ABC Agent Carter 1. Sezon Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
1x3

Dizi gittikçe düşüyor gibi. Boş bir bölümdü bence, böyle giderse bırakabilirim bile.

6/10

her bölümde bir puan düşeceksin demiştim cevaa ya :) ama 7 den aşağı asla inmezük dedi :))
aradan bir hafta geçti geldi 6 , dahada gider, 2 ye kadar yolu var.. başta dedim 2 puanlık dizi.. puanımı verdim kaçtım her hafta katlanmak imkansız :)

Ben bölümü bile tamamlayamamıştım.:F

her bölümde bir puan düşeceksin demiştim cevaa ya :) ama 7 den aşağı asla inmezük dedi :))
aradan bir hafta geçti geldi 6 , dahada gider, 2 ye kadar yolu var.. başta dedim 2 puanlık dizi.. puanımı verdim kaçtım her hafta katlanmak imkansız :)
İlk bölüm cidden çok iyiydi, devamıda böyle olur diyordum o yüzden 7 den aşağı puan vermem demiştim :D Bakalım 4.bölümüde izlicem sıkılırsam bırakıcam zaten :D

İlk bölüm cidden çok iyiydi, devamıda böyle olur diyordum o yüzden 7 den aşağı puan vermem demiştim :D Bakalım 4.bölümüde izlicem sıkılırsam bırakıcam zaten :D
herdizinin ilk bölümü muhteşem başalr seyirci tutmak için devamında tempo düşer ama agent carter ın ilk bölümü de vasattı o yüzden devamını tahmin ettim :)

Ben bölümü bile tamamlayamamıştım.:F
sen gavat ı bile zor tamamlamıştın topu topu 20 dakikaydı :)

herdizinin ilk bölümü muhteşem başalr seyirci tutmak için devamında tempo düşer ama agent carter ın ilk bölümü de vasattı o yüzden devamını tahmin ettim :)

sen gavat ı bile zor tamamlamıştın topu topu 20 dakikaydı :)

22 dakika vardı o.:F

Onu tamamlamıştım ama devam edilecek bir dizi değil. Çok absürt.:X

3.bölümle birlikte diziyi bıraktım, iptal olursa belki sezonu tamamlayabilirim :D