Geri Sayım Konusu ⌛

1/3.

Hoş geldin Kocaeli/İstanbul/Tekirdağ. 😎🤘🏻
2/3.

Rezzan Hocamdan, sunuculuk ve moderatörlük dersi alındı. 🌟🥇😍😎🤩🥳🤍🤘🏻.

Ek olarak;
Tülay Tüzün hanımdan, radyo sunuculuğu kursu alındı. Hızı mı alamayıp araya bunu da sıkıştırdım. Başardığım için mutluyum. 🥰🤩🌟🧿.

Kalan kısım için süreç devam ediyor ⏳⏳⏳.
Son 22 Gün. 🤩🤩👀

• Harika
Reactions: Yakamoz-Asi
2/3.

Ek olarak;
Tülay Tüzün hanımdan, radyo sunuculuğu kursu alındı. Hızı mı alamayıp araya bunu da sıkıştırdım. Başardığım için mutluyum. 🥰🤩🌟🧿.

Son 22 Gün. 🤩🤩👀
Senaryo Yazım atölyesi 4 ocak ta başlayacak ona çok az kaldı Senaryonun maliyetini düşürmek 600 milyon tl bir bölüm çekmek hiçbir yapımcı karşılayamaz yazdığım polisiye dizinin bir bölüm maliyeti 600 milyon tl 1 milyar tl arasında @TenTen

• Güldürdün
Reactions: TenTen
2/3.

Ek olarak;

Son 22 Gün. 🤩🤩👀
2/4.

Rezzan Hocamın peşini bırakmamaya kararlıyım. Spor Medyasında Editörlük egitimini de ondan almaya karar verdim. :)

Kalan kısım ile aynı güne denk geliyor eğitimler ama bir şekilde halledip bu işinde altından kalkacağız inşallah. Ama bunun içinde net karar verebildiğim için mutluyum. Sanırım aileden biraz uzak olunca daha rahat kararlar verilebiliyor. 😊😊😊

Son 16 Gün.
Süreç devam ediyor. 💫💫💫

• Beğendim
2/4.

Rezzan Hocamın peşini bırakmamaya kararlıyım. Spor Medyasında Editörlük egitimini de ondan almaya karar verdim. :)

Kalan kısım ile aynı güne denk geliyor eğitimler ama bir şekilde halledip bu işinde altından kalkacağız inşallah. Ama bunun içinde net karar verebildiğim için mutluyum. Sanırım aileden biraz uzak olunca daha rahat kararlar verilebiliyor. 😊😊😊

Son 16 Gün.
Süreç devam ediyor. 💫💫💫
1 Ocak tarihi itibariyle hayatıma yeni özellikler geliyor. 😊 Zamanı geldiğinde onları da buraya tek tek yazarak belirteceğim. 👀👀⏳ Onuda geri sayıma katabiliriz.

Son 13 Gün.
Süreç devam ediyor ⏳ ⏳ ⏳

• Beğendim