi hazırlanır umarım.
![]()
Yuh yaniNe yapalım bu hafta böylr olsun..Artik haftaya bir sınır belirleriz (bence 40 )
Çok keyifli oluyor cidden15 ideal, izlerken yorumlaşmak çok keyifli oluyor.Pazartesi Yasak Elma'ya, Salı Baraj'a, Çarşamba Sadakatsiz'e bekleriz seni.
Baraj ve Yasak Elma'yı bırakmam bu sezon asla, diğerleri her türlü bırakılır.Fragman iyi hazırlanır umarım.
![]()
Pazara da kesin gelirimBu mesajla birlikte 130 mesaj yazmış olacağım bu konuda. Başladığımda 40 50 mi neydi. Fena değil bence.
------
Yok anam, o kadar beceremem.
Aynen. Bu arada pazar Menajerimi Ara'ya da bekliyoruz.
Ben onları da gözden çıkardım valla.Umarım ya bu fragmanlar gibi fragmanlar hazırlanırsa kesin yükselir büyük konuşmak gibi olmasın da.
![]()
Kefaret 2. fragmanı gelmese Menajerimi Ara'ya bakardım kesin ama ikinci fragman harika.Aynen. Bu arada pazar Menajerimi Ara'ya da bekliyoruz.
Ben onları da gözden çıkardım valla.Umarım ya bu fragmanlar gibi fragmanlar hazırlanırsa kesin yükselir büyük konuşmak gibi olmasın da.
![]()
Aynen 15 ideal...15 ideal, izlerken yorumlaşmak çok keyifli oluyor.Pazartesi Yasak Elma'ya, Salı Baraj'a, Çarşamba Sadakatsiz'e bekleriz seni.
![]()
Sefirin Kızı konusuna uğradım Pazartesi, belki bu Pazartesi de bir sürpriz yapabilirim. İlk bölüme şans vereceğim yarın.Aynen 15 ideal...
Ben pazartesi Sefirin Kızı izliyorum..Seni Sefirin Kızına bekliyorum başımın üstünde yerin var..
Salı da dizi izlemiyorum..
Yarın Seni çok Bekledimde de görüşebiliriz...Sen yeni dizilere şans veriyorsun bildiğim kadarıyla.😉
Gel gel, geçen hafta çok iyi olmuştu.Yuh yani
Çok keyifli oluyor cidden. Pazartesi ve Çarşamba ya geliyore
Yasak Elma yı bırakmam ben de ama sen de bırakma toparlayamazsın ben bırakmıştım Zalim İstanbul için çok zor toparladım
------
Pazara da kesin gelirim![]()
Olsun izle de tek. Menajerimi Ara'nın da bu bölümü harika olacak bence. Yorumlarımıza bakarak da değerlendirebilirsin.Kefaret 2. fragmanı gelmese Menajerimi Ara'ya bakardım kesin ama ikinci fragman harika.Ama internetten tam izleyeceğim bölümü yayınlandıktan sonra.
Seni YENİ Sefirin Kızında görmek büyük şeref..Pazartesi görüşürüz..Sefirin Kızı konusuna uğradım Pazartesi, belki bu Pazartesi de bir sürpriz yapabilirim. İlk bölüme şans vereceğim yarın.
Queen Gülben Ergen'in olduğu bir şeyin kötü olma ihtimali yok.Gel gel, geçen hafta çok iyi olmuştu.
Olsun izle de tek. Menajerimi Ara'nın da bu bölümü harika olacak bence. Yorumlarımıza bakarak da değerlendirebilirsin.![]()
![]()
Ailem izliyor da Sefirin Kızı'na, ben Yasak Elma'ya başlamıştım bile.Aynen 15 ideal...
Ben pazartesi Sefirin Kızı izliyorum..Seni Sefirin Kızına bekliyorum başımın üstünde yerin var..
Salı da dizi izlemiyorum..
Yarın Seni çok Bekledimde de görüşebiliriz...Sen yeni dizilere şans veriyorsun bildiğim kadarıyla.😉