Show Aile - Dizi Yorumları

Alos

Favori Üye
Reaksiyon puanı
10,908
Puanı
700
@Alos sırtında bıraktığı izi atmış @serhatt a ben ondan duydum :AEkli dosyayı görüntüle 120551
Valla elimin izi çıkmış :F
Biz bu konuya malum uyarıyı asmayı nasıl unuttuk ya… :A

Ekli dosyayı görüntüle 120552
Kahkaha attım :F
O el suratına iner inş. :A
İndiririm :A
İkisi de cehennemin dibini boylamıştır umarım. :A
Hoşt :A
Günahkarlar benim hiçbir şeyim olamaz. :A
İmana gelmişsin bakıyorum da :A :A @xemrexxx

Dante

Üye
Reaksiyon puanı
241
Puanı
44
bu bolumu kanimca ilk bolumun uzerinde buldum.

giris sekanslarindan olan - evdeki aksam yemegi sahnesi - nur surer basta olmak uzere cok basariliydi. ozellikle iyi yaziliyor yemek masasi sahneleri.

giris sekanslarindan olan - evdeki aksam yemegi sahnesi - nur surer basta olmak uzere cok basariliydi. iyi yaziliyor yemek masasi sahneleri.

karsilikli *versuslar keza cok begendigim noktalar oluyor...<>
nur surer versus kivanc , serenay , nejat sahnelerin de resmen oyunculuga doyuyoruz. ben nur surer versus levent ulgen sahnelerini bekliyorum yuz yuze olan turde.

nejat isler ile nur surer 'in *is yerinde karsilikli sahnelerinde
nur surer resmen _satranc resitali sundu bizlere. . .
bu sahne kanimca dizinin gelecek bolumlerine adeta bayrak tutan cok onemli bir sahneydi , < ayrintiyi kacirmayanlar animsamistir dedigim noktayi.

kivanc ve serenay sahnelerine ozellikle bayiliyorum. cok guzel aura ve kimya var aralarinda... hangi sahneyi saysam bilemedim,,
kimi izleyicilerin gorusunde yapici elestiri olarak _her ne kadar ilk 2 bolum sahne ve sure sayisi en one cikan basrol ikili olduklari belirtilse de, bolum ici bol sahnelerini izlemek asiri keyif verici her ikisini de.

ilk giris sahnelerindeki evdeki ambians cok iyi buldum. giyim secimleri cok basarili.ozellikle nur ve serenay .

bogaz yalisindaki parti ise bastan sona buyuk haz di, o essiz gece gunduz bogaz arka plan sekanslari, ikilimizin giyim secimleri, mekanin ic tarafinin sanatsal tasarimi, secilen isik ve muzikler/canli performans surprizi ,derken- ay tutulmasi ile gelen mayisma ve bakismalar ile yat ile mekandan ayrilis...

kivanc'in evini ise asiri zevkli ve klas buldum.
dar merdivenli yukari ve asagi inis sekanslarinda duvar ayrintilarina bayildim,, eski tarihi el isi *hali nin(bir kac yuz yillik olabilir) duvar resmi gibi lanse edilmesi gizemli ve bir o kadar da elit bir dokunus olmus.

serenay'in cok konusulan harika kirmizi elbisesi ve hemen arkasindaki o essiz gece bogaz manzarali ay tutulmasi cekimi -dizinin sanat tarafina bakan calisanlarina bravo dedirtecek turden pesfektif di.
< harika dusunulmus ince detaydi gizem ve romantizm havasiyla...
umarim ilerleyen bolumlerde bolca ikilimizin burada da sahnesi olur.

parti oncesinde, gunduz mezarlik cenaze sekansi ;

oyunculugunu cok begendigim *ushan cakir'in gorundugu sahne.
bu cenaze sahnesinde kivanc ile olan ilk yuz yuze sahneyi gayet basarili buldum.
cezaneye gelis sahnesi ozelinde ; levent ulgen'in imaji, -bana ,
*the sopranos dizisindeki ikonik karakterlerin bold emsali gibi gorundu, adeta italyan isi karizmatik bir giristi kostum ve imaj dolayli...

ushan cakir ve levent ulgen 'in bogazdaki gunduz yemek masasi karsilikli performanslarini da basarili buldum, burda da ilerideki bolumlere dair guzel ayrinti vardi....
burada kostum baglaminda ise ; ushan'in takim ve gomlek secimine bayildim, ten rengi ile uyumlu buldum.

vakif toreni ;
nur surer ve serenay sarikaya karsilikli dokturduler resmen.
burda da nur surer'in guzel bir santranc hamlesini izlemis olduk,magazin haberi dolayli.

< sanat bakimindan *mekani cok basarili buldum tasarim ve cekim olarak...

*nur surer'in bu bolum giydigi her kostum asiri guzel ve oyuncunun zarafetini bold sergileyen harika secimlerdi. kirmizi dan tut beyaza, siyaha hangi renk elbise olursa olsun kralice gibi parliyordu hem ic hem dis mekan sekanslarinda. . . < > aura olarak efsane *sophia loren havasi aldim,,<-filmleri disinda,
hani su sicilya adasinda cekilen mesgur gq , vogue vs gibi bilinen moda sanat vb dergilerin marka kapak cekimlerinde olan ikonik ornkler gibi.

ayni sekil ilk bolum oldugu gibi
*serenay'in giyim secimleri cok basariliydi,,yesil palto dan, siyah kolsuz elbise, dusler prensesi gibi gorunen bold kirmizi parti elbisesi .
sanat ekibine kocaman alkis .

kapanis sekansi bastan sona oyunculuklarin kalite anlaminda adrenalinin havada ucustugu muthis sahnelerdi,,her bir oyuncuya kocaman bir alkis.

kivanc, serenay, babasi(ismini bilmiyorum) , uvey anne,,,
serenay'in konusurken birden bicagi eline almasi ayni anda yerinde durup soylediklerine devam etmesi,,,,

*babasi nin - serenay'a ,kardesine ve annesine gecmis dolayli laflar sayip kirici konusurken ,laflariyla ezmeye calisip ortaligi yikarken,,,
derken, kapi calar , _sahneye , ismi gibi *aslan edasiyla giris yapan kivanc gelir,,
serenay'in babasi geri durmaz, aslaninin masaya arzi endam etmesine bakmaksizin gardini halen dusurmez ,atak modda devam eder,, taa ki -kivanc masaya ayari verene dek ...
o andan sonra *baba figurunun _aslan dolayli adeta sinererek ,cekingen vucut dili ve mimikleri beraberinde kosesine cekilir turdeki sakinlige gecis anlari vs vb,,, < guzel ayrintiydi *aslan karakterinin _dolulugu ve aurasinin gucune yonelik.

Son düzenleme:

Dante

Üye
Reaksiyon puanı
241
Puanı
44
bolume dair bir noktayi es gecmis olabilirim ;

babaanne rolunu oynayan degerli usta oyuncumuz emel goksu.
kanimca yer aldigi sahneler asiri iyi .

ornk ;

son bolumde
bi sahne vardi cok guzel ve ozel bulmustum,,>
torunu aslan(kivanc) ile olan devin'e(serenay) dair mini sohbeti cok naif ve sicacikti...

umarim *daha_cok sahnesi olur.

dipnot ;

kendisi,
oyuncu *fadik sevin atasoy'un da annesi oluyor. < *guzelligini annesin den aldigini dusunuyorum . :)

Son düzenleme:
  • Beğendim
Reactions: Mehmet Can

Yakamoz-Asi

Emekli
Reaksiyon puanı
23,882
Puanı
1,061

Angelica

Favori Üye
Reaksiyon puanı
52,546
Puanı
1,060

Dante

Üye
Reaksiyon puanı
241
Puanı
44
tek kelime ile : bayildim....

hangi sahneyi yazsam bilemedim,, sinema tadinda bir fragman olmus -adeta yok yok...

onceki yorumum da -bolume dair ilk basta (*) degindigim noktayi
-bu fragmanda daha ilk sahne de goruyor olmanin -saskinligi icerisindeyim :p

( * ) babaanne'mizin sahnesinin daha fazla olmasini temenni etmistim.
tabii oncelikle onu ararlarken, bi ihtimal flashbackler ile kaybolusunu izletirlerse, dolayli olarak kendisinin performansini gorebilecegiz. umarim, sadece orman da bagrislarla arama yapip ustu kapali gecilmez bu sekanslar... _babaanne'yi gostermeden arama yaparlarsa hayal kirikligi olur bu baglamda.

fragmana devam ;

-uc kurus dizisinde hayirsiz kardes rolunde izledigimiz oyuncumuz,
bu dizide de _kendisine guvenenlere dair yine ariza cikaracak gibi . . .

- evdeki klasik aksam yemegi tiradlari ,bu sefer oturma salonunda yemek sonrasi _tatli ve icecek esliginde sergilenecek gibi :)
< devin kapanisi guzel yapmis tatli babinda.

-levent ulgen 'in sahnesine bayildim :) le le lo lo ,
dizi de tebessum ve komedi sahneleri olacaksa, elbette bir numarali isim kendisi olur cekilecek sekanslarda. komedi den aksiyona,drama, bir cok oyunculuk yelpazesi olan degerli oyuncumuzu boylesi kalteli bir iste her hafta tvde gormek ayri bir haz.

-nur surer ve serenay sarikaya arasindaki tatli sert _satranc oyunlarini izlemek ayri bir keyif bence. #guzel yaziliyor bu noktalar.

-devin ve cihan arasindaki yuksek tansiyonlu sohbet de merak edilesi. . .
devin'in bu sahne ve genel hikaye ekseninde guclu ve dik durusu cok guzel ve de anlamli .

onizleme de ayrinti olarak ise 1.20deki cihan'in bakisi olayi ozetliyor. ayni sahnedeki sondaki gulusu de, , , ileriki bolumlere dair sinyal gibi...
fakat unuttugu bir nokta , karsisinda saglam ve guclu devin var, yaninda da aslani.

sahnenin tamamindaki yuksek tansiyon ve adrenalin dozu buradan bile hissedilen seviyede.

dizideki tum begendigim oyuncular da oldugu gibi ,oyunculugunu fazlaca begendigim nejat isler'in solo devlestigi sahnelerini sabirsizlikla bekliyorum.

yeni bolumu izleyecek olan arkadaslara ben dahil simdiden iyi seyirler dilerim.
harika dolu dolu bir bolum bizleri bekliyor hissiyatindayim.

Son düzenleme:

Mehmet Can

Favori Üye
Reaksiyon puanı
212
Puanı
45
@Dante

Dizide birebir olmasa da hissettiğim tad, yakın zamanda ilk 21 bölümünü izleyip de vakit darlığından bıraktığım ama müsait bir zamanda devam edeceğim Çukur dizisinin verdiği tad gibi. Daha önce de bahsetmiştim ama yazıma gülme emojisi bile bırakmışlardı. O diziyle ilgili zaten ilk 20 bölümün efsane olduğu, daha sonra kalitenin düştüğü yorumları da vardı internette. Aile dizisinin 30 bölüm planlandığı konuşuluyor, ama ben önümüzdeki sezon sonu yaklaşık hesap 45 (+/-) bölüm sürer diyorum.

Güzelce işlenecek Senaryo, zaten kaliteli olan oyuncu kadrosuna eklenebilecek oyuncular ve diziye özel yeni veya bilinen eserlerden özenle seçilecek müziklerle Aile dizisi de dizi tarihimizin önemli diziler arasına katılacaktır.

• Beğendim
Reactions: Dante