Emre Ozansoy
Süper Mod.
Benim bildiğim en son 26 final. Ama bir bölüm öne çekilmiş olabilir yada ekip 1 bölüm önden gidiyor da olabilir.@Emre Ozansoy bu demek oluyor ki haftaya final değil mi
Benim bildiğim en son 26 final. Ama bir bölüm öne çekilmiş olabilir yada ekip 1 bölüm önden gidiyor da olabilir.@Emre Ozansoy bu demek oluyor ki haftaya final değil mi
Yokya haftaya final olsun da kurtulalımBenim bildiğim en son 26 final. Ama bir bölüm öne çekilmiş olabilir yada ekip 1 bölüm önden gidiyor da olabilir.
ArDu'nun evlenmesine mi seviniyorsun yoksa dizinin biteceğine mi? 😱 😱Bu günleri de mi görecektik 😍🤩🥰👏🥳🥳Çok şükür sonunda
Her ikisine de tabikiArDu'nun evlenmesine mi seviniyorsun yoksa dizinin biteceğine mi? 😱 😱
Ne oldu sana ya? 😱 Star dizisinin bitmesini istemen şaşırttı beni.Yokya haftaya final olsun da kurtulalım
Star dizisi diye ömür boyu kalmasını isteyecek degilim ya. Ben 13. Bölümden bu yana final yapmasını istiyorum.Ne oldu sana ya? 😱 Star dizisinin bitmesini istemen şaşırttı beni.![]()
Şok geçirdim.Her ikisine de tabiki
Tadında ve zirvede bırakmayı tercih etmediler.Star dizisi diye ömür boyu kalmasını isteyecek degilim ya. Ben 13. Bölümden bu yana final yapmasını istiyorum.
Perihan ölmeyecek mi yani.Aynen.![]()
Final bölümü çekimleri yapılıyor şu an.
![]()
Perihan, öldürür ama kendi ölmez.Perihan ölmeyecek mi yani.![]()
Ya hayır be...Perihan, öldürür ama kendi ölmez.![]()
Allah kahretsin, o rezil AyAr'ı izlemek istemiyordum da bunu da izlemek istemiyorum. Finali izlemezsem de çatlarım.
Sana bir şok daha bölüm sonu düğünlüAllah kahretsin, o rezil AyAr'ı izlemek istemiyordum da bunu da izlemek istemiyorum. Finali izlemezsem de çatlarım.
Olamaaaaaaaaaz...
Mutlu sonla bitmesini isterim ama o kadar mutlusunu da değil.Sana bir şok daha bölüm sonu düğünlüşaka şaka
![]()
Benim istediğim son: ArDu evlenir, Can'a da bir kardeş gelir ve Ferda ile Peri de geçmişte yaptıklarının bedelini çekip ölür.Mutlu sonla bitmesini isterim ama o kadar mutlusunu da değil.Sonda yazdığın rahatlattı ama sinir de etti.
![]()
Aman öyle son mu olur.Benim istediğim son: ArDu evlenir, Can'a da bir kardeş gelir ve Ferda ile Peri de geçmişte yaptıklarının bedelini çekip ölür.![]()
Birinin birilerini öldürmesi de güzel bir son olabilir benim için.Aman öyle son mu olur.
Ferda'cığım hepsini öldürsün sonra da bir Emgen olarak Emgen Konağı'na yerleşip M*rve ve A*şem'i kapıdan kovdursun.![]()
Öldürülen kişi hak etsin, o yeter.Birinin birilerini öldürmesi de güzel bir son olabilir benim için.![]()
Öldüren Perihan, öldürülen Ferda... Mis gibi.Öldürülen kişi hak etsin, o yeter.![]()
Avcunu yalarsın.Öldüren Perihan, öldürülen Ferda... Mis gibi.![]()