@Dante
Dizide birebir olmasa da hissettiğim tad, yakın zamanda ilk 21 bölümünü izleyip de vakit darlığından bıraktığım ama müsait bir zamanda devam edeceğim Çukur dizisinin verdiği tad gibi. Daha önce de bahsetmiştim ama yazıma gülme emojisi bile bırakmışlardı. O diziyle ilgili zaten ilk 20 bölümün efsane olduğu, daha sonra kalitenin düştüğü yorumları da vardı internette. Aile dizisinin 30 bölüm planlandığı konuşuluyor, ama ben önümüzdeki sezon sonu yaklaşık hesap 45 (+/-) bölüm sürer diyorum.
Güzelce işlenecek Senaryo, zaten kaliteli olan oyuncu kadrosuna eklenebilecek oyuncular ve diziye özel yeni veya bilinen eserlerden özenle seçilecek müziklerle Aile dizisi de dizi tarihimizin önemli diziler arasına katılacaktır.
her iki dizideki bold *aile vurgusu ve cevresinde gelisen gelisecek olaylar gelgitler -tat ve dokunus olarak ayni yolu benzer araclar(oyuncular ve senaryo) ile farkli ele aliyor.
hatta bu noktaya disdan bir ekleme yapmak gerekirse ; sayet cukur dizisini izlemeye devam edersen,
*ozellikle damla sonmez ve nejat isler'in girdigi sezon baglaminda -dizi bence bu ikilinin eksenindeki gelisen hikayesi ozellikle olduklari ilk bolumler _ *aile dizisine daha cok benzesiyor bu yonden, ,.
*damla sonmez demisken, aile dizisi bolumune dair *yorumumu ekledikten sonra, ilginc olacak ,aklima kendisi gelmisti
< > nejat isler'e partner olarak ileriki donem de keske dusunulse diye kendi kendime cast yaptim...
dolayisiyla, basliga dun girdigimde , sen *cukur dan bahsedince ilginc tesaduf oldu. ayrica sonda *dedigin gibi -dizi uzarsa, mutlaka dusunulmesi gereken isimlerin basinda olmali kadin oyuncu bazli.
elimde imkanim olsa, *funda eryigit de diziye genel katilsa cok isterim. oyunculuk dolayli bu tur oyunculari izlemek ayri keyif.
bu arada 2.bolumde bogazdaki bulusma da levent ulgen > ushan cakir'a ercan kesal'i tavsiye ediyor yapilacak belgesel/filmde levent ulgen'in karakterini oynamasi icin.

< cukur bitse de isimleri dizilerde yasatiliyor/hatirlatiliyor...
ps;
son bolumden(2.bolum) asagidaki sahneyi _bolum yorumum da ozellikle bahsetmistim
degerli kiymetli oyuncumuz *emel goksu'ya dair ;
,,,~unutmam , , , ~ sevdigimi hic unutmam,,,
,,,mutlu ol mutlu , ~ ama yuksek sesle anlatma,,,
,,,git elini tut bir daha da birakma, , ,
sahne solo bazli bastan sona kaliteli oyunculuk akiyor.
muzik alttan guzel verilmis,,, yandan kivanc ve de diger genc oyuncu nun katkisi da samimi olmus.
bolumdeki en begendigim sahnelerdendi.