Burda biter bencede erken bitti bu hafta fragman çıkar umarım.Şok oldum bende 😱 Burada mı bitecek acaba ?
Zeynep Ne yaptin bee
İntihar etmiş Zeynep 😱
Şok oldum bende 😱 Burada mı bitecek acaba ?
Aynen ya ölmez. Bu arada hedefe ulaştın 50. mesajı yazdın 😉Ölmez yav.Midesini yıkarlar herhalde.
![]()
Öleceğini düşünmedim bile. .Ölmez yav.Midesini yıkarlar herhalde.
![]()
Hahahha +1 :Öleceğini düşünmedim bile. ..F Ölmez yani başrol sayılırTürk dizisi mantığı.
![]()
Sen olmasan imkansızdı teşekkürler.Aynen ya ölmez. Bu arada hedefe ulaştın 50. mesajı yazdın 😉
"İntihar etmiş" deyince ne bileyim.Öleceğini düşünmedim bile. .Ölmez yani başrol sayılır
Türk dizisi mantığı.
![]()
Aynen vallaSen olmasan imkansızdı teşekkürler.Güzel oldu yorumlaşmak 3'lü...
"İntihar etmiş" deyince ne bileyim.Valla ben Rüya İşçilerinden her şey beklerim.
![]()
Daha iyi senarist bulsalardı keşke daha yaratıcı sahneler lazım bunlar çok bilindik hikayeler ama bu senaristlerle zor.Sen olmasan imkansızdı teşekkürler.Güzel oldu yorumlaşmak 3'lü...
"İntihar etmiş" deyince ne bileyim.Valla ben Rüya İşçilerinden her şey beklerim.
![]()
Aynen bende bayılıyorum şarkıyaFragman çıktı.Haftaya da var.
Şu şarkıyı çok seviyorum.Güzel.
![]()
Aynen katılıyorum hikaye genel olarak çok iyi, samimi ama konu olarak daha orjinal şeyler bulabilirler.Daha iyi senarist bulsalardı keşke daha yaratıcı sahneler lazım bunlar çok bilindik hikayeler ama bu senaristlerle zor.
Diziyi açtığımda bitiş jeneriğine denk geldim.Fragman çıktı.Haftaya da var.
Şu şarkıyı çok seviyorum.Güzel.
![]()
Birşey olmuyor Zeynep'e Nerimandan özür falan diliyor. Genel olarak Zeynep ve Neriman vardı. Tarık onları hastaneye falan götürüyor. Çok güzeldi yarın izlersinDiziyi açtığımda bitiş jeneriğine denk geldim.Göremedim fragmanı ya nasıldı?
5. bölüm çekimleri tamamlanmış. 2 hafta daha rahatızDedikoducu 4.bölüm final yapacak demişti rahatladım şimdi.![]()
Yayinlanmadan kalkmaz insallah show bu beklerim5. bölüm çekimleri tamamlanmış. 2 hafta daha rahatız![]()
Yarın ilk 10'da olursa bitirmez Show ama zor ya şimdi Cem Yılmaz'lı 3 Adam'da varmış etkiler bence5. bölüm çekimleri tamamlanmış. 2 hafta daha rahatız![]()
3 Adam etkilemez dedi @mrt-06. Umarım yanılmazYarın ilk 10'da olursa bitirmez Show ama zor ya şimdi Cem Yılmaz'lı 3 Adam'da varmış etkiler bence