Bölümün başını da kaçırdımBölümün başında oldu yahu geçen hafta değil.
Bölümün başını da kaçırdımBölümün başında oldu yahu geçen hafta değil.
Niye bitmiş canım, izlersin yine.batırmışlar diziyi ayoll fikoda kötü tarafa geçiyor 20.bölümü final görmek en iyisi sanırım
@Yiğitt @denizz19 @mesmeso61 @FaJi @mrt-06 @batuhankaralar
erdal bey yok ergenleri toplayıp birbirine düşman etmişler eylül ayını görmezNiye bitmiş canım, izlersin yine.
Yazın kanalı idare etsin de Eylül ayını göreceğini ben de sanmıyorum zaten.erdal bey yok ergenleri toplayıp birbirine düşman etmişler eylül ayını görmez
ya ağustosuda görmezse ayollYazın kanalı idare etsin de Eylül ayını göreceğini ben de sanmıyorum zaten.
Çocuklar Duymasını Temmuz 2 veya 3. hafta düşünüyoruz. Normalde Ağustos diye servis edecektik ama geç olmasın.ya ağustosuda görmezse ayoll
çocuklar duymasın ne zaman
Ne Eylül'ü bu haliyle Ağustos'u zor görürYazın kanalı idare etsin de Eylül ayını göreceğini ben de sanmıyorum zaten.
yaz ayına ağustos çok geç temmuzun 2. haftası iyidir zaten bu yaz yeni dizilerin hiçbirini gözüm tutmadı çocuklar duymasını izlerimÇocuklar Duymasını Temmuz 2 veya 3. hafta düşünüyoruz. Normalde Ağustos diye servis edecektik ama geç olmasın.
Kanal D'm bir şey düşünmüştür, eski halinden daha fazla reyting alacak.Ne Eylül'ü bu haliyle Ağustos'u zor görür
Ferit kaya idare eder en fazla 13 bölüm diyorumya ağustosuda görmezse ayoll
çocuklar duymasın ne zaman
Ne olmuş Fiko Sith Lordu falan mı olmuş İzlemem herhalde bundan sonra.batırmışlar diziyi ayoll fikoda kötü tarafa geçiyor 20.bölümü final görmek en iyisi sanırım
@Yiğitt @denizz19 @mesmeso61 @FaJi @mrt-06 @batuhankaralar
Fiko ile hakanı karsı karsıya getirip klasik ergen senaryosuna çevirmişler ben basket dizisi diye başlamıstımNe olmuş Fiko Sith Lordu falan mı olmuş İzlemem herhalde bundan sonra.
Bende Erdal için başlamıştım. Koçum Benim gibi daha fazla genç karakter olması gerekti.Fiko ile hakanı karsı karsıya getirip klasik ergen senaryosuna çevirmişler ben basket dizisi diye başlamıstım