AFET, PARDON ATACAN HOCAM BENİM CANIMDIR...
Bana da böyle yapardı, Şam şeytanı...CANIN KURBAN OLSUN SANAAĞĞĞ
Bana da böyle yapardı, Şam şeytanı...CANIN KURBAN OLSUN SANAAĞĞĞ
CANIN KURBAN OLSUN SANAAĞĞĞ
Bana da böyle yapardı, Şam şeytanı...
Olaysız bir düğün olsa şaşardım zaten. Ortalık karışacak düğünde belli ki
Ecünnüye haddini bildirmesi yok mu queen'in.
190 bin TL aylık gelin maaşı @serhatt @Dosi @Alos @Angelica @Zeyno @Emre Ozansoy @cookies falan hemen köşke rota oluşturmuştur @The_Erinch @Yakamoz-Asi @Cervantes @Özgür @ozmoturklink yok olmus emre
190 bin TL aylık gelin maaşı @serhatt @Dosi @Alos @Angelica @Zeyno @Emre Ozansoy @cookies falan hemen köşke rota oluşturmuştur @The_Erinch @Yakamoz-Asi @Cervantes @Özgür @ozmoturk
Çok basit sosyopat birisiyle evlenip mafya bir ailede gelin olacaksın190 bin TL gelin maasi ne la abooovvvvv ucmus bunlar ucmus 😱
Çok basit sosyopat birisiyle evlenip mafya bir ailede gelin olacaksın
Hem kıvanç ı hem de üstüne aylık 190 bini alacaklar @serhatt @Alos @Emre Ozansoy bu yarışı kazanmak için katliam yapabilir forumda190 bin TL gelin maasi ne la abooovvvvv ucmus bunlar ucmus 😱
Kazanan belli.Hem kıvanç ı hem de üstüne aylık 190 bini alacaklar @serhatt @Alos @Emre Ozansoy bu yarışı kazanmak için katliam yapabilir forumda
Yedi sülalelerinin kökünü bile kazırım.Hem kıvanç ı hem de üstüne aylık 190 bini alacaklar @serhatt @Alos @Emre Ozansoy bu yarışı kazanmak için katliam yapabilir forumda
190 bin TL aylık gelin maaşı @serhatt @Dosi @Alos @Angelica @Zeyno @Emre Ozansoy @cookies falan hemen köşke rota oluşturmuştur @The_Erinch @Yakamoz-Asi @Cervantes @Özgür @ozmoturk
Senden etiketlediklerine fırsat kalmaz lan. @serhatt la saç saça kavgaya tutuşursunuz.190 bin TL aylık gelin maaşı @serhatt @Dosi @Alos @Angelica @Zeyno @Emre Ozansoy @cookies falan hemen köşke rota oluşturmuştur @The_Erinch @Yakamoz-Asi @Cervantes @Özgür @ozmoturk
Hülya , başlık parası vermiş.190 bin TL gelin maasi ne la abooovvvvv ucmus bunlar ucmus 😱
@Emre Ozansoy , sen de mi parlakçı team e katıldın?Hem kıvanç ı hem de üstüne aylık 190 bini alacaklar @serhatt @Alos @Emre Ozansoy bu yarışı kazanmak için katliam yapabilir forumda
Bir olayda ben varsam kazanan bellidir.Senden etiketlediklerine fırsat kalmaz lan. @serhatt la saç saça kavgaya tutuşursunuz.
Hülya , başlık parası vermiş.
@Emre Ozansoy , sen de mi parlakçı team e katıldın?
Sana ne ara denk geldiler? 😱O sırada dizi: 🎈 adama denk gelmek de varmış.
Ben “DENİZ” karakterini erkek sanıyordum.
İki yöne çekilebilecek bir isim koymuşlar seçimden sonra anlarız erkek mi kadın mı.Ben “DENİZ” karakterini erkek sanıyordum.