Show Aile - Dizi Yorumları

  • İlginç
Reactions: xemrexxx

Dzeko sanki hassssstttrrrrr diyor gibi :A

O ben oluyorum çaktırma :A

Kendin kilolu, cüce ve çirkin olduğun için beni çekemediğini bu kadar belli etme yeto. :A
kızz aynı bizim forum herkes canım cicimli ama arka planda kan gövdeyi götürüyor :F :F @Dosi @Angelica @ozmoturk @batuhankaralar @mrt-06 @cookies @Carpe Diem @offensive @The_Erinch @Hobbit

 
Merhaba arkadaşlar, Hülyanın kullandığı cep zil sesini arıyorum bilen varmı acaba? İnternet de ne kadar iPhone sesi varsa yok bulamadım. Sen çal kapımı dizisine Eda dada vardı. Herhalde diziye ait.
 
Serenay-Kıvanç partnerliğini yıllardır bekliyorduk o isteğimiz karşılanmış oldu. Ortalama bir senaryoyla, iyi oyunculuklarla tadında, rezil olmadan bitti. Klasik Ay Yapım işi.
 
Serenay-Kıvanç partnerliğini yıllardır bekliyorduk o isteğimiz karşılanmış oldu. Ortalama bir senaryoyla, iyi oyunculuklarla tadında, rezil olmadan bitti. Klasik Ay Yapım işi.
Yıllardır herkesin istediği ve merakla beklediği
Serenay & Kıvanç partnerliğini sonunda gerçekleştiren dizinin hem reyting hem de sosyal medya anlamında bu kadar az ilgi görmesi beni çok şaşırtmıştı.

Demek ki izleyici artık sadece isimlere veya bu isimlerin yakışmasına/uyumuna değil, senaryoya da bir hayli önem vermeye başlamış. Bu umut verici ve güzel bir gelişme.

Aile dizisini vakit buldukça Youtube'dan izlemeye başlamıştım. 13. bölüm civarındayım şu an. Kadrosu çok iyi ve oyuncuların performansları çok güzel ama senaryo bana göre da orta şekerli. Dizi akıp gitmiyor, bir bölümü bitirince 'sıradaki bölümü de hemen izlemeliyim' hissi oluşmuyor bende.. O yüzden çok uzun süre önce izlediğim 13. bölümden sonra devamını getirmedim. Ama ömrüm yeterse bir gün diziyi komple bitirmek istiyorum. Konu çok kötü değil ama çok iyi de değil.

Demek ki neymiş; şu an Türkiye'nin en popüler ve güzel kadın oyuncusuyla, en popüler ve yakışıklı erkek oyuncusunu partner yapsan bile yetmeyebiliyormuş.

Uzun bir yorum oldu. Buraya kadar okuyan olur mu bilmiyorum ama Aile dizisi hakkında epeydir yazmak istiyordum. @Bully sayesinde yazma fırsatım oldu. Kendisine teşekkür ediyor ve foruma tekrar hoşgeldin diyorum :)
 
Son düzenleme: