NOW Adı Mutluluk - Dizi Yorumları

Yok, öyle fanı değilim başrollerin ama sevdiğim isimler. Niye çekilecek dizi değil diyorsun ki. Gayet izlenebilecek bir dizi olmuş bence. :)
belli pozitif bakıyorsun diziye. dizide konu yok gençlik dizisi cekmek için yapılmış çok sıradan bir dizi

ben çok beğendim diziyi kaana bayıldım ezgiye bayıldım valla
takipçi olacam dizinn:D

belli pozitif bakıyorsun diziye. dizide konu yok gençlik dizisi cekmek için yapılmış çok sıradan bir dizi
sen beğenmedin diye odamı beğenmesin diziyi şimdi:D

Yok, öyle fanı değilim başrollerin ama sevdiğim isimler. Niye çekilecek dizi değil diyorsun ki. Gayet izlenebilecek bir dizi olmuş bence. :)
sen beyazsoy bakma çok güzel diziydi bence 😉

Fena değil dizi gençlik draması olmuş kesinlikle romantik-komedi havası alamadım ben :) Kaan Yıldırım'ın oyunculuğu iyiydi ama Ezgi Eyüboğlu'nu pek beğenmiyorum malesef. Sonraki bölümlere bakar mıyım bilemiyorum Tatlı Küçük Yalancılar'la çakışacak gibi görünüyor.

Fena değil dizi gençlik draması olmuş kesinlikle romantik-komedi havası alamadım ben :) Kaan Yıldırım'ın oyunculuğu iyiydi ama Ezgi Eyüboğlu'nu pek beğenmiyorum malesef. Sonraki bölümlere bakar mıyım bilemiyorum Tatlı Küçük Yalancılar'la çakışacak gibi görünüyor.
Tatli küçük yalancılar 6 temmuz pazartesi baslamiyormu yayına :)

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Reyiz, Tatlı Küçük Yalancılar 6 Temmuz Pazartesi günü başlıyor. :D
Salı gününün tek dizisi şuan. :noworry:

izledim şimdi. koskoca bölüm kumsal batu'nun maceralarıyla geçti. :D hepsi çok iyiydi.