Sende bütün dizileri seviyorsunBence draması çok güzel dizininbasketbol konusu da devam eder Zaten hemen harcamamak lazım
Sende bütün dizileri seviyorsunBence draması çok güzel dizininbasketbol konusu da devam eder Zaten hemen harcamamak lazım
Alakaya maydonoz gel bize bazı bazıSende bütün dizileri seviyorsun
Aman ALi Rıza bey tadımız kaçmasın der gibi hemen harcamamak lazım diyorsunAlakaya maydonoz gel bize bazı bazı
Sağlam dizi 3 saatte izlenirAman ALi Rıza bey tadımız kaçmasın der gibi hemen harcamamak lazım diyorsunZaten 2 saat dizi daha güzel şeyler bekliyor insanSen alışkınsın tabi
Ben o 3 saatte neler neler yaparımSağlam dizi 3 saatte izlenir
Ben de izlerim zaten 3 saat olmasını savunmuyorum ben de ama bazıları fena sarıyorBen o 3 saatte neler neler yaparım5 tane yabancı dizi bölümü izlenir mesela
Hangi dizi sarıyor Allah aşkına yaBen de izlerim zaten 3 saat olmasını savunmuyorum ben de ama bazıları fena sarıyor
Kırgın FlowersHangi dizi sarıyor Allah aşkına yaMerak ettim
Tarık öldü.İzleyemedim bu akşam nasıldı bölüm spoiler vermedenyarın yükselir miyiz
@mesmeso61 @Sherlock @FaJi @batuhankaralar
Bir an inanacak gibi oldum sonra dalga geçtiğini anladımTarık öldü.
Marulun yüreğine inecek yavaş ol yavaşTarık öldü.
Bahar hoca saplantılı çıktı izle bu bölümü çok şey kaçırırsınBir an inanacak gibi oldum sonra dalga geçtiğini anladım
Vuu tamamMarulun yüreğine inecek yavaş ol yavaş
Bahar hoca saplantılı çıktı izle bu bölümü çok şey kaçırırsın
8.bölümün son 1 saatlik kısmı kaldı o bitsin de izlerimAdı Efsane 9. Bölüm Fragmanı - 2
Fragman efsane, basketbola geri dönüş var.
@denizz19 @FaJi @batuhankaralar @mesmeso61 @dosimosi @Çiğdem-
ayy sonunda basketbola dönüyoruzAdı Efsane 9. Bölüm Fragmanı - 2
Fragman efsane, basketbola geri dönüş var.
@denizz19 @FaJi @batuhankaralar @mesmeso61 @dosimosi @Çiğdem-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?