tek kelime ile : bayildim....
hangi sahneyi yazsam bilemedim,, sinema tadinda bir fragman olmus -adeta yok yok...
onceki yorumum da -bolume dair ilk basta (*) degindigim noktayi
-bu fragmanda daha ilk sahne de goruyor olmanin -saskinligi icerisindeyim
( * ) babaanne'mizin sahnesinin daha fazla olmasini temenni etmistim.
tabii oncelikle onu ararlarken, bi ihtimal flashbackler ile kaybolusunu izletirlerse, dolayli olarak kendisinin performansini gorebilecegiz. umarim, sadece orman da bagrislarla arama yapip ustu kapali gecilmez bu sekanslar... _babaanne'yi gostermeden arama yaparlarsa hayal kirikligi olur bu baglamda.
fragmana devam ;
-uc kurus dizisinde hayirsiz kardes rolunde izledigimiz oyuncumuz,
bu dizide de _kendisine guvenenlere dair yine ariza cikaracak gibi . . .
- evdeki klasik aksam yemegi tiradlari ,bu sefer oturma salonunda yemek sonrasi _tatli ve icecek esliginde sergilenecek gibi

< devin kapanisi guzel yapmis tatli babinda.
-levent ulgen 'in sahnesine bayildim

le le lo lo ,
dizi de tebessum ve komedi sahneleri olacaksa, elbette bir numarali isim kendisi olur cekilecek sekanslarda. komedi den aksiyona,drama, bir cok oyunculuk yelpazesi olan degerli oyuncumuzu boylesi kalteli bir iste her hafta tvde gormek ayri bir haz.
-nur surer ve serenay sarikaya arasindaki tatli sert _satranc oyunlarini izlemek ayri bir keyif bence. #guzel yaziliyor bu noktalar.
-devin ve cihan arasindaki yuksek tansiyonlu sohbet de merak edilesi. . .
devin'in bu sahne ve genel hikaye ekseninde guclu ve dik durusu cok guzel ve de anlamli .
onizleme de ayrinti olarak ise 1.20deki cihan'in bakisi olayi ozetliyor. ayni sahnedeki sondaki gulusu de, , , ileriki bolumlere dair sinyal gibi...
fakat unuttugu bir nokta , karsisinda saglam ve guclu devin var, yaninda da aslani.
sahnenin tamamindaki yuksek tansiyon ve adrenalin dozu buradan bile hissedilen seviyede.
dizideki tum begendigim oyuncular da oldugu gibi ,oyunculugunu fazlaca begendigim nejat isler'in solo devlestigi sahnelerini sabirsizlikla bekliyorum.
yeni bolumu izleyecek olan arkadaslara ben dahil simdiden iyi seyirler dilerim.
harika dolu dolu bir bolum bizleri bekliyor hissiyatindayim.