Acun'un İlk Kurbanı ''İffet'' Oldu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tamam Revan. Sen kendini bu gercege inandir. Gercekten gereksiz yere uzatiyorsun sirf kendini hakli cikarmak icin. Ama yeter !

Tamam Revan. Sen kendini bu gercege inandir. Gercekten gereksiz yere uzatiyorsun sirf kendini hakli cikarmak icin. Ama yeter !
Sanki haklisin da yoruldun. Sen ona neden kestirmeden acik bir sekilde haklisin demiyorsun. Ben olsam oyle yapardim. Hatalar en buyuk derslerdir.

Eger rahatlatacaksa seni haklisin. :d
Beni rahatlatmasi onemli degil. Onemli olan hakli birine haksiz yere haksizsin demen. Yanlis hayatta cikarabilecegin en buyuk derstir. Ama bu forumda nedense yanlistan ders degil sinir cikariyor insan. Herhangi bir seyi yanlis hatiladiginda normalce duzeltmek yerine ne sallıyon? Yalan konusma gibi laflar duyunca insan sinirleniyor. Burde herkes ustune geliyor hemen. İnsaniz hata yapariz. Onun yerine boyle degil boyle diyip anlasmak varken illia kavga cikarmak istiyorlar. Neyse... Son lafım sana degil zaten

ya dizikolik akasya durağının neyi transfer zaten kanal d nin dizisi saçlama.vadi show un dizisiydi kanal d aldı

Ben hakliyim zaten bu konuda. Sen Starida sevdigin icin bir transfer olmadi diyorsun. Sen kendi yanlislarini dogru kabul ediyorsun, bense kendi dogrularimi dogru. Akasya Duragi dogus grubundayken devam etti mi? Evet. Daha sonra transfer oldu. Cunku dizi Star'da final yaptigi icin telifler Star'da kaldi. Erler Film'de devam ettirmek istedi ve dizi ilk olarak Fox'a sonrada Kanal D'ye transfer oldu. Ama sirf kendini hakli cikarmak icin her zamanki gibi yalana basvuruyorsun. :)

ya dizikolik akasya durağının neyi transfer zaten kanal d nin dizisi saçlama.vadi show un dizisiydi kanal d aldı
Takas baristigimizdan bu yana ilk defa herhangi bir fikrime katildin. Şaşırdım doğrusu

- - - Ekleme - - -

Ben hakliyim zaten bu konuda. Sen Starida sevdigin icin bir transfer olmadi diyorsun. Sen kendi yanlislarini dogru kabul ediyorsun, bense kendi dogrularimi dogru. Akasya Duragi dogus grubundayken devam etti mi? Evet. Daha sonra transfer oldu. Cunku dizi Star'da final yaptigi icin telifler Star'da kaldi. Erler Film'de devam ettirmek istedi ve dizi ilk olarak Fox'a sonrada Kanal D'ye transfer oldu. Ama sirf kendini hakli cikarmak icin her zamanki gibi yalana basvuruyorsun. :)
Yahu Foxa verilseydi dizi Fox izin verirmiyi Kanal D'ye gitmesine? Yine basa donduk. Dogusta olurken Sihirli Annem de vardi, Papatyam da vardi, İki aile de vardi daha bir suru dizi vardi. Su an tekrarlari veriliyor. Akasyanin kalan bolumleri Dogandaydi. Ama Star 4 bolum oynatti. 4 bolum icin bir de anlasmami yapacaklardi?

ben senin fikrine katılmadım doğruyu söyledim burda doğru senin dediğin en son transferi vadi. akasya durağı transfer falan değil.

- - - Ekleme - - -

dizikolik ne sallıyon sen ya akasya durağı ne zaman fox a transfer oldu :d :d sallamanın böylesini görmedim fox ta kaç bölüm oynadı :d

Fox'ta ekrana geldi demedim. Transfer oldu dedim. Neden bazi insanlar beni anlamak icin cabalamiyor?

dizi kolik anlamazlar bosuna laf anlatcam die cabalama degmez. Birak nasi biliyorlarsa öle bilsinler :)

Haklisin Emre. Gercekten anlamiyorlar. Yahu herkeste goruyor ama dizi kolik hakli demiyorlar. Kreys bile savundu bu konuda ama diger uyeler ve mod.la sadece seyirci kaldi sanirim. :(

akasya duragı foxa transferı gerceklesmese bıle dızıkolık haklı dogus grubundan aldı diziyi.

Haberin yalan olduğunu öğrendik Gold Film'in açıklamasıyla.

Kilit.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...