Emre Ozansoy
Süper Mod.
En sevmediğim sahne.Yalnız bu bölümün senaristi ERKAN BİRGÖREN. Sahneyi de övdüğümden attım.
O klişe sözü de geç geç düne kadar AyAr shipliyordu, yine döndü 360 derece. Amacın belli yani.![]()
En sevmediğim sahne.Yalnız bu bölümün senaristi ERKAN BİRGÖREN. Sahneyi de övdüğümden attım.
O klişe sözü de geç geç düne kadar AyAr shipliyordu, yine döndü 360 derece. Amacın belli yani.![]()
Ben yapmadım ki gifi forum da buldumGİF'i başkalarının yapıp yüklemeleri gerek anca öyle gözüküyor forumda.
O zaman bilmiyorum.Ben yapmadım ki gifi forum da buldum
Demin sahneyi övücek kıvamdaydın ama.En sevmediğim sahne.![]()
Kırlangıç Fırtınası > Akrep.Demin sahneyi övücek kıvamdaydın ama.Neyse yani Erkan hocamızın kaleminin ne kadar iyi olduğunu biliyorsun.
Baht Oyunu'nda da kanıtlayacak.
![]()
44 mü 😱O da temizlemez artık.44444 kere yazıp 44 bardak da o garip sudan içmesi lazım.
![]()
Kırlangıç Fırtınası'nın kadrosu (Fikret Kuşkan, Ayşenil Şamlıoğlu, Emel Çölgeçen, Ekin Mert Daymaz, Gün Akıncı, Damla Aslanalp) bile Akrep' i katlar.Ekli dosyayı görüntüle 103205
Ümidin yoksa izleme, klişe olduğu 40 kilometre öteden belli.Kırlangıç Fırtınası denen o garip dizi de ilk bölümlerin yanına bile yaklaşamaz ama insan zevksiz olunca.
Anca yeter.![]()
Sadece Akrep'in ilk başrolleri Demet Akbağ, Evrim Alasya ve Bekir Aksoy bunları 50'ye katlar da diziyi gömmek için çok çabaladığından normal karşılıyorum yoksa bunu demeye insan utanır utanır.Kırlangıç Fırtınası'nın kadrosu (Fikret Kuşkan, Ayşenil Şamlıoğlu, Emel Çölgeçen, Ekin Mert Daymaz, Gün Akıncı, Damla Aslanalp) bile Akrep' i katlar.![]()
Kırlangıç Fırtınası mı adında meymenet yokEkli dosyayı görüntüle 103205
Ümidin yoksa izleme, klişe olduğu 40 kilometre öteden belli.Kırlangıç Fırtınası denen o garip dizi de ilk bölümlerin yanına bile yaklaşamaz ama insan zevksiz olunca.
Anca yeter.![]()

PuhahahahahahahahahahaSadece Akrep'in ilk başrolleri Demet Akbağ, Evrim Alasya ve Bekir Aksoy bunları 50'ye katlar da diziyi gömmek için çok çabaladığından normal karşılıyorum yoksa bunu demeye insan utanır utanır.![]()
Anlasa...
Bol bol kudurabilirsin bizde başroller bunlar ki sırf sevdiğin için başrol olmayan birine başrol diyemem.Puhahahahahahahahahaha![]()
Üslup zaten taraflı onu geçiyorum da yazık kovulup o terk edilmiş yere atıldıktan sonra tabiki de gider.
Kim kimi kovuyor be? 😱Üslup zaten taraflı onu geçiyorum da yazık kovulup o terk edilmiş yere atıldıktan sonra tabiki de gider.![]()
Ferda EMGEN, Peri'yi.Kim kimi kovuyor be? 😱