Sende bütün dizileri seviyorsunBence draması çok güzel dizinin basketbol konusu da devam eder Zaten hemen harcamamak lazım
Sende bütün dizileri seviyorsunBence draması çok güzel dizinin basketbol konusu da devam eder Zaten hemen harcamamak lazım
Alakaya maydonoz gel bize bazı bazıSende bütün dizileri seviyorsun
Aman ALi Rıza bey tadımız kaçmasın der gibi hemen harcamamak lazım diyorsun Zaten 2 saat dizi daha güzel şeyler bekliyor insan Sen alışkınsın tabiAlakaya maydonoz gel bize bazı bazı
Sağlam dizi 3 saatte izlenirAman ALi Rıza bey tadımız kaçmasın der gibi hemen harcamamak lazım diyorsun Zaten 2 saat dizi daha güzel şeyler bekliyor insan Sen alışkınsın tabi
Ben o 3 saatte neler neler yaparım 5 tane yabancı dizi bölümü izlenir meselaSağlam dizi 3 saatte izlenir
Ben de izlerim zaten 3 saat olmasını savunmuyorum ben de ama bazıları fena sarıyorBen o 3 saatte neler neler yaparım 5 tane yabancı dizi bölümü izlenir mesela
Hangi dizi sarıyor Allah aşkına ya Merak ettimBen de izlerim zaten 3 saat olmasını savunmuyorum ben de ama bazıları fena sarıyor
Kırgın FlowersHangi dizi sarıyor Allah aşkına ya Merak ettim
Tarık öldü.İzleyemedim bu akşam nasıldı bölüm spoiler vermeden yarın yükselir miyiz
@mesmeso61 @Sherlock @FaJi @batuhankaralar
Bir an inanacak gibi oldum sonra dalga geçtiğini anladımTarık öldü.
Marulun yüreğine inecek yavaş ol yavaşTarık öldü.
Bahar hoca saplantılı çıktı izle bu bölümü çok şey kaçırırsınBir an inanacak gibi oldum sonra dalga geçtiğini anladım
Vuu tamamMarulun yüreğine inecek yavaş ol yavaş
Bahar hoca saplantılı çıktı izle bu bölümü çok şey kaçırırsın
8.bölümün son 1 saatlik kısmı kaldı o bitsin de izlerim Yine 6 reytingi geçerizAdı Efsane 9. Bölüm Fragmanı - 2
Fragman efsane, basketbola geri dönüş var.
@denizz19 @FaJi @batuhankaralar @mesmeso61 @dosimosi @Çiğdem-
ayy sonunda basketbola dönüyoruzAdı Efsane 9. Bölüm Fragmanı - 2
Fragman efsane, basketbola geri dönüş var.
@denizz19 @FaJi @batuhankaralar @mesmeso61 @dosimosi @Çiğdem-