- Reaksiyon puanı
- 33,782
- Puanı
- 1,061
Dzeko sanki hassssstttrrrrr diyor gibi
O ben oluyorum çaktırmaDzeko sanki hassssstttrrrrr diyor gibi
O ben oluyorum çaktırma
Köpeksiz köyde değneksiz geziyordu.Sen biliyorsun bu iṣi
Köpeksiz köyde değneksiz geziyordu.
Yedirmeyiz seni rahat ol.Özlü sözler vol 2537348 xd
Özlü sözler vol 2537348 xd
@serhatt ın evde kalma nedenini asuman ablam açıklamış resmen @Dosi @Angelica @Carpe Diem @cookies @ozmoturk @batuhankaralar @eemre @Özgür @The_Erinch @offensiveYedirmeyiz seni rahat ol.
Kendin kilolu, cüce ve çirkin olduğun için beni çekemediğini bu kadar belli etme yeto.@serhatt ın evde kalma nedenini asuman ablam açıklamış resmen @Dosi @Angelica @Carpe Diem @cookies @ozmoturk @batuhankaralar @eemre @Özgür @The_Erinch @offensive
Ne mana sem asuman ablamdan iyi mi bilicenKendin kilolu, cüce ve çirkin olduğun için beni çekemediğini bu kadar belli etme yeto.
Asuman kim oluyor benim yanımda ikinize de hoşt.Ne mana sem asuman ablamdan iyi mi bilicen
Göbüşlerimizle ezeriz seni smackdown gibiAsuman kim oluyor benim yanımda ikinize de hoşt.
Zekamla ezerim sizi naşşş.Göbüşlerimizle ezeriz seni smackdown gibi
Dzeko sanki hassssstttrrrrr diyor gibi
O ben oluyorum çaktırma
kızz aynı bizim forum herkes canım cicimli ama arka planda kan gövdeyi götürüyor @Dosi @Angelica @ozmoturk @batuhankaralar @mrt-06 @cookies @Carpe Diem @offensive @The_Erinch @HobbitKendin kilolu, cüce ve çirkin olduğun için beni çekemediğini bu kadar belli etme yeto.
Kendi adına konuş ben herkese karşı kartlarımı açık oynarım always.kızz aynı bizim forum herkes canım cicimli ama arka planda kan gövdeyi götürüyor @Dosi @Angelica @ozmoturk @batuhankaralar @mrt-06 @cookies @Carpe Diem @offensive @The_Erinch @Hobbit
E tabi herkes Şebnem gibi kibar değilkızz aynı bizim forum herkes canım cicimli ama arka planda kan gövdeyi götürüyor @Dosi @Angelica @ozmoturk @batuhankaralar @mrt-06 @cookies @Carpe Diem @offensive @The_Erinch @Hobbit
Özlü sözler vol 2537348 xd
Yedirmeyiz seni rahat ol.
Kendi adına konuş ben herkese karşı kartlarımı açık oynarım always.
Serhatın 7.kocasıyla düğününde ben de bu yorumu yapmıştım @Carpe Diem @Emre Ozansoy @Angelica @Dosi @Hobbit @batuhankaralar
Öyle bir koca da düğünde olmadığı için sen kendi akrabalarınla karıştırıyorsun zaar.Serhatın 7.kocasıyla düğününde ben de bu yorumu yapmıştım @Carpe Diem @Emre Ozansoy @Angelica @Dosi @Hobbit @batuhankaralar
Yıllardır herkesin istediği ve merakla beklediğiSerenay-Kıvanç partnerliğini yıllardır bekliyorduk o isteğimiz karşılanmış oldu. Ortalama bir senaryoyla, iyi oyunculuklarla tadında, rezil olmadan bitti. Klasik Ay Yapım işi.