Acun'un İlk Kurbanı ''İffet'' Oldu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kanal D dizi transferi yapmıyor. Kurtlar Vadisini bir kere 2005'te almisti. Ondan beri transfer yapmiyor. Show da yavas-yavas bu taktigi uyguluyor, butun dizileri kendi yapiyor. Umarim diger kanallar da zamanla boyle yapar. Star elini guclendirdikten sonra o da transfer yapmaz

Transfer yapsin dememin ardındaki gerçek Akasya Durağın'dan İffetx1000 iyidir demekti.

Yahu sonuca bakin siz. Aldi mi? Hayir. Kanalin ismini aklina gelen herkes soyleyebilir. Sonuc olarak dizikolik olayi carpitmaya calissa da ben mesajimda hakliyim. Son transferi Kurtlar Vadis. Olay bitmisdir...

Sonucta sorulacak olan soru "Aldi mi?" değil "alabildi mi?" diyede değiştirilebilir.Zira bi ara Kanal D'ye geçme olaylari vardi Beyaz Show'a filan cıkmıştı o zaman (2-3 sene önce)...

Transfer yapsin dememin ardındaki gerçek Akasya Durağın'dan İffetx1000 iyidir demekti.

Sonucta sorulacak olan soru "Aldi mi?" değil "alabildi mi?" diyede değiştirilebilir.Zira bi ara Kanal D'ye geçme olaylari vardi Beyaz Show'a filan cıkmıştı o zaman (2-3 sene önce)...
Ama geçmedi Kanal D'ye. Ben Kanal D transfer için çalışmıyor demedim Kanal D transfer yapmıyor diyorum. Ve yorumumda da haklıyım. Kendi projeleriyle zirvede

- - - Ekleme - - -

Bak RevaN 2. sayfada sen kurtlar vadisinden sonra transfer etmedi demedin mi? Bende Akasya Duragida var dedin. Sende o transfer sayilmaz dedin. Bende sayilir dedim. Acunla ilgili transfer haberlerinde Kanal D'nin de ismi geciyordu dedin yalanladin. Kreyste sagolsun linkini verdi. Ama sen hala kendini hakli cikarmaya calisiyorsun. Bu caban niye? Kendini yalanci durumuna dusurmek istemedigin belli ama bu yuzden rezil oluyorsun. Seni anlamak cok zor. Allaha havale etme konusunda da sonuna kadar hakliyim cunku kotu yoldasin. :d Kotu yol izleye izleye kotu yola dusmussun. En azindan ben hayata gulumsuyorum. :)
Ben Kotu Yol izlemiyorum bosuna kasma. Ayrica verdiginiz haberi okudum ve ikna oldum daha ne diyeyim? Onemli olan Kanal D'nin transfer yapmamasi. Show Acun gitti diye çökecek. Çünki 3 gununun kurtaricisiydi. Ama Kanal D kendi urettiyi projeler istemeden kimselere vermez. Para sıkıntısı yok

- - - Ekleme - - -

@dizikolik Soyledigin hakaretlerle Allah seni İslah etsin diyorum. Pes dedirtecek yorumlar yapiyorsun.

Maddi sikintisi Kanal D'ninde var hatta bir ara satilacakti ama sen yine inkar edeceksin. O yuzden artik konuyu uzatmiyorum. İyi uykular. :)

@RevaN Kanal D, Show Tv'den Sensiz Olmuyor dizisini de almıştı. :)
evet bir kez de hatirlatmistin. Ondan beri biliyorum. Ama o yanilmiyorsam Kurtlar Vadisinden once transfer olmustu. Ben yorumumda Kurtlar Vadisinden bu yanatransfer yapmadi dedim. Ondan oncesini demedim.

evet bir kez de hatirlatmistin. Ondan beri biliyorum. Ama o yanilmiyorsam Kurtlar Vadisinden once transfer olmustu. Ben yorumumda Kurtlar Vadisinden bu yanatransfer yapmadi dedim. Ondan oncesini demedim.

Yalan soyledigini hala kabul etmiyor musun? :)

@dizikolik Kanal d'nin satilmasinda maddiyat kelimesini duymamistim. Ama bu da bir tur reklami olabilirdi Kanal D'nin

Reklam degildi ama hadi senin icin reklam olsun. Cunku konuyu uzattik yeterince ve ben cok yoruldum artik. Anlayabiliyor musun? :)

Yalan soyledigini hala kabul etmiyor musun? :)
Yahu ben son transferi Kurtlar Vadisi dedim. İlk transferi demedim. Hala da lafimin uzerindeyim. Darksaal bir kez hatirlatmisti bana. Topu topu 2 dizi transferi var. Sensiz Olmuyor ve Kurtlar Vadis. Ondan beri transfer yapmiyor. Son transferi Kurtlar Vadisi

- - - Ekleme - - -

Reklam degildi ama hadi senin icin reklam olsun. Cunku konuyu uzattik yeterince ve ben cok yoruldum artik. Anlayabiliyor musun? :)
Kanal D'nin satilmasi konusunda maddi sıkıntı kelimesini bul ben de evet diyeyim. Niye satildigi bilinmiyordu bile. Reklam oldugu besbelli. Hangi adam zirvede olan kanalini satar

kurban004.jpg

Yahu ben son transferi Kurtlar Vadisi dedim. İlk transferi demedim. Hala da lafimin uzerindeyim. Darksaal bir kez hatirlatmisti bana. Topu topu 2 dizi transferi var. Sensiz Olmuyor ve Kurtlar Vadis. Ondan beri transfer yapmiyor. Son transferi Kurtlar Vadisi

Akasya Duragi'da bir transfer. Fox'a gececekken Kanal D aldi. Bunu hala inkar ediyorsun. :)

Bu tür diziler neden yayından kaldırılmıyor ? hep merak etmişimdir

- - - Ekleme - - -

Şimdi konuyu okudum inşallah acun sayesinde biter bu dizi

Akasya Duragi'da bir transfer. Fox'a gececekken Kanal D aldi. Bunu hala inkar ediyorsun. :)
Foxa gececegi belli degildi. Haberler yayilmisti sadece. Nilgun Belgun bile gununu Cuma demisti akasyanin. Bak benim deyinmek istedigim konu kanal D simdiye kadar 2 kez baska kanalin projesinden ekmek yedi. Diger butun paralari kendi urettiyi projelerden kazandi. Akasya Duragi da Kanal D'nin urettiyi proje. Erler Filmin hatrina geri dondu. Yoksa reytingleri Kanal D ortalamasinin altinda. Bu yuzden bitiyor. Foxa imza atildigini sanmam. İmza atildigi an belirli bir bolum sayisi anlasiliyor. Fox imza atsaydi tazminat ile cekilmeliydi Akasya. Fox hayatta izin vermezdi

İkisi de 2005 yılında transfer olmuş, ama Kurtlar Vadisi ay olarak biraz geç başlamış...

İkisi de 2005 yılında transfer olmuş, ama Kurtlar Vadisi ay olarak biraz geç başlamış...
Evet.sonuc olarak son transferi Kurtlar Vadisi. Ben ay olarak deyinmek istemedim konuya. Sadece Kurtlar Vadisi yaptigi son transferdi. Simdiye kadar 2 kez baska kanalin dizisinden ekmek yedi. 7 yildir transfer yapmiyor

Hala en son transfer KV diyorsun. Akasya Duragi.en son olan transfer. Bu kadar basit. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...