Geri Sayım Konusu ⌛

festivale son 5 gün

resmi tatil + Kurban bayrami ayni güne denk geliyor. Onada son 18 gün
Son ders zili icin son 4 hafta
son is günü ise simdilik belirsiz.
Siz ikiniz neden böyle olayları çıtlatıp daha sonra zaman geldiğinde yazmadınız? 😁 Sizin yüzünüzden uyku uyuyamayacağım. Merak ettim. 🤔😔😊

Siz ikiniz neden böyle olayları çıtlatıp daha sonra zaman geldiğinde yazmadınız? 😁 Sizin yüzünüzden uyku uyuyamayacağım. Merak ettim. 🤔😔😊
tane tane yazmisim iste nelere ne kadar kaldigini.
bu arada festival bu haftaymis :A son 3 gün diyelim :A

• İlginç
Reactions: TenTen
tane tane yazmisim iste nelere ne kadar kaldigini.
bu arada festival bu haftaymis :A son 3 gün diyelim :A
Festival tamam. Ama daha sonu gelmemiş bir sürü mesaj var. İnsan merak ediyor. 😞😅 Mesela 27 Nisan ve 9 Mayıs tarihlerinde atılan mesajların devamı yok. 😁😁

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Festival tamam. Ama daha sonu gelmemiş bir sürü mesaj var. İnsan merak ediyor. 😞😅 Mesela 27 Nisan ve 9 Mayıs tarihlerinde atılan mesajların devamı yok. 😁😁
27 Nisan neydi diye baktım minik tatil içinmiş :A 1 mayıstada tatildi diye :A
Diğeri yönetim anket değerlendirme anketiydi. Mart ayından beri çözmeye çalışıyordum :A

Takvim o kadar doluki hangisini sayayım :A
Son
1 gün
2 gün
5 gün
7 gün
9 gün
ve 2 hafta :Z

şu modda dolaşmama son 2 gün veya an itibari ile yarın :A
casper GIF

• Üzücü
Reactions: serhatt
Sizde eğitim neden Ağustos ta başlıyor?
Çünkü ara tatiller resmi/dini tatiller çok. Herhalde dengeleme adına bu kadar erken. Özellikle yılbaşıdan yaza kadar olan süreçte nerdeyse her ay muhakkak bir kaç günlük tatil var öğrencilere.

Ara tatil başlayacak.
Rota: Almanya, İsviçre, Danimarka veya Norveç. Birinden birine gitmeyi planlıyorum :A umarım hayaller hayatlar vukuatlı olmaz :A
2 yer sana yakın diğerleri biraz daha uzak ama Almanya İsviçre sana daha değişik gelir diye düşünüyorum diğerleri İskandinav ülkeleri aşağı yukarı benzerdir. Danimarka sayılıyor mu bilmiyorum ama benzer kültürler iklimlerdir.

• Beğendim
Reactions: Dosi
2 yer sana yakın diğerleri biraz daha uzak ama Almanya İsviçre sana daha değişik gelir diye düşünüyorum diğerleri İskandinav ülkeleri aşağı yukarı benzerdir. Danimarka sayılıyor mu bilmiyorum ama benzer kültürler iklimlerdir.
Evet Danimarkada sayılıyor.
İki komşu ülkede bir kaç saatlik mesafe uzaklığında sadece. Almanya çok gittim ama her defasında farklı yerleri görüyorum. İsviçre bir mevzu var, hem ziyaret hem ticaret durumu olabilir :A Danimarka’da bulunmuştum ama Norveç (Oslo) görmek nasip olmamıştı.
Aslında uzak yerlere odaklanıyor insan ama yakın yerlere imkanlar daha kolay olmasına rağmen ikinci plana atılıyor. Daha ülkemin başkentini bile görmedim (Komşu ülkelere olan mesafenin 2 katı diye). Son anda rotamı orayada çevirebilirim. 2 haftaya netleştiririm nereye gideceğimi. Ailecek yapmak istiyorum geziyi. Herkese uygun ve istedikleri yeri seçmeye çalışacağım.