Yok ya 7 puanın altına düşmem ki zaten dizide 7 nin altına düşmez belli bi tempoda devam eder
Peggy diziyi kurtarır aksanı bile yeter
1x3
Dizi gittikçe düşüyor gibi. Boş bir bölümdü bence, böyle giderse bırakabilirim bile.
6/10
her bölümde bir puan düşeceksin demiştim cevaa ya ama 7 den aşağı asla inmezük dedi )6 vermişsin @destere
her bölümde bir puan düşeceksin demiştim cevaa ya ama 7 den aşağı asla inmezük dedi )
aradan bir hafta geçti geldi 6 , dahada gider, 2 ye kadar yolu var.. başta dedim 2 puanlık dizi.. puanımı verdim kaçtım her hafta katlanmak imkansız
İlk bölüm cidden çok iyiydi, devamıda böyle olur diyordum o yüzden 7 den aşağı puan vermem demiştim Bakalım 4.bölümüde izlicem sıkılırsam bırakıcam zatenher bölümde bir puan düşeceksin demiştim cevaa ya ama 7 den aşağı asla inmezük dedi )
aradan bir hafta geçti geldi 6 , dahada gider, 2 ye kadar yolu var.. başta dedim 2 puanlık dizi.. puanımı verdim kaçtım her hafta katlanmak imkansız
herdizinin ilk bölümü muhteşem başalr seyirci tutmak için devamında tempo düşer ama agent carter ın ilk bölümü de vasattı o yüzden devamını tahmin ettimİlk bölüm cidden çok iyiydi, devamıda böyle olur diyordum o yüzden 7 den aşağı puan vermem demiştim Bakalım 4.bölümüde izlicem sıkılırsam bırakıcam zaten
sen gavat ı bile zor tamamlamıştın topu topu 20 dakikaydıBen bölümü bile tamamlayamamıştım.
herdizinin ilk bölümü muhteşem başalr seyirci tutmak için devamında tempo düşer ama agent carter ın ilk bölümü de vasattı o yüzden devamını tahmin ettim
sen gavat ı bile zor tamamlamıştın topu topu 20 dakikaydı
kral richard lı sahneler olmasa çekilmezde arada güzel yerler çıkabiliyor hemde kısa olduğu için devam ediyorum sorun olmuyor22 dakika vardı o.
Onu tamamlamıştım ama devam edilecek bir dizi değil. Çok absürt.
kral richard lı sahneler olmasa çekilmezde arada güzel yerler çıkabiliyor hemde kısa olduğu için devam ediyorum sorun olmuyor
mom la friends izlemen yeterli hımyımda bir çörek yokKısa diye izleyecek olsam HIMYM'a falan devam ederim yada Friends var.
mom la friends izlemen yeterli hımyımda bir çörek yok
galavant daha yeni fırından çıkmış o yüzden daha bir çıtır duruyor madalena )İşte Galavant'a kadar çok var.
galavant daha yeni fırından çıkmış o yüzden daha bir çıtır duruyor madalena )
ilk üç bölümünüde izledim dördüncü daha çıkmadı sanırım ? çıktımı yoksa ? yani kaçırmıyorum kesinlikle )Sende izlemiyorsun ama.
Niye bıraktın ya3.bölümle birlikte diziyi bıraktım, iptal olursa belki sezonu tamamlayabilirim
Hem dizide fazla aksiyon yoktu, hemde fazla zamanımda yokNiye bıraktın ya
3.bölümle birlikte diziyi bıraktım, iptal olursa belki sezonu tamamlayabilirim
Hızlı bi düşüş yaptın ilk bölüme 9 verip bırakılır mı dizi.3.bölümle birlikte diziyi bıraktım, iptal olursa belki sezonu tamamlayabilirim