Şirinler adlı çizgi filmin yerine zeytinler diye bir çizgi film çıkması peki.. @MasacRE @DarkLegenDVe zeytinli ezme… @MasacRE @DarkLegenD
@MasacRE senin zeytin fabrikan falan mı var, ne anlatıyor bu adamlar?Onun da yanında zeytinli ayran.. @MasacRE @DarkLegenD
İki tane delinin boş konuşmaları işte. Cevap vermeye değmez@MasacRE senin zeytin fabrikan falan mı var, ne anlatıyor bu adamlar?
Yoldaşlarına ne diyor bu hain kütük sayın Gs'li dostum.. @Sherlockİki tane delinin boş konuşmaları işte. Cevap vermeye değmez
@MasacRE senin zeytin fabrikan falan mı var, ne anlatıyor bu adamlar?
İki tane delinin boş konuşmaları işte. Cevap vermeye değmez
Ulan çok hakaret duyduk, çok aşağılandık ama bu kadarını da görmemiştik... Sayın Gs'li dostum bu adam ne ara bu hale geldi yoldaşlarını paramparça eder oldu be... @MEnesYoldaşlarına ne diyor bu hain kütük sayın Gs'li dostum.. @Sherlock
Yoldaşlarım boş yapmaya devam ettikçe daha çok olmamış alacak @Sherlock
Harbiden bu laf çok koydu be sayın Gs'li dostum.. GS'den kovulan Terim gibiyim.. @MEnesUlan çok hakaret duyduk, çok aşağılandık ama bu kadarını da görmemiştik... Sayın Gs'li dostum bu adam ne ara bu hale geldi yoldaşlarını paramparça eder oldu be... @MEnes
Ulan çok hakaret duyduk, çok aşağılandık ama bu kadarını da görmemiştik... Sayın Gs'li dostum bu adam ne ara bu hale geldi yoldaşlarını paramparça eder oldu be... @MEnes
Siz daha fazlasını hak ediyorsunuz da ortam müsait değilHarbiden bu laf çok koydu be sayın Gs'li dostum.. GS'den kovulan Terim gibiyim.. @MEnes
Kütük iyice terbiyesizleşti... @Maskeli FedaiSiz daha fazlasını hak ediyorsunuz da ortam müsait değil
Hak edene hak ettiğini veriyor kütük... @Maskeli FedaiKütük iyice terbiyesizleşti... @Maskeli Fedai
Siz daha fazlasını hak ediyorsunuz da ortam müsait değil
NEEEEE.. Utanmasa bizi dövecek bu hain kütük..Kütük iyice terbiyesizleşti... @Maskeli Fedai
Hak edene hak ettiğini veriyor kütük... @Maskeli Fedai
Hale bak şu zamana kadar yemediğim olmamışı 2 dakikada kütükten yedim, ulan ayıptır be...NEEEEE.. Utanmasa bizi dövecek bu hain kütük..
İtiraf et, zeytin ile ilgili travmatik kötü bir anın mı var?..Siz daha fazlasını hak ediyorsunuz da ortam müsait değil