Unutulmaz Adanalı (2008-2010)

Bu dizi sayesinde cezanın fark var şarkısı süper popüler olmuştu.

Sevmediğim bir 5-8 yaş arası çocuk dizisiydi. İyi ki de bitti. :()
Tartışma çıkarmak istiyorsun heralde ?

Sevmeyebilirsin diziyi, eleştirebilirsin de. Biz de eleştiriyoruz. Ama burada fanlarının olduğu bir konuda "Çocuk dizisiydi, iyi ki bitti." demen son derece yanlış...

851.jpg

SÜPER BİR FOTOĞRAF

GÜZEL BİR RESİM.AVATAR OLARAK KULLANILABİLİR.SİZDE BÖYLE GÜZEL RESİMLER PAYLAŞIRSANIZ SAYFA DAHA RENKLİ OLABİLİR.BU ARADA RESİM ORJİNALDİR==>ADANALI

866.jpg

Evet the killing ne olur bizim gibi adanalı fanlarina saygılı ol.

Bende eskiden çok seviyordum onu.Adanalı ile Maraz'ın abisi gibiydi ama sonra hain olduğunu öğrenince nefret etmeye başladım zaten Maraz Ali o fotoğrafta öldürüyor onu:)

Bu dizide ikinci sezon bütün hainler ortaya çıktı.Bu dizinin senaryosunu bozmasaladi çok uzun sürebilirdi.Keşke oyuncular değişmeseydi.

Sevmediğim bir 5-8 yaş arası çocuk dizisiydi. İyi ki de bitti. :()

sende zaten izliyeci zevki diye bir algı yok zaten öyle mesaj yazacağına ben bu diziyi hiç beğenmiyordum hiç üzülmedim diye yazsadın daha iyi olurdu.......
5-8 arası mı bu dizinin izliyeci kitlesinin yaşı senin 1000 sene yaşasan o seviyeye gelemezsin kafadan tahmin etme yok 5-8 yaş arasımışta.............

sizce idil mi,nazlı mı,yoksa maya mı daha çok yakışıyordu maraz aliye bence idil daha çok ondan maya en son nazlı:)

Tartışma çıkarmak istiyorsun heralde ?

Sevmeyebilirsin diziyi, eleştirebilirsin de. Biz de eleştiriyoruz. Ama burada fanlarının olduğu bir konuda "Çocuk dizisiydi, iyi ki bitti." demen son derece yanlış...
Kendi görüşümü söyledim. Amacım kimseyi de küçümsemek değil. Ama bu kadar eleştirilen dizi var iken niye bu diziyi hiç eleştirmiyorsunuz?

Bir de bakıyorum da Adanalı dizi karakterleriyle çok iyi yorum yapanlar bile kendini muhattab ediyor. ''Maraz Ali'm benim, koç ya! Kim elinden kaçmış ki?'' gibi sözcükleri söyleyerek banel konuların başında çekiyorlar bu diziyi.