Nasıl konusu nedirKanal'ın durumu zaten ortada. Ama izlemeni şiddetle tavsiye ederim sonuçta dizi kanal için izlenmez![]()
Nasıl konusu nedirKanal'ın durumu zaten ortada. Ama izlemeni şiddetle tavsiye ederim sonuçta dizi kanal için izlenmez![]()
Yoksul bir hayattan gelmiş ancak geldiği yeri hiç inkar etmemiş bir kadının bolluk içindeki yaşamından sonra tekrar eski hayatına dönüş öyküsünü anlatıyorNasıl konusu nedir![]()
İdare eder fazla gülmüyorum ona
Hak etti oİdare eder fazla gülmüyorum ona
Itır'ın düştüğü pozisyon komediydi![]()
Çocuğun yüzünü mahvetti beBen severim hırslı karakterleri![]()
Parçalamadığına dua etsinÇocuğun yüzünü mahvetti beReklam dönüşünde ki sahneyi bekliyoruz
![]()
Yaşına başına bakmadan yaptıklarına dikkat etsin oda. Oğlundan utansın azcık. 😛Parçalamadığına dua etsin![]()
45 geçe girse iyidi ama bugün yükseliş beklemiyorum bayram nedeniyle zaten.
Yok ya böyle Hababam Sınıfıyla hiç karşılaşmadı neredeyse 😉 Ben sıralama olarak ilk 10'da olur diye düşünüyorum45 geçe girse iyidi ama bugün yükseliş beklemiyorum bayram nedeniyle zaten.
Benim en sevdiğim karakter Neriman'dan sonra Mert.Oyuncu olarakda severim eskiden bir dizisi vardı ATV'de gençlik dizisi, adı aklıma gelmedi o diziside süperdi.
![]()
Sevmiş kadın ne bilsin adamın kadın düşkünü olduğunuYaşına başına bakmadan yaptıklarına dikkat etsin oda. Oğlundan utansın azcık. 😛
Seda Sultandan bayram mesajını da görmüş oldum böylece![]()
Mandıra Filozofu, OHB falan var ama... İnşallah.Yok ya böyle Hababam Sınıfıyla hiç karşılaşmadı neredeyse 😉 Ben sıralama olarak ilk 10'da olur diye düşünüyorumEn azından A/B'de. Ben Neriman, Naz ve Mert. Es Es mi ?
![]()
3 Adam etkiler birazMandıra Filozofu, OHB falan var ama... İnşallah.
Bugünün Saraylısı 1 reytinge düştü mesela. :/ Doğru ilginçti ismi, Es Es.
Başladı.![]()
3 Adam ile kitlemiz bir değil OHB düşünsün.3 Adam etkiler birazNeriman'ım nasıl konuşuyor öyle ya, şiir gibi resmen
Hahahah Mert Naz uyumu süper ya
Neriman : Yakışıklı, Serseri, Şeytan tüyü olan bir it@mrt-06 @Billy Kane
Evet ya çok tatlı 🙂 Ay şu Itır'a acayip sinir olmaya başladım3 Adam ile kitlemiz bir değil OHB düşünsün.
Can da çok tatlı maşallah.![]()
Cidden benim Itır gibi evladım olsa... düşünemiyorum bile evlerden ırak.Evet ya çok tatlı 🙂 Ay şu Itır'a acayip sinir olmaya başladım![]()