ATV Akıncı - Dizi Yorumları

İzlemedim ama TT olduğunu görünce yorumlara baktım.

Daha önce yaptığım yorumla bağlantılı ATV nin arka plan takipçileri ve belli bir kesim sahiplenmiş; birde klişe kabaran Yerli Yapım duyguları ile bu dizi beklenenin üzerinde bir açılış yapabilir.
Tek hoşuma giden sahne.. Hayallerinin peşinde koşan iki kahramanı görüyorsunuz sahnesinde arkada Mustafa Kemal ATATÜRK ün olmasıydı.

Evet ya bayıldım valla zaten çok severim k endisini :A Büşranın oyunculuğu iyidir ya ben biraz soğuk bulsamda iyi:D
Aynı düşünmüşüz. Belgis'di galiba ismi? Masada konuştuğu çocuğu Aras'a benzettim. Galiba kardeşi rolünde. Onu hangi dizide izledim çıkaramadım. Gıcık bir rolde diye hatırlıyorum :A
------

@Maskeli Fedai 'den onay alamadık... @Tolstoyevski gülmüş... Bu adam son zamanlarda her şeye gülüyor zaten. Diğer ikiliden ümitliyim...

Huhaha, @Tolstoyevski de kızmış...
Onlar gidip başka dizilere bayılsın aman boşver :A
İzledin mi? :A

Aynı düşünmüşüz. Belgis'di galiba ismi? Masada konuştuğu çocuğu Aras'a benzettim. Galiba kardeşi rolünde. Onu hangi dizide izledim çıkaramadım. Gıcık bir rolde diye hatırlıyorum :A
------

Serhat Onatı diyorsun sanırım MY de bodrum masalı nda meryem de mayıs kraliçe ve 7.koğuştaki mucize filmde rol almıştı :D
------

@Dosi bunu diyorsun dimi :D
so6.png

• Harika
Reactions: Dosi
------

Hayır. 🤭🤭

Twitter'da önüme çok saçma sahneler düştü. Bu diziyi ben normal bir şekilde yorumlayamam arkadaşlar o yüzden izlemiyorum. Eğer yorumlarsam forumun bir çok kuralını çiğnemiş olurum.

• Beğendim
Reactions: 12.Adam
  • Beğendim
  • İlginç
Reactions: Angelica and Aserat