Yemek masasında katliam olur finalde, Cihan onu büyüten Hülya'yı vururBu dizi de yemek sofrasında biticek anlaşılan
Yemek masasında katliam olur finalde, Cihan onu büyüten Hülya'yı vururBu dizi de yemek sofrasında biticek anlaşılan
Bu dizi de yemek sofrasında biticek anlaşılan
Kız o dilenci levent Ülgen e ne ka benzemiş 😱 @serhatt da çiğdem ablasından büyücülüğü öğrenmiş anlaşılan ne biçim fragman. Ss @Angelica @Yakamoz-Asi @eemre @12.Adam @batuhankaralarYemek masasında katliam olur finalde, Cihan onu büyüten Hülya'yı vurur
Benim büyü ile işim olmaz. Dua ile olur.Kız o dilenci levent Ülgen e ne ka benzemiş 😱 @serhatt da çiğdem ablasından büyücülüğü öğrenmiş anlaşılan ne biçim fragman. Ss @Angelica @Yakamoz-Asi @eemre @12.Adam @batuhankaralar
Kız o dilenci levent Ülgen e ne ka benzemiş 😱 @serhatt da çiğdem ablasından büyücülüğü öğrenmiş anlaşılan ne biçim fragman. Ss @Angelica @Yakamoz-Asi @eemre @12.Adam @batuhankaralar
Benim büyü ile işim olmaz. Dua ile olur.
Adama ne yapmıṣlar öyle 😱
Hülya annem ne güzel laf sokuyor öyle Ana var it doğurur, ana var yiğit doğurur
Aile 27. Bölüm Fragmanı - Benim Karım Yaşayacak!
Tam serhata uygun bir erkek @eemre @Angelica @12.Adam @DosiKuafördeyim dizi acık bakıyorum şuan sıra beklerken hiç kötü bir diziye benzemiyor. Keşke zamanında ilk bölümünden izlemeye başlasaydım
Serhata balotelli gerekBu harbi serhat ya. İnsan güzelim kızı böyle morartır mı.
Serhata balotelli gerek
Sana da Adama TraoreSerhata balotelli gerek
Thanks Çarpığın dilinden anlarım.Bak bu da güzel hikaye @xemrexxx
Sana da Adama Traore
İsviçrede neler neler var bence Ömer melunu çok yorum yapmasın kimlere yamarım onuBak bu da güzel hikaye @xemrexxx
Thanks Çarpığın dilinden anlarım.
İsviçrede neler neler var bence Ömer melunu çok yorum yapmasın kimlere yamarım onu
Herkes senden izin almak zorunda mı? @Yakamoz-Asiİsviçrede neler neler var bence Ömer melunu çok yorum yapmasın kimlere yamarım onu
Evet iyi bildinHerkes senden izin almak zorunda mı? @Yakamoz-Asi