Unutulmaz Adanalı (2008-2010)

Çok beğendim ve sevdiğim bir diziydi. Tekrarlarını da birkaç kez izleyip, bitirmiştim. :) İdil'i severdim nedense, çok hoşuma gidiyordu o kız. Diziye en büyük rengi tabi Fiko katıyordu, sonradan sevgilisiyle birlikte tabi.

Böyle eski dizilerin karakterlerini pek unutmuyorum, şimdikiler bitince bir ay sonra unutuluyor.

Sofia ile yani SS ile tanıştığım dizidir. :bhr: Engin ile aşkları vardı, Adanalı'nın korkusundan gizli gizli giderdi hep.

Duygulandım yine, ne diziydi diyebiliyorum. :)
Fiko mu iyidi yapma Allah aşkına Dunya da ki en saçma, en irrite edici karakterdi diyebilirim hele ki o Lezine Nine. Ey Allahım saçmalık ötesi birşeydi.

Fiko mu iyidi yapma Allah aşkına Dunya da ki en saçma, en irrite edici karakterdi diyebilirim hele ki o Lezine Nine. Ey Allahım saçmalık ötesi birşeydi.
Niye öyle dedin, benim hoşuma gidiyordu. :D Lezine ninenin ''Yavruummm'' diye bağırışı çok hoşuma kaçıyordu, hem o yıllara göre gayet iyi senaryoydu. :F

Niye öyle dedin, benim hoşuma gidiyordu. :D Lezine ninenin ''Yavruummm'' diye bağırışı çok hoşuma kaçıyordu, hem o yıllara göre gayet iyi senaryoydu. :F
Saçmaydı,çocuksuydu :D Eskiden çocuktuk o zamanlar zevkle izliyorduk ama büyudükçe daha iyi anlıyorum. :)

Dizi güzeldi ama operasyon sahneleri çok basitti Adanalının sürekli kılık değiştirmesi operasyonda kovalamaca da 2 dakika yanında ki adamlarla konuşması yükseklikten korkmasi falan dizinin gerçekliğini öldürüyordu.

Saçmaydı,çocuksuydu :D Eskiden çocuktuk o zamanlar zevkle izliyorduk ama büyudükçe daha iyi anlıyorum. :)

Dizi güzeldi ama operasyon sahneleri çok basitti Adanalının sürekli kılık değiştirmesi operasyonda kovalamaca da 2 dakika yanında ki adamlarla konuşması yükseklikten korkmasi falan dizinin gerçekliğini öldürüyordu.
Eski dizilere bakarsan şu ne kadar saçmaymış, bu ne kadar saçmaymış diyorum zaten. :D Akasya Durağı'nın baya basit olduğunu ve daha nice diziyi. :A

yeniden izlemeye başladım özellikle 1.sezonu efsaneydi gerçekten ahh matador ve fikoya bayılıyordum bu ikili süperdi yaaa :A :A :A

İlk sezonu iyiydi, yapmacık değildi.
Klasik Tayfun Güneyer dizileri gibi bir yerden sonra yine adamın çılgınlığı tuttu, tamamen farklı bir şey yapmaya çalıştı ve dizi bitti. :)