Bölümün başını da kaçırdımBölümün başında oldu yahu geçen hafta değil.![]()
Bölümün başını da kaçırdımBölümün başında oldu yahu geçen hafta değil.![]()
Niye bitmiş canım, izlersin yine.batırmışlar diziyi ayoll fikoda kötü tarafa geçiyor20.bölümü final görmek en iyisi sanırım
@Yiğitt @denizz19 @mesmeso61 @FaJi @mrt-06 @batuhankaralar
erdal bey yok ergenleri toplayıp birbirine düşman etmişler eylül ayını görmezNiye bitmiş canım, izlersin yine.![]()
Yazın kanalı idare etsin de Eylül ayını göreceğini ben de sanmıyorum zaten.erdal bey yok ergenleri toplayıp birbirine düşman etmişler eylül ayını görmez![]()
ya ağustosuda görmezse ayollYazın kanalı idare etsin de Eylül ayını göreceğini ben de sanmıyorum zaten.![]()
Çocuklar Duymasını Temmuz 2 veya 3. hafta düşünüyoruz. Normalde Ağustos diye servis edecektik ama geç olmasın.ya ağustosuda görmezse ayoll
çocuklar duymasın ne zaman![]()
Ne Eylül'ü bu haliyle Ağustos'u zor görürYazın kanalı idare etsin de Eylül ayını göreceğini ben de sanmıyorum zaten.![]()
yaz ayına ağustos çok geç temmuzun 2. haftası iyidir zaten bu yaz yeni dizilerin hiçbirini gözüm tutmadı çocuklar duymasını izlerimÇocuklar Duymasını Temmuz 2 veya 3. hafta düşünüyoruz. Normalde Ağustos diye servis edecektik ama geç olmasın.![]()
Kanal D'm bir şey düşünmüştür, eski halinden daha fazla reyting alacak.Ne Eylül'ü bu haliyle Ağustos'u zor görür![]()
Ferit kaya idare eder en fazla 13 bölüm diyorumya ağustosuda görmezse ayoll
çocuklar duymasın ne zaman![]()
Ne olmuş Fiko Sith Lordu falan mı olmuşbatırmışlar diziyi ayoll fikoda kötü tarafa geçiyor20.bölümü final görmek en iyisi sanırım
@Yiğitt @denizz19 @mesmeso61 @FaJi @mrt-06 @batuhankaralar
Fiko ile hakanı karsı karsıya getirip klasik ergen senaryosuna çevirmişler ben basket dizisi diye başlamıstımNe olmuş Fiko Sith Lordu falan mı olmuşİzlemem herhalde bundan sonra.
![]()
Bende Erdal için başlamıştım. Koçum Benim gibi daha fazla genç karakter olması gerekti.Fiko ile hakanı karsı karsıya getirip klasik ergen senaryosuna çevirmişler ben basket dizisi diye başlamıstım![]()