Ayy kasla kolla ne ilgisi var o kadar cılız biri reis olmamalıydı. Sadık ile kafa kafaya geldiklerinde ne kadar komiktiHer iş kol kasıyla olmaz bazen beyin kası da lazım![]()
Ayy kasla kolla ne ilgisi var o kadar cılız biri reis olmamalıydı. Sadık ile kafa kafaya geldiklerinde ne kadar komiktiHer iş kol kasıyla olmaz bazen beyin kası da lazım![]()
Ya bırak o ayıyıAyy kasla kolla ne ilgisi var o kadar cılız biri reis olmamalıydı. Sadık ile kafa kafaya geldiklerinde ne kadar komikti![]()
Tarık'ın tepkilere bak yaYa bırak o ayıyıO formayla vücudu çok fena görünüyor.
Bölümün süresini hesaplayınca bende öyle yaptımTarık'ın tepkilere bak ya![]()
Reklam dönüşü biter Zaten.Bölümün süresini hesaplayınca bende öyle yaptım![]()
Yarın yükselecek neresi kötüydü şahaneydi benceKötü bölümdü Net.
Dün baktım yasak aşk hikayesi başlıyor bakalım neler olacak
dünkü bölüm kötüydü malesef koskoca bölümü gereksiz karakter sibel ile geçirdiler baskete döndüler dedik basketi bile doğru dürüst oynamadılar orada bile sibel sohbeti devam etti bu fragmandada o kızla geçecek bölüm havası veriyor böyle giderse yakında biter 13.bölüm final dedikodusu var zaten
Haftaya daha iyi olur. Reyting umrumda değil zevkim önemli.Yarın yükselecek neresi kötüydü şahaneydi bence![]()
Valla ben izlerken keyif aldım bilmemHaftaya daha iyi olur. Reyting umrumda değil zevkim önemli.![]()
Reytinglerde düşmüş zaten.Valla ben izlerken keyif aldım bilmem![]()
İzleyici ne anlar kaliteden gitsin Acun izlesinler .ssReytinglerde düşmüş zaten.Böyle devam etsinler.
![]()
Sende izlemiyor muydun?İzleyici ne anlar kaliteden gitsin Acun izlesinler .ss
Biz sevdiklerimizi ezeriz genelde