xBUGRAx
Süper Emekli
Yer Gök Ask yeni sezonda 1 ay yayınlanip büyük final yapacakmış İffet te Ekimde Pazartesi baslar transfer olsa keske
Akasya Duragini almadi kendi sirketi olan Stara vermisti. Almak gorusmelerle yapilan bir süreç ve transfer yapılan dizi başka kanal tarafından yayına sürülmüş. Akasya Duaragi'ni zaten Kanal D yapmisti ve Stardan alirken de gorusme yaptigini sanmam. Cunki, Dogan Holdingin dizisiydi zaten. Yeni Star 4 bolum oynatmak icin zamani vardi. Bunu kullandi. Yani transfer kelimesini anlasan iyi olacak. Showdan yapilan butun transferleri Show uretti. Akasyani zaten Kanal D uretmisti. Bence sen bilip bilmeden konusmaEn basit Akasya Duragi'ni aldi en son Kanal D. Acun haberlerinde de transfer haberlerinde ismi geciyor Kanal D'nin. Bilip bilmeden konusma bence.
Yer Gök Ask yeni sezonda 1 ay yayınlanip büyük final yapacakmış İffet te Ekimde Pazartesi baslar transfer olsa keske
diziyi sezon finali yapana kadar resmen yerden yere vuruyordunuz şimdi de keşke Fox'a geçse diyorsunuz
Kanal D isteseydi Muhtesem Yuzyili da, Acunu da herkesten once tranfer ederdi. Ama transfere para harcamak yerine kendisi projeler uretiyor. Sonucta bu daha karli. Muhtesemden Starin kazandigi,ve ya Vadiden herhangi bir kanalin kazandigi paranin kac katini kanal D kendi urettiyi OBGZK ve ya baska diziden kazaniyor. Kendin urettigin her zaman transferlerden fazla kar ettiriyorHaberlere bakarsan iyi olacak Acun haberlerinde Kanal D'nin adi geciyor mu gecmiyor mu? Onun disinda Akasya Duragi 4 bolumde olsa Dogus Grubunda kaldigi icin imza atilmistir. Dizi bir bolum yayinlansa yine yapilir bu anlasma. Sen gercekten bu islerden hic anlamiyorsun. Ama buna ragmen yorum yapabiliyorsun.
Kanal D isteseydi Muhtesem Yuzyili da, Acunu da herkesten once tranfer ederdi. Ama transfere para harcamak yerine kendisi projeler uretiyor. Sonucta bu daha karli. Muhtesemden Starin kazandigi,ve ya Vadiden herhangi bir kanalin kazandigi paranin kac katini kanal D kendi urettiyi OBGZK ve ya baska diziden kazaniyor. Kendin urettigin her zaman transferlerden fazla kar ettiriyor
- - - Ekleme - - -
Kanal Dnin adinin gectigi de sadece laf. İspat etsene.
Senin okudugun belli zaten. Kanal D tarnsfer işine hiç girmior bile. Adı falan da geçmedi. Adına çok şey soyleyeilirler senin gibi. Ama gercege bak. Ayrica mesaji dikkatli okumayan sensin, ben zaten en son Kurtlar Vadisini transfer ettimdiyorum sen bana Kurtlar Vadisini ornek gosteriyorsun onu biliyorum zaten.Forumdaki Acunla ilgili haberlere bakarsan gorebilirsin. Memet Guler - HT haberinde geciyordu. Transfer bi kanalin yapmasi gereken son sey bana gore ama yapmiyor diyemezsin cunku Kanal D zamaninda Vadiyi transfer etti. Onun yani sira Muhtesem Yuzyil'ida transfer etmek istedi ama basaramadi. Biraz haberleri duzgun okusan sorun olmayacakta duzgun okumadigin icin meseleler cok uzuyor.
Kreys mesajlari karistirdin galiba. Ben zaten Kanal D transfer yapmiyor diyorum kendi uretiyor diyorum. Kanal Dnin transfer yaptigini soyleyen dizikolikyok ya kanald nei herseyi aliyor
alsin bakim stardan muhtesem yüzyılı ?
alsın bakim show tv den düsman kardesleri ?
show tv dizilerini stara kaptırmadi star show anlasmasi biten dizilere yeni sözlesme imzaladi ve busayede show tv aldı reytingleri diziler reyting oranlarını korudu hatta beni affet yükselise geçti
madem kanal D herseyi alıyor Acun ılıcalıyı nie alamadi bos laflar bunlar kanald yayın akısı 5 yıldır ayni reyting getirici islere imza attiolar onun için transfer geregi duymuyolar star da yazın bu basariyi yakaladı kısında yerini sağlamlastırmak için acunu aldı acun koydugu hergün birinciligi alıcak
Gercekten cevap vermeye degmez artik. Hatta konuyu kreys acmis. Acun'un Star' Transfer Olmasindaki İlginc Detay. Biri lutfen linkini versin su sayfanin.
Yahu sonuca bakin siz. Aldi mi? Hayir. Kanalin ismini aklina gelen herkes soyleyebilir. Sonuc olarak dizikolik olayi carpitmaya calissa da ben mesajimda hakliyim. Son transferi Kurtlar Vadis. Olay bitmisdir...
Ben laf anlatamiyacagim yahu. Ben kanal D transfer yapmadi diyorum. Kreys de benim soyledigimin aynisini soyleyip sanki ben tam aksini soylemisim gibi davraniyor. Kreys sakin ol. Star Tv'yi kapa. Sonra dikkatlica mesajlarimi oku. Anlayacaksin
@dizikolik Sen de Dusman Kardesler izliyiyorsun kesin. O dizi insani carpar. Sen Showu kapat mesajimi dikkatlice oku. Olayi bilmeden insan gii konusuyorum Allah İslah Etsin yaziyorsun. Hakaretler eden sensin kimi islah edecegine kendin karar ver. simdi acabilirsin Show Tv'yi. Hayata Gulumse. Hakaret etme
Ben Starin transferlerinie bir laf etmedim. Çokta iyi yapıyor. Piyasada tanınmak, adını yukseltmek icin yapacak. Bir muddet sonra Star da transferlere son verir ve yaptigi butun projeleri tutturur. Kanal D ile Star bu yil en guclu iki kanal olacak ve bu beni cok mutlu ediyor. En sevdigim iki kanal guclu olacak. Umarim bir grupta biri, diger grupta biri zirvede olurama transfer girisimlerini göz ardı edemem bak show tv bile star verdigi ücrete acuna veremedi feritin cebindeki paranın oranlari korkutucu