Diziyi bıraktığımı açıklamaya geldim. İlk bölümdeki tat, uyum ve eğlence, ikinci bölüm devam edip 3. bölümden sonra bitmiştir. Senarist öyle güzel bölümlerden sonra böyle bölümleri ortaya atmış. Başroldeki iki isim çok başarılı ve sevdiğim isimler. Dizinin reytingleride boş günde pek parlak değil. Umarım başroller daha iyi dizilerde rol alırlar. Hayal kırıklığı yarattınız.
Bilmiyorum, bana göre hemen bozdu ve durum çok karıştı. Herşey birbirine karıştı dizide, ilk bölümdeki o samimiyet, içtenlik gitti malesef.[ yok hala iyi gidiyor bence
ben izliyorum bugünkü bölümle beraber 3 bölüm gerideyim yetişirim 8. bölüme.Bu güzel diziyi izleyen yok mu ? Yorum konusu boş kalmış .
zeki dizinin komik karakteri.@Billy Kane başlayacağım ama bir türlü başlayamadım.Şu Gonca'nın hoşlandığı çocuk renk katıyor diziye
Boş günüm olsa bende başlamak isterdim.Diziyi izlemiyordum ama bölüme denk geldim izleyeyim dedim.Çok çok çok güzel bir bölümdü,aşırı eğlendim.Ve yeni sezonda izleyeceğim dizilerden biri oldu.Şimdi eksik bölümlerimi tamamlayayım
Dizinin biteceği kesinleşti yaniDiziyi izlemiyordum ama bölüme denk geldim izleyeyim dedim.Çok çok çok güzel bir bölümdü,aşırı eğlendim.Ve yeni sezonda izleyeceğim dizilerden biri oldu.Şimdi eksik bölümlerimi tamamlayayım
Dizinin biteceği kesinleşti yaniDolunay'ım napıyo?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?