Adana Kebap

NEEEEE.. Utanmasa bizi dövecek bu hain kütük..

Hale bak şu zamana kadar yemediğim olmamışı 2 dakikada kütükten yedim, ulan ayıptır be...
Siz iki kütüğe az bile...
------

İtiraf et, zeytin ile ilgili travmatik kötü bir anın mı var?..
Yoo sadece komik olmayan boş goygoylara tahammülüm yok :A

• Olmamış
Reactions: MasacRE
Bu da isabetli olur...
Vaaay be yoldaşım... Bu iki kendini bilmez leşe gerçekten ağır bir ders vermişsin her konuda, her dalda, her yerde... Seni tebrik ve takdir ediyorum bu güçlü tutumun karşısında... Ben de olsaydım büyük ihtimal iyice yerin dibine sokardım, bunlar belki de gerçekten forumu bırakırdı... :A @Sherlock @Maskeli Fedai

Vaaay be yoldaşım... Bu iki kendini bilmez leşe gerçekten ağır bir ders vermişsin her konuda, her dalda, her yerde... Seni tebrik ve takdir ediyorum bu güçlü tutumun karşısında... Ben de olsaydım büyük ihtimal iyice yerin dibine sokardım, bunlar belki de gerçekten forumu bırakırdı... :A @Sherlock @Maskeli Fedai
Bu saçma goygoyu yapmaya cüret ettikleri her an benden gerekli tepkiyi alacak bu leş herifler. Sen de gördüğün zaman gerekeni söylüyorsun zaten. Aynı anda üstlerine gidersek muhtemelen ağlayarak forumu terk eder bunlar :A

Bu saçma goygoyu yapmaya cüret ettikleri her an benden gerekli tepkiyi alacak bu leş herifler. Sen de gördüğün zaman gerekeni söylüyorsun zaten. Aynı anda üstlerine gidersek muhtemelen ağlayarak forumu terk eder bunlar :A
Hain @MEnes bir konuda bizden yana olurken başka bir konuda @MasacRE'den yana olmuş, ah be sayın Gs'li dostum bize forumu bıraktırtma planları yapmışlar...

Biz olmasak ne yapacaksınız siz burada be... @Maskeli Fedai

• Harika
Reactions: MasacRE and MEnes