Unutulmaz Adanalı (2008-2010)

Kendi görüşümü söyledim. Amacım kimseyi de küçümsemek değil. Ama bu kadar eleştirilen dizi var iken niye bu diziyi hiç eleştirmiyorsunuz?

Bir de bakıyorum da Adanalı dizi karakterleriyle çok iyi yorum yapanlar bile kendini muhattab ediyor. ''Maraz Ali'm benim, koç ya! Kim elinden kaçmış ki?'' gibi sözcükleri söyleyerek banel konuların başında çekiyorlar bu diziyi.

birader herkes yorum yazarken sana mı soracak ne varmış koçum maraz alim bu cümleleri ben yazmadım ama o cümleleri yazan adanalı hakkında ben gibi düşünüyor
diziyi sevmiyor olabilirsin herkes ne yazıyorsa yazar bu huyundan vazgeç daha dün aynı şekilde bana öle yazmıştın........

sende zaten izliyeci zevki diye bir algı yok zaten öyle mesaj yazacağına ben bu diziyi hiç beğenmiyordum hiç üzülmedim diye yazsadın daha iyi olurdu.......
5-8 arası mı bu dizinin izliyeci kitlesinin yaşı senin 1000 sene yaşasan o seviyeye gelemezsin kafadan tahmin etme yok 5-8 yaş arasımışta.............
Konuşmayı, klavyede yazı yazmayı, noktalama işaretlerini kullanmayı, ha bir de hani geçen gün yazdığını unutmuştun ya, bir de yazdığını unutmamayı öğrendikten sonra bunu söyleyebilirsin.

Kendi görüşümü söyledim. Amacım kimseyi de küçümsemek değil. Ama bu kadar eleştirilen dizi var iken niye bu diziyi hiç eleştirmiyorsunuz?
Bir de bakıyorum da Adanalı dizi karakterleriyle çok iyi yorum yapanlar bile kendini muhattab ediyor. ''Maraz Ali'm benim, koç ya! Kim elinden kaçmış ki?'' gibi sözcükleri söyleyerek banel konuların başında çekiyorlar bu diziyi.

Tamam öyle düşünmemiş olabilirsin.Ama böyle yorumlar yazarak burada tartışma açmayalım.Burda paylaşım yapmak istiyoruz.Başkalarınada laf atma sana bir zararı yoksa.Diziyi sevmiyorsan paylaşımda yapma yorumda yapma.

Tamam öyle düşünmemiş olabilirsin.Ama böyle yorumlar yazarak burada tartışma açmayalım.Burda paylaşım yapmak istiyoruz.Başklarınada laf atma sana bir zararı yoksa.Diziyi sevmiyorsan paylaşımda yapma yorumda yapma ama lütfen bu sayfada böyle şeyler yapmayın.
Amacım eğer birilerini küçümsemek olsaydı her dizi için aynı şeyi yapardım. Ama sadece bu dizi için yapmadığıma göre bu dizide bir eksiklik var.

Konuşmayı, klavyede yazı yazmayı, noktalama işaretlerini kullanmayı, ha bir de hani geçen gün yazdığını unutmuştun ya, bir de yazdığını unutmamayı öğrendikten sonra bunu söyleyebilirsin.

sen zekanı çlçtürdün mü bana noktalama harflerini öğretiyorsun ama her şeye virgül konmaz ve ayrıca burada türkçe sınavı yapmıyoruz noktalama işaretlerime dikkat edecek ben geçen gün yazdığımı unutmadım sen benim her cümlemden yanlış yanlış düşünceye sahip olmaya hakim oluyorsun ben sadece beim zekam demedim tüm adanalı dizisinin zeka kitlesine dedim ve emin ol senin zekanla ben kendi zekamı aynı dezgaha koymam........

Amacım eğer birilerini küçümsemek olsaydı her dizi için aynı şeyi yapardım. Ama sadece bu dizi için yapmadığıma göre bu dizide bir eksiklik var.

Bu dizide bir eksiklik varsa bu sayfaya girme zahmetinde bile bulunmaman gerekirdi.Saygı sınırları içerisinde konuşuyorum.Diziye dolaylı yolla laf atmaya çalışma.Ve anladık bu diziyi sevmiyorsun.Bu yüzden böyle yorumlar yapmana gerek yok.Burada paylaşım yapıcaz tartışma değil!

The killing ben yazmıştım ama maraz ali koçum değil.tam olarak şöyle yazmıştım "maraz alinin elinden kim kurtulmuş ki bunlarda kurtulsun."

sen zekanı çlçtürdün mü bana noktalama harflerini öğretiyorsun ama her şeye virgül konmaz ve ayrıca burada türkçe sınavı yapmıyoruz noktalama işaretlerime dikkat edecek ben geçen gün yazdığımı unutmadım sen benim her cümlemden yanlış yanlış düşünceye sahip olmaya hakim oluyorsun ben sadece beim zekam demedim tüm adanalı dizisinin zeka kitlesine dedim ve emin ol senin zekanla ben kendi zekamı aynı dezgaha koymam........
Siz virgülü işlemediniz mi?

İkinize birden laf atınca beraber olup mu haklı göstermeye mi çalışıyorsunuz kendinizi?

Kimse kimseyi haklı göstermeye çalışmıyor ama seni zaten uyarmıştın bu sayfayı tartışmaya açma diye ikincisi olduğu için öyle bir yorum yaptım.Lütfen daha fazla böyle yorumlar yazarak tartışmaya sürükleme burayı.Heralde anlamışsındır.Kötü anlamda söylemiyorum sadece böyle yorumlar yaparak gereksiz yere sayfayı kirletmeyelim...