Öyle gerçekten
@mrt-06 tekrar söylüyorum bu kadar umutsuz olma

Bu arada ben 2. bölüm detaylı yorumumu yapmıştım ama Mobilden yaptığım için kaydedilmemiş sanırım.
2. bölüm yorumum :
İlk bölüme göre daha eğlenceli ve daha dokunaklı bir bölümdü şüphesiz. Neriman'ın ve kızların yeni hayatlarına alışmalarının zorluğunu nerdeyse her sahnede o kadar güzel gördük ki. Yan karakterleri de daha iyi tanımış olduk bu bölüm.
Perran Kutman nasıl güzelsin öyle. Gözleriyle konuşmayı geçtim resmen hikayeler anlatıyor bu kadın. Bir bakışıyla bazen insanın içini ısıtırken bir yandan da acıtmayı başarıyor. Neriman'ın İskender'in evine geldiği sahnedeki "merhaba" deyişi o kadar güzeldi ki. Yorgunluğu, mahcubiyeti, ama yüreğindeki sevgiyi tek bir kelimeyle döktü ortaya. Öte yandan Itır'dan yardım istediği sahnede eminim herkes sarılmak, destek olmak istemiştir Neriman'a. Itır ne yaptı? Amcasından borç alarak Çeşme'ye gitti. İlk bölümde kızların soğuk olduğunu söylemiştim. Bu bölüm Naz ile ilgili fikrim değişti. Belki de kızlar arasında Neriman'a karşı olan tavrı en normal olan o olduğu için. Zeynep'i de henüz küçük olmasından dolayı tolare edebilirim ama Itır gerçekten sinir bozucu. Bu bölüm Neriman'ın tokatı yüzüne insin diye öyle heyecanlandım ki...
Son olarak Filiz Taçbaş'ı yıllar öncesinin Behiye'si gibi kuaför olarak görmek tebessüm ettirdi.
Tahmin ediyorum ki dizi devam ettiği sürece çok güzel şeyler izleyeceğiz. Umarım kıymeti bilinir. Ekranlarda böyle temiz ve zarif işleri görmeyeli çok uzun zaman olmuştu.