Emre Ozansoy
Süper Mod.
Yaa çok güzel gorünuyorlar... Aferin Başak Hocama...
Yaa çok güzel gorünuyorlar... Aferin Başak Hocama...
Umarım ironi vs. değildir.Yaa Selahattin nasıl Duru ile Arası desteklemezsin... Halbuki genelde seninle ben aynı tarafta olurduk @Emre Ozansoy ye karşı..
Evrim Alasya, Kırmızı Oda'dan yeni çıkmıştı ve Demet Akbağ da çoktan beri yoktu. O reytingleri ondan aldı.Dizi Yusuf olduğu için ilk bölümlerde 4+ reyting almıştı değil mi? Dizi batırıcısı Yusuf ya.Diziyi batıran İ*f*n Ş*h*n'in ta kendisidir. Senaryoyu doğru düzgün incelemeden alır, sonra da senaristi kovar ve yerine yazmayı bilmeyen birini getirirse dizi tabi düşer. Bu arada en uzun süren dizisi hala Çilek Kokusu Yusuf'un.Çünkü bu dizinin kalitesi ilk 10 bölümden sonra kalmadı.
AhFer'i o sahneden sonra sevdim, ama ArDu'nun aşkı kadar güzel, tatlı değil maalesef.Yusuf olmasa Allah aşkına hangi isim oynasın isterdin Aras karakterini?
AyAr olduğu için hiç diyemem de Başak hocam demeneydi o laf biraz da.Yaa Selahattin nasıl Duru ile Arası desteklemezsin... Halbuki genelde seninle ben aynı tarafta olurduk @Emre Ozansoy ye karşı..
Körü körüne fanlık yapıyorsun o adamlara sonra zevksiz, kaliteden anlamayan ben oluyorum. Kudur.Umarım ironi vs. değildir.@/slhttnmtl gerçekleri görmüyor ve kaliteden anlamıyor maalesef.
Evrim Alasya'nın çıktığı Kırmızı Oda fanları mı izledi diziyi? Maalesef o rezil dizi yine yüksek oranlar alıyordu.Evrim Alasya, Kırmızı Oda'dan yeni çıkmıştı ve Demet Akbağ da çoktan beri yoktu. O reytingleri ondan aldı.Bu arada ilk 14 demek istedin galiba.
Kendini kandırma Aras'ı Yusuf'tan başka birçok kişi daha iyi oynayabilirdi.
Ne yapalım kabul etsek de etmesek de akrebin yarısını o yazdı.( Doğruyu söylemem gerekirse Ferda - Perihan sahnelerini güzel yazıyor.. Zaten onlar oldu mu hepsi güzel görünüyor)Evrim Alasya, Kırmızı Oda'dan yeni çıkmıştı ve Demet Akbağ da çoktan beri yoktu. O reytingleri ondan aldı.Bu arada ilk 14 demek istedin galiba.
Kendini kandırma Aras'ı Yusuf'tan başka birçok kişi daha iyi oynayabilirdi.
------
AyAr olduğu için hiç diyemem de Başak hocam demeneydi o laf biraz da.
Sen öyle dedin ya şu an kudurdum.Kudur.
O dizinin yüksek reyting alması buraya seyircinin gelmesini ifade etmez.Evrim Alasya'nın çıktığı Kırmızı Oda fanları mı izledi diziyi? Maalesef o rezil dizi yine yüksek oranlar alıyordu.
Demet Akbağ var diye de izlenmedi bu dizi. Yoksa Menajerimi Ara reytinglerinin coşması lazımdı.Oyuncular kadar hikayesi de önemliydi ve izleyici o ilk bölümlerde ki hikayeyi sevmişti.
Tamam işte, bende onu diyorum. Oynayabilecek birini söyle bana?
Normalde ilk bölümü izledikten sonra izleyeceğimi zannetmiyordum ama o zaman Arka Sokaklar dışında izlediğim bir dizi yoktu. Demet Akbağ ve Evrim Alasya da ilk bölümden kendisine hayran bırakmıştı, hikaye de çok güzeldi (ilk bölümler) ve Yusuf'ta olucna izlemeye devam ettim. İyi ki devam etmişim, ne güzel sohbet ettik/ediyoruz burada.Bu arada akrebin bana kattığı en önemli şey ;
#Akrepdostlukları @Emre Ozansoy @slhttnmtl iyiki siz de izliyordunuz. Çok güzel yorumlaştık ... Umarım yine üçümüzün de izlediğı bir dizi olur da yine yorumlarız..🥰🤗😊
Sanırım yarısından da fazlasını yazmış olması gerek.Ne yapalım kabul etsek de etmesek de akrebin yarısını o yazdı.( Doğruyu söylemem gerekirse Ferda - Perihan sahnelerini güzel yazıyor.. Zaten onlar oldu mu hepsi güzel görünüyor)
O dizinin yüksek reyting alması buraya seyircinin gelmesini ifade etmez.
Ne alaka, Total'de sadece 4 dakika göründü diye aman aman reytingleri mi yükselecekti.İlk bölüm tamamen başrol merakından 4-5-6 aldı kendini kandırma.
Ne diyeyim Allah kimseyi işe yaramaz 3 adama körü körüne fanlık yapacak kadar bağlamasın. Sonra DEMET AKBAĞ bile göz ardı edilebiliyor.Sen öyle dedin ya şu an kudurdum.
Zamanında konuşuldu diye hatırlıyorum da gerçeklere gözünü kapa sen...
Ne diyeyim Allah kimseyi işe yaramaz 3 adama körü körüne fanlık yapacak kadar bağlamasın. Sonra DEMET AKBAĞ bile göz ardı edilebiliyor.Zamanında konuşuldu diye hatırlıyorum da gerçeklere gözünü kapa sen...
Verecek cevabı olmayınca fotoğraf ve video atanlar kulübüne hoş geldin.
Senin muhteşem üçlüye (YUSUF ÇİM - BURAK YÖRÜK - BARIŞ MURAT YAĞCI) olan antiliğin ne yaparsam değişmeyeceği için onu attım ve geçtim.Verecek cevabı olmayınca fotoğraf ve video atanlar kulübüne hoş geldin.
Verecek cevabı olmayınca fotoğraf ve video atanlar kulübüne hoş geldin.
Hoşbulduk, bu benim için bir gurur.Verecek cevabı olmayınca fotoğraf ve video atanlar kulübüne hoş geldin.
Queenler ölmezPerihan ölmeyecek mi yani.
Queenler ölmezPerihan, öldürür ama kendi ölmez.
Fotoğrafın güzelliği
Perihan mı queen. 😡Queenler ölmez
Queenler ölmez
Fotoğrafın güzelliği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?