Fox a devam et.Mecnun var orada![]()
Son yaz bitti
Fox a devam et.Mecnun var orada![]()
CW kanalı... Sürekli süper kahraman dizileri yapıp 1 2 sezon iyi başlayıp sonra çöpe dönen dizilerin kanalı...Son yaz derim.
------
Sidabulyu neresi ?
Nasıl buldun diziyi?Son yaz bittiçok güzeldi yaa
Nasıl buldun diziyi?
Ben kalabalıktan birşey anlamadım.Şu an hala devam ediyor izlediğim kadarı ile beğendim![]()
Ben kalabalıktan birşey anlamadım.
Oyuncu kadrosu çok iyiymiş. AA bu da mı varmış deyip durdum
Yarın bakarım diziye.
Evet, karizması öne çıkmışŞükrüye düştüm ben çok yakışıklıydı bu dizide yaa![]()
Evet, karizması öne çıkmış
Büşra Develi pek beğenmem normalde ama gülünce güzel geldi gözüme![]()
Aynı düşünmüşüz. Belgis'di galiba ismi? Masada konuştuğu çocuğu Aras'a benzettim. Galiba kardeşi rolünde. Onu hangi dizide izledim çıkaramadım. Gıcık bir rolde diye hatırlıyorumEvet ya bayıldım valla zaten çok severim k endisiniBüşranın oyunculuğu iyidir ya ben biraz soğuk bulsamda iyi
![]()
Onlar gidip başka dizilere bayılsın aman boşver@Maskeli Fedai 'den onay alamadık... @Tolstoyevski gülmüş... Bu adam son zamanlarda her şeye gülüyor zaten. Diğer ikiliden ümitliyim...
Huhaha, @Tolstoyevski de kızmış...
Aynı düşünmüşüz. Belgis'di galiba ismi? Masada konuştuğu çocuğu Aras'a benzettim. Galiba kardeşi rolünde. Onu hangi dizide izledim çıkaramadım. Gıcık bir rolde diye hatırlıyorum
------
Onlar gidip başka dizilere bayılsın aman boşver
İzledin mi?![]()

Aynen onu dedim. Bodrum Masalında izlemiştim tamam.Serhat Onatı diyorsun sanırım MY de bodrum masalı nda meryem de mayıs kraliçe ve 7.koğuştaki mucize filmde rol almıştı
------
@Dosi bunu diyorsun dimi
Ekli dosyayı görüntüle 97472
Hayır. 🤭🤭Aynı düşünmüşüz. Belgis'di galiba ismi? Masada konuştuğu çocuğu Aras'a benzettim. Galiba kardeşi rolünde. Onu hangi dizide izledim çıkaramadım. Gıcık bir rolde diye hatırlıyorum
------
Onlar gidip başka dizilere bayılsın aman boşver
İzledin mi?![]()
Aynen onu dedim. Bodrum Masalında izlemiştim tamam.
Sen maşallah hakimsin![]()
Aslında aklıma geldi ama her diziyi izlediğin için aklında kalmış olabilir dedimGoogle amcadan yardım aldım nasıl aklımda tutayım yoksa
Pes 😱 😱 😱Evet, karizması öne çıkmış
Büşra Develi pek beğenmem normalde ama gülünce güzel geldi gözüme![]()
Bana tanıdık gelmişti yüzü. Geçen ay ilk kez magazinde görmüştüm@Dosi diğer kardeşini oynayanda Defne samyelini kızı zeynep Deren Talu![]()
WhatPes 😱 😱 😱