Yok, öyle fanı değilim başrollerin ama sevdiğim isimler. Niye çekilecek dizi değil diyorsun ki. Gayet izlenebilecek bir dizi olmuş bence.ezginin mi hayranısin sanırım yoksa fan olmadan çekilecek dizi değil
belli pozitif bakıyorsun diziye. dizide konu yok gençlik dizisi cekmek için yapılmış çok sıradan bir diziYok, öyle fanı değilim başrollerin ama sevdiğim isimler. Niye çekilecek dizi değil diyorsun ki. Gayet izlenebilecek bir dizi olmuş bence.![]()
ohaa gözün doysun bee benim gözlerim bile oakdar aç değil iyiki kız falan doğmamışsın vlla sen yoksa düşünemiyorumKaan yani Batu diziyi sırtlar beaa.@Çiğdem- gel bir parlakta burada, vücutta açtı.
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aynen, öyle pek bir konu yok ama değişik senaryolarla seyirci çekebilecek bir dizi.belli pozitif bakıyorsun diziye. dizide konu yok gençlik dizisi cekmek için yapılmış çok sıradan bir dizi
Çok taştı, görmen lazım.ohaa gözün doysun bee benim gözlerim bile oakdar aç değil iyiki kız falan doğmamışsın vlla sen yoksa düşünemiyorum![]()
sen beğenmedin diye odamı beğenmesin diziyi şimdibelli pozitif bakıyorsun diziye. dizide konu yok gençlik dizisi cekmek için yapılmış çok sıradan bir dizi
sen beyazsoy bakma çok güzel diziydi bence 😉Yok, öyle fanı değilim başrollerin ama sevdiğim isimler. Niye çekilecek dizi değil diyorsun ki. Gayet izlenebilecek bir dizi olmuş bence.![]()
Tatli küçük yalancılar 6 temmuz pazartesi baslamiyormu yayınaFena değil dizi gençlik draması olmuş kesinlikle romantik-komedi havası alamadım benKaan Yıldırım'ın oyunculuğu iyiydi ama Ezgi Eyüboğlu'nu pek beğenmiyorum malesef. Sonraki bölümlere bakar mıyım bilemiyorum Tatlı Küçük Yalancılar'la çakışacak gibi görünüyor.
Reyiz, Tatlı Küçük Yalancılar 6 Temmuz Pazartesi günü başlıyor.Fena değil dizi gençlik draması olmuş kesinlikle romantik-komedi havası alamadım benKaan Yıldırım'ın oyunculuğu iyiydi ama Ezgi Eyüboğlu'nu pek beğenmiyorum malesef. Sonraki bölümlere bakar mıyım bilemiyorum Tatlı Küçük Yalancılar'la çakışacak gibi görünüyor.
30 Haziran Salı söylentileri de dolaşıyorReyiz, Tatlı Küçük Yalancılar 6 Temmuz Pazartesi günü başlıyor.
Salı gününün tek dizisi şuan.![]()
Yok yanlış haber.30 Haziran Salı söylentileri de dolaşıyorBuna devam edebilirim o halde
![]()
Ben beğendim açıkçası.Nasıl beğendiniz mi diziyi?
Ben izlemedim o yüzden size sorayım dedim.Ben beğendim açıkçası.Sen?
![]()
İzle, izle senin beğenebileceğin tarz bir dizi.Ben izlemedim o yüzden size sorayım dedim.![]()
Keşke hep öyle geçse.izledim şimdi. koskoca bölüm kumsal batu'nun maceralarıyla geçti.hepsi çok iyiydi.