Show Ah Neriman - Dizi Yorumları

Nasıl konusu nedir :)
Yoksul bir hayattan gelmiş ancak geldiği yeri hiç inkar etmemiş bir kadının bolluk içindeki yaşamından sonra tekrar eski hayatına dönüş öyküsünü anlatıyor :) Perran Kutman o kadar samimi o kadar içten ki.

Naz'a ilk ilanı aşk geldi. :F Sınavıda geçti :bhr: @mrt-06

Tamda Itır ağzının payını alacaktı :( Aynen ya erken eğilmi daha :( @Billy Kane
45 geçe girse iyidi ama bugün yükseliş beklemiyorum bayram nedeniyle zaten. :(

Benim en sevdiğim karakter Neriman'dan sonra Mert. :X Oyuncu olarakda severim eskiden bir dizisi vardı ATV'de gençlik dizisi, adı aklıma gelmedi o diziside süperdi. :D

45 geçe girse iyidi ama bugün yükseliş beklemiyorum bayram nedeniyle zaten. :(

Benim en sevdiğim karakter Neriman'dan sonra Mert. :X Oyuncu olarakda severim eskiden bir dizisi vardı ATV'de gençlik dizisi, adı aklıma gelmedi o diziside süperdi. :D
Yok ya böyle Hababam Sınıfıyla hiç karşılaşmadı neredeyse 😉 Ben sıralama olarak ilk 10'da olur diye düşünüyorum :) En azından A/B'de. Ben Neriman, Naz ve Mert. Es Es mi ? :)

Yok ya böyle Hababam Sınıfıyla hiç karşılaşmadı neredeyse 😉 Ben sıralama olarak ilk 10'da olur diye düşünüyorum :) En azından A/B'de. Ben Neriman, Naz ve Mert. Es Es mi ? :)
Mandıra Filozofu, OHB falan var ama... İnşallah.

Bugünün Saraylısı 1 reytinge düştü mesela. :/ Doğru ilginçti ismi, Es Es. :D

Başladı. :Z

Mandıra Filozofu, OHB falan var ama... İnşallah.

Bugünün Saraylısı 1 reytinge düştü mesela. :/ Doğru ilginçti ismi, Es Es. :D

Başladı. :Z
3 Adam etkiler biraz :( Neriman'ım nasıl konuşuyor öyle ya, şiir gibi resmen :love1: Hahahah Mert Naz uyumu süper ya :F

Neriman : Yakışıklı, Serseri, Şeytan tüyü olan bir it :F @mrt-06 @Billy Kane