NOW Adı Mutluluk - Dizi Yorumları

Fragman güzel olmuş ama çok mu çabuk gidiyor dizi? :D İlk bölümden tanıştılar, el ele tutuştular, öpüştüler. :F

Akıcı bir dizi, bakalım nasıl ilerleyecek. :) Fragman süper görünüyor.

Bölüm çok iyiydi yine puan 9.5 geçen hafta 7.9 du ortalama 8.9 :ok:

Fragman çok iyi olmuş bu haftakinden dizi çok güzeldi şu ana kadar :ok:

2. bölüm:

iyi bölümdü. baya entrika döndü.küçük çocuğun çaldığı paralar batu'nun üzerine kalıcak diye beklerken dolunay batu'nun cebinden çaktırmadan alıp kumsal'ın çantasına koymuş. :X sonu çok iyi bitti. amcası (aslında babası :D) hapisden çıkarmış 3. bölüm daha bi iyi geçecek.

Dizide başrolü oynayan oyuncunun adını unuttum şimdi , ulan istanbul daki rolü ile ayni iste bence dizide sırıtıyor. :)
Diğer çocuk daha iyi bence keşke o başrol olsaydı. :)

Dizide ki kızlar güzelde :D hepsi aynı gibi ya. :D biraz sarışın filan koysalardi.

Birde romantik komedi degil tam dizi romantik gençlik dizisi iste arada da entrika olur iste gider :))

Cilek kokusundan daha iyi en azından samimiyet var bu dizide. O bile yeter. :)

ben sıkıldım bu diziden izleyen var mı nasıl gidiyor dizi

Valla iyiydi de sonunda yine saçmaladılar, kız zorla arabaya biniyor Batu hareket edince de Batu'ya kızıyor aslında gerçek hayattaki kızlara da benziyor çok havalandırmışlar. :D
konu yoktu olan konuda tıkandı sanırım. tek mutluluk ne diye soru soruyorlar bu soruya anlamlı bir cevap vermiyorlar

3. bölüm:

bu bölümde komedi ön plandaydı. gonca güldü ilk defa. :D sara'nın intikamı da güldürdü. :D yine güzel, akıcı bölüm oldu. gelecek bölümde çok iyi gözüküyor. aşk başlıyor mu ne? :D

4. bölüm v2 fragman;

2. fragman süper olmuş. bir kısmı hayal. son sahne gerçektir umarım. :D

3. Bölümü izledim iyi bir bölümdü komedi ön plandaydı yonca güldürdüdürdü saranın intikam ıda puan I'm 8.5

4 bölüm çok iyiydi nasıl düşerdi anlam veremiyom ya en iyi bölümdü bence ama umarım yükselir doluna y acayip Bi şeytan restorandaki sahneler iyiydi yarışta erene iyi oldu gonca ile zeki sevgi olacak gibi puanım 9.7:oley::ok:😎

4. bölüm:

her geçen bölüm daha bi güzelleşiyor. bu bölümün sonu çok heyecanlı bitti. kumsal eren'in yaptıklarını öğrendi artık iyice uzaklaşır eren'den. sera batu'yu öptü ve kumsal gördü. üst üste 2 darbe yedi kız. :D