ATV Akıncı - Dizi Yorumları

Bana tanıdık gelmişti yüzü. Geçen ay ilk kez magazinde görmüştüm
------

What
daha öncede güzel bulmadığımı demiştim size ama burda iyi geldi
Bilmiyorum güzel ve başarılı kadınları beğenmemek genellikle @serhatt'ın işi de ondan şaşırdım.

Reactions: Dosi
Şimdi burda atatürkçü,osmanlı torunu şeylere girmek istemiyorum ama orda fark ettiysen o sahnede bir de koskoca FATİH SULTAN MEHMED vardı,hani hiçkimsenin alamadığı İstanbulu alan Mehmed,avrupanın Büyük Türk Hükümdarı dediği Mehmed,öldüğünde avrupada bir hafta boyunca çanlar çalındı ve zafer ayini düzenlendi ve sen onu öyle ezip geçersen özür dilerim ama hoş bulmadım.

Aslında aklıma geldi ama her diziyi izlediğin için aklında kalmış olabilir dedim

Paramparça'da oynayan Özkan'da varmış (adı buydu galiba
) Keriman'ın kardeşi

Her diziyi izlemiyorum beğendiğimi izliyorum zeynep şu lafı ikide bir söylemezsen iyi olacak
evet oda var akıncının patronu

Reactions: Dosi
yolu açık olsun yeni bişey deniyorlar,1 bölümü izledim ama süreleri çok uzun dizilerin bu yüzden zamanım olmayacak,yeni dizilerden bir tek Maraşlıyı izlerim

Reactions: Angelica
yolu açık olsun yeni bişey deniyorlar,1 bölümü izledim ama süreleri çok uzun dizilerin bu yüzden zamanım olmayacak,yeni dizilerden bir tek Maraşlıyı izlerim
O polis gıcık biri gibi geldi bana ama
büyük olasılıkla Akıncı ile kapışırlar

Reactions: B4RON
herkes sanal isim kullandığına göre ve çok az kişi kendi adını kullanıyordu forumu gezdiğimde ben de aynısını yapayım dedim o yüzden keni adımı kullanmadım,adım Ferdi.
Yorumların dikkat çekici. Kalıcı olursun umarım. Ben de Zeynep bu arada.

Reactions: 12.Adam and B4RON
Bende memnun oldum Melek

Memnun oldum Zeynep
,niyetim o yönde böyle şeyleri konuşmaya seven birisiyim,üye olalı çok olmadı ama şu ana kadar güzel zaman geçiriyorum.
Foruma çabuk adapte olanlardansın. Eğer istersen bir tanışma bölümü var, ordan kendini tanıt, ya da konularda zamanla tanırız 😊
------

Nihayet kumandayı aldım ve evi kiralama sahnesinden itibaren izliyorum. Akıncının hazırlık kısımlarını beğendim. Black Panther filmindeki kostüm tasarımı kısmı geldi aklıma.

Son düzenleme:
2. Bölüm Fragmanı:

Kanal ya bu diziyi batıracak, yada patlatacak. Kanalı ne zaman açsam tekrarına denk geliyorum ama hala daha ilk bölümü tam izleyemedim.

20.00'da bir tekrar başladı, bitti. İkinci tekrar şimdi başladı.
Umarım karşılıklarını alırlar.

Edit: Diziyi sırf Atakan için bile izleyebilirim.

Reactions: B4RON