Kuzenler, sadece 2 bölüm seyrettim gerisini fragmanlardan falan derken tüm konuya hakimim resmenÇok anlayamadım ama Batu ile kardeşmiş![]()
Aynen, ben de yarın bu üçlünün oranlarını merak ediyorum.@Yiğitt yarınki oranlarını merak ediyorum baya.Çilek Kokusu'nu etkilemiş midir yoksa adı mutluluk baya düşmüş müdür filan![]()
Kuzenler, sadece 2 bölüm seyrettim gerisini fragmanlardan falan derken tüm konuya hakimim resmen![]()
aslında ne kuzen nede kardeşlerKuzenler, sadece 2 bölüm seyrettim gerisini fragmanlardan falan derken tüm konuya hakimim resmen![]()
Nassı yaBu bölümü izlemedin bilmiyon işte kardeşler![]()
aslında ne kuzen nede kardeşler![]()
Fox TV nin genel olarak dizilerinde görünen durum. Slow mix içerikli. [emoji5] [emoji5]Kuzenler, sadece 2 bölüm seyrettim gerisini fragmanlardan falan derken tüm konuya hakimim resmen![]()
Bir Türk TV klasiği olarak kim kimin neyi anlaşılamıyoraslında ne kuzen nede kardeşler![]()
benden iyi mi bilcenBu bölümü izlemeden konuşma :bağır : Kardeş çıktılar![]()
Dolunay evlatlık1 bölümde senden daha iyi anladım @Billy Kane Vural dedi ki siz kardeşsinizİkisinin babası aynı nasıl kardeş değiller
![]()
Dolunay evlatlık![]()
1 bölümde senden daha iyi anladım @Billy Kane Vural dedi ki siz kardeşsinizİkisinin babası aynı nasıl kardeş değiller
![]()
dolunay evlatlık alınmış gerçek annesi öldü babasıda fakir ayyaşBir Türk TV klasiği olarak kim kimin neyi anlaşılamıyor![]()
dolunay evlatlık alınmış gerçek annesi öldü babasıda fakir ayyaş![]()
Adı Mutluluk'taki en iyi sahneydi Dolunay yıkılmıştı gerçek babsıyla konuştuktan sonra. O bölüm çok iyiydi sonra izlemeye çalıştım bu kez sevemedimdolunay evlatlık alınmış gerçek annesi öldü babasıda fakir ayyaş![]()
ahah biliyor hatta dolunay vurallardan sıkıldı istemiyorum sizi dedi sonra gerçek ailesini aradı babasını buldu annesinin öldüğünü söyledi babası, sonra dolunay babasını fakir olduğunu görünce vurallara gitti sizi seviyorum özür dilerim falan dediBabası var mı dizide bari şu an o bilmiyor ama demi oha mükemmel senaryo çıkartılır
Dolunay'a haksızlık ediyorsun bence olaylar öyle gelişmediahah biliyor hatta dolunay vurallardan sıkıldı istemiyorum sizi dedi sonra gerçek ailesini aradı babasını buldu annesinin öldüğünü söyledi babası, sonra dolunay babasını fakir olduğunu görünce vurallara gitti sizi seviyorum özür dilerim falan dedi![]()
Adı Mutluluk hiç izlemedim.