xBUGRAx
Süper Emekli
iyide hiçbir yer de gazetede internet sitelerinde böyle bir haber çıkmadı senaristte duyunca şaşırdı sen nerde gördün
Dedikoducu cocuk sitesi yazmış
iyide hiçbir yer de gazetede internet sitelerinde böyle bir haber çıkmadı senaristte duyunca şaşırdı sen nerde gördün
Yahu Foxa imza atilsaydi izin verirdi mi saniyorsun? Kendi dizisi. Kendi uretti. Baska kanalin ekmegi degil!
Ne dogusu yahu? Dogus almismiydi ki transfer etsin. Dogandan kalma bolumlerdi yayinladi. Hala Dogandaydi yetkisiDogus Grubundan transfer etti zaten. FOX'tan degil.
Sanki haklisin da yoruldun. Sen ona neden kestirmeden acik bir sekilde haklisin demiyorsun. Ben olsam oyle yapardim. Hatalar en buyuk derslerdir.Tamam Revan. Sen kendini bu gercege inandir. Gercekten gereksiz yere uzatiyorsun sirf kendini hakli cikarmak icin. Ama yeter !
Beni rahatlatmasi onemli degil. Onemli olan hakli birine haksiz yere haksizsin demen. Yanlis hayatta cikarabilecegin en buyuk derstir. Ama bu forumda nedense yanlistan ders degil sinir cikariyor insan. Herhangi bir seyi yanlis hatiladiginda normalce duzeltmek yerine ne sallıyon? Yalan konusma gibi laflar duyunca insan sinirleniyor. Burde herkes ustune geliyor hemen. İnsaniz hata yapariz. Onun yerine boyle degil boyle diyip anlasmak varken illia kavga cikarmak istiyorlar. Neyse... Son lafım sana degil zatenEger rahatlatacaksa seni haklisin.
Takas baristigimizdan bu yana ilk defa herhangi bir fikrime katildin. Şaşırdım doğrusuya dizikolik akasya durağının neyi transfer zaten kanal d nin dizisi saçlama.vadi show un dizisiydi kanal d aldı
Yahu Foxa verilseydi dizi Fox izin verirmiyi Kanal D'ye gitmesine? Yine basa donduk. Dogusta olurken Sihirli Annem de vardi, Papatyam da vardi, İki aile de vardi daha bir suru dizi vardi. Su an tekrarlari veriliyor. Akasyanin kalan bolumleri Dogandaydi. Ama Star 4 bolum oynatti. 4 bolum icin bir de anlasmami yapacaklardi?Ben hakliyim zaten bu konuda. Sen Starida sevdigin icin bir transfer olmadi diyorsun. Sen kendi yanlislarini dogru kabul ediyorsun, bense kendi dogrularimi dogru. Akasya Duragi dogus grubundayken devam etti mi? Evet. Daha sonra transfer oldu. Cunku dizi Star'da final yaptigi icin telifler Star'da kaldi. Erler Film'de devam ettirmek istedi ve dizi ilk olarak Fox'a sonrada Kanal D'ye transfer oldu. Ama sirf kendini hakli cikarmak icin her zamanki gibi yalana basvuruyorsun.
ya ne transferi transfer olsa yayınlanırdı öyle bişey olabilir mi akıl ve mantığına sığıyo muFox'ta ekrana geldi demedim. Transfer oldu dedim. Neden bazi insanlar beni anlamak icin cabalamiyor?