Star Akrep - Dizi Yorumları

Yaa çok güzel gorünuyorlar... Aferin Başak Hocama...
El7CY71WMAAtpa3.jpg

• Harika
Reactions: STAR
Dizi Yusuf olduğu için ilk bölümlerde 4+ reyting almıştı değil mi? Dizi batırıcısı Yusuf ya. :A Diziyi batıran İ*f*n Ş*h*n'in ta kendisidir. Senaryoyu doğru düzgün incelemeden alır, sonra da senaristi kovar ve yerine yazmayı bilmeyen birini getirirse dizi tabi düşer. Bu arada en uzun süren dizisi hala Çilek Kokusu Yusuf'un. :A Çünkü bu dizinin kalitesi ilk 10 bölümden sonra kalmadı.

AhFer'i o sahneden sonra sevdim, ama ArDu'nun aşkı kadar güzel, tatlı değil maalesef. :A Yusuf olmasa Allah aşkına hangi isim oynasın isterdin Aras karakterini? :A
Evrim Alasya, Kırmızı Oda'dan yeni çıkmıştı ve Demet Akbağ da çoktan beri yoktu. O reytingleri ondan aldı. :F Bu arada ilk 14 demek istedin galiba. :A

Kendini kandırma Aras'ı Yusuf'tan başka birçok kişi daha iyi oynayabilirdi. :A
------

Yaa Selahattin nasıl Duru ile Arası desteklemezsin... Halbuki genelde seninle ben aynı tarafta olurduk @Emre Ozansoy ye karşı..
AyAr olduğu için hiç diyemem de Başak hocam demeneydi o laf biraz da. :A
------

Umarım ironi vs. değildir. :A @/slhttnmtl gerçekleri görmüyor ve kaliteden anlamıyor maalesef. :A

Körü körüne fanlık yapıyorsun o adamlara sonra zevksiz, kaliteden anlamayan ben oluyorum. Kudur. :A

Evrim Alasya, Kırmızı Oda'dan yeni çıkmıştı ve Demet Akbağ da çoktan beri yoktu. O reytingleri ondan aldı. :F Bu arada ilk 14 demek istedin galiba. :A

Evrim Alasya'nın çıktığı Kırmızı Oda fanları mı izledi diziyi? Maalesef o rezil dizi yine yüksek oranlar alıyordu.

Demet Akbağ var diye de izlenmedi bu dizi. Yoksa Menajerimi Ara reytinglerinin coşması lazımdı. :A Oyuncular kadar hikayesi de önemliydi ve izleyici o ilk bölümlerde ki hikayeyi sevmişti.

Tamam işte, bende onu diyorum. Oynayabilecek birini söyle bana? :A

• Güldürdün
Reactions: slhttnmtl

------

AyAr olduğu için hiç diyemem de Başak hocam demeneydi o laf biraz da. :A
Ne yapalım kabul etsek de etmesek de akrebin yarısını o yazdı.( Doğruyu söylemem gerekirse Ferda - Perihan sahnelerini güzel yazıyor.. Zaten onlar oldu mu hepsi güzel görünüyor)

• İlginç
Reactions: slhttnmtl
Evrim Alasya'nın çıktığı Kırmızı Oda fanları mı izledi diziyi? Maalesef o rezil dizi yine yüksek oranlar alıyordu.

Demet Akbağ var diye de izlenmedi bu dizi. Yoksa Menajerimi Ara reytinglerinin coşması lazımdı. :A Oyuncular kadar hikayesi de önemliydi ve izleyici o ilk bölümlerde ki hikayeyi sevmişti.

Tamam işte, bende onu diyorum. Oynayabilecek birini söyle bana? :A
O dizinin yüksek reyting alması buraya seyircinin gelmesini ifade etmez. :A

Ne alaka, Total'de sadece 4 dakika göründü diye aman aman reytingleri mi yükselecekti. :A İlk bölüm tamamen başrol merakından 4-5-6 aldı kendini kandırma. :A

Anam dur daha düşünmeden. :A

• Güldürdün
Reactions: Emre Ozansoy
Bu arada akrebin bana kattığı en önemli şey ;
#Akrepdostlukları @Emre Ozansoy @slhttnmtl iyiki siz de izliyordunuz. Çok güzel yorumlaştık ... Umarım yine üçümüzün de izlediğı bir dizi olur da yine yorumlarız..🥰🤗😊
Normalde ilk bölümü izledikten sonra izleyeceğimi zannetmiyordum ama o zaman Arka Sokaklar dışında izlediğim bir dizi yoktu. Demet Akbağ ve Evrim Alasya da ilk bölümden kendisine hayran bırakmıştı, hikaye de çok güzeldi (ilk bölümler) ve Yusuf'ta olucna izlemeye devam ettim. İyi ki devam etmişim, ne güzel sohbet ettik/ediyoruz burada. :bhr:

• Harika
Reactions: STAR
Ne yapalım kabul etsek de etmesek de akrebin yarısını o yazdı.( Doğruyu söylemem gerekirse Ferda - Perihan sahnelerini güzel yazıyor.. Zaten onlar oldu mu hepsi güzel görünüyor)
Sanırım yarısından da fazlasını yazmış olması gerek. :( Artık iyice PerFer'den mahrum kalmıştık. Onların en iyi sahneleri o 7. bölümdeki börek sahnesiyle Ferda'nın ev bastığı sahneydi. :(

• Güldürdün
Reactions: Emre Ozansoy