Aynen olan bu kıza oldu anasız kaldı...Keşke berna hic ölmeseydi..Kayıp olsaydı sonra çıkıp gelseydi...Ben bernayı özledim
Aynen olan bu kıza oldu anasız kaldı...Keşke berna hic ölmeseydi..Kayıp olsaydı sonra çıkıp gelseydi...Ben bernayı özledim
Son sahnede birine verdi bitti. Ferda değildi bence verdiği kişi.Ferda'ya göstermeden birine mi vermiş?
Tabiki HACER
Aslında olaylarda daha heyecanlı olurdu.Aynen olan bu kıza oldu anasız kaldı...Keşke berna hic ölmeseydi..Kayıp olsaydı sonra çıkıp gelseydi...Ben bernayı özledim![]()
Görmedim ama bence Duru veya Şahin'e verdi. Hacer ile Perihan'a da vermiş olabilir ama Duru veya Şahin öncelikli benim için.Son sahnede birine verdi bitti. Ferda değildi bence verdiği kişi.
Ben aslında dört beş bölüm öyle bir şey bekledim, ama sonra umudumu kestim.Aynen olan bu kıza oldu anasız kaldı...Keşke berna hic ölmeseydi..Kayıp olsaydı sonra çıkıp gelseydi...Ben bernayı özledim![]()
Ferda yada Merve olmasında..Görmedim ama bence Duru veya Şahin'e verdi. Hacer ile Perihan'a da vermiş olabilir ama Duru veya Şahin öncelikli benim için.
Ben de izliyorum
Öyle olursa çok kötü olur.Ben aslında dört beş bölüm öyle bir şey bekledim, ama sonra umudumu kestim.
------
Ferda yada Merve olmasında..
Bu senaristlerin vicdanına kalmışız şaka gibi....Ben aslında dört beş bölüm öyle bir şey bekledim, ama sonra umudumu kestim.
Hazır senaryo yazarlığı kursuna başlamışken güzel olurBu senaristlerin vicdanına kalmışız şaka gibi....
Akrep yeni senaristleri;
@Emre Ozansoy
@Staran
@slhttnmtl
@Alos
"Olsa idi bu diziyi uçururduk biz"
Abartı gibi duruyor ama bence doğru gün seçimiyle 7 reyting garanti olurdu.Bu senaristlerin vicdanına kalmışız şaka gibi....
Akrep yeni senaristleri;
@Emre Ozansoy
@Staran
@slhttnmtl
@Alos
Senaryo kursuna mı başladın? 😱Hazır senaryo yazarlığı kursuna başlamışken güzel oluraynen uçururduk
![]()
Evet Cumartesi falan olsa uçardıkAbartı gibi duruyor ama bence doğru gün seçimiyle 7 reyting garanti olurdu.![]()
Unutmuşum..Ben de izliyorum
![]()
Dizi şuan 20 reyting 60 share alıyordu.Bu senaristlerin vicdanına kalmışız şaka gibi....
Akrep yeni senaristleri;
@Emre Ozansoy
@Staran
@slhttnmtl
@Alos
Evet 1 Şubatta başlıyorAbartı gibi duruyor ama bence doğru gün seçimiyle 7 reyting garanti olurdu.
------
Senaryo kursuna mı başladın? 😱
Cumartesi izlenir miydi bilmiyorum da Menajerimi Ara cuma olsa Akrep pazar olsa ikisinin de şansı olurdu.Evet Cumartesi falan olsa uçardık![]()
Unutmuşum..
Dizi şuan 20 reyting 60 share alıyordu.![]()
Aynen..Aslında bize 20 bile az..Unutmuşum..
Dizi şuan 20 reyting 60 share alıyordu.![]()
Yasak Elma uçmuştu