Arka sokakların canlı bombasıda orda erdal karakterini oynamıştıBence gayet iyi gidiyor bölüm herhangi bir problem Yok şu an.![]()
Bakmamla zaplamam bir oldu, bu kadar rezil edilemezdi![]()
hiç 1 dakıka bile açmadım diziyi 20.bölümle bitti sayıyorum nette sahnesine bile bakmıcam heveslenmemek adınaÇöööpppp!
Hakan'ın yeni sevgilisiyle maceraları ve Fiko'nun Hakan'a kazık atması gibi görünüyor. Bari Erdal Beşikçioğlu yerine iyi bir oyuncu bulunsaydı da aynı hikaye devam etseydiDizide şu an hedef ne? Ana konu ne?
Bakma kız Dolunay güzel onu izlehiç 1 dakıka bile açmadım diziyi 20.bölümle bitti sayıyorum nette sahnesine bile bakmıcam heveslenmemek adına![]()
![]()
![]()
zaten dolanayı izledim bende sevdimHakan'ın yeni sevgilisiyle maceraları ve Fiko'nun Hakan'a kazık atması gibi görünüyor. Bari Erdal Beşikçioğlu yerine iyi bir oyuncu bulunsaydı da aynı hikaye devam etseydi
Bakma kız Dolunay güzel onu izle![]()
Memeli oğlan var tabi seversinzaten dolanayı izledim bende sevdim![]()
buna basket için baslamıstım benMemeli oğlan var tabi seversin![]()
![]()
Şimdi reytinglerimiz tavan yapacak işte.Kanal D alt yazısını sağ alt köşeye almış @Yiğitt![]()
Dün gece almıştı Yalan Dünya izlerken fark ettim.![]()
Şimdi reytinglerimiz tavan yapacak işte.
Şimdi sen deyince baktım da benim için fark etmez, ne gerek varmış anlamadım.![]()
Boş halimizle cmt, pzr, pzt zirvedeydik.Yakışmamış bence.
İcat çıkarıyo işsizlikten yazı boş geçiriyorlar.![]()
Boş halimizle cmt, pzr, pzt zirvedeydik.![]()
Güvenmiyorum zaten, yaz sonu final yapar o dizi.İyi yabancı filmler bulmuşsunuz.Gani Müjde'ye güvenme.
![]()