Acun Ilıcalı'dan Ronaldinho'ya Survivor Teklifi!

Doğrusunu söyliyim baya güzel dizi kabul ediyorum Survivor olmasa arada bakıyordum Annem Paramparça Kırgın Çiçekler karışımı
Herkesin hayatında yer edinen bir dizi Kırgın Çiçeklerim
@Billy Kane de izlemiyorum dese de inanmıyorum mesela
Bu forumda herkes izliyor ama sırf total diye sesleri çıkmıyor Adım gibi Emin'im

vay
takipte oluyorum genelde 😛
Mesela Vadikızı da öyle

ben onun gibi degilim cunku o izliyor galiba sizi yani sayfayi ve bildirimmi ne geliyor.
ben kimseyi izlemiyom . eskiden Öm kapaliydi herkese, @Çiğdem- etkinligi vardi diye bi onu bide meleki tek izliyordum. simdi benim ÖM herkese acik bende takibi biraktim

Senin ve @Bully nin yorumlarini en cok takip ediyorum

ha bide sen cok mesaj yazdigin icin seninki arada kaciyor. Kaaninkilere bakmak kolay D takibi yani

Ulan bizim jenerasyonun idolü, gelmiş geçmiş en yetenekli futbolcu Acun'a kadar düştü mü yav. Bu nasıl vizyonsuzluk be.

İzlerim kanka onu bunu geç o kadar bölüme rağmen 8 alıyor büyük başarı
Bu hafta 71.bölüme giriyoruz Ve ilk günkü tadı devam ediyor dizimin. Çekemeyenler oluyor tabiki ama ne bilsinler şahane bir iş olduğunu
100.bölümde bile 8 almaya devam edeceğiz inşallah

Bana yetişmek zor aynen

Ulan bizim jenerasyonun idolü, gelmiş geçmiş en yetenekli futbolcu Acun'a kadar düştü mü yav. Bu nasıl vizyonsuzluk be.
Gelirse kaçırmazsın dün 3 Adamdaydı Ronaldinho

Oyunculuklar baya kaliteli dizide Tek sorun Kemalin hala yaşaması

cok atifsem kolay

neyse ben yatayim yarin "is" var
son keyifli is günüm

iyi geceler herkese

Gerçekten katılmaşıyız bence adanın içinden geçeriz hergün kavga her gün vukuat
Ben merve aydını olrurum ayoll çünkü lisede koşuda 1.ciliğim var mayıs etkinliğinde olyuordu koşular

ayrıca voleybol takımındaydım ünide yani hızım ve reflekslerim çok iyidir

Ben merve aydını olrurum ayoll çünkü lisede koşuda 1.ciliğim var mayıs etkinliğinde olyuordu koşular

ayrıca voleybol takımındaydım ünide yani hızım ve reflekslerim çok iyidir
Gerçekten öyleysen çok fanın olur Survivordan sonra her gün seni gündem yaparlar

Kızlar seni kışkırtsa küçük görse yinemi kavga etmezsin
hhahah benim sinirli hallerim çok fenadır 40 yılın bası sinirlenir ama tam sinirlenir derlerya aynen öyle zaten forumda malesef öyle sert tartışmalarımda azda olsa olmustu

hhahah benim sinirli hallerim çok fenadır 40 yılın bası sinirlenir ama tam sinirlenir derlerya aynen öyle zaten forumda malesef öyle sert tartışmalarımda azda olsa olmustu
Herkes korkuyordu o hallerinden zaten Allah bilir sen o halinle Acuna saldırırsın
Gitsem sen varya dönüşte Acun fanı olursun

Herkes korkuyordu o hallerinden zaten Allah bilir sen o halinle Acuna saldırırsın
Gitsem sen varya dönüşte Acun fanı olursun
hhahaha o noktaya geldiğimde korkmakla haklılar ama genelde sakin neşeli kişiler sinirlenince daha hırçın olmaları normaldir mesala 1 yılda 1 defa sinireniyor sonucta patlama oluyor

ay acunu şampiyon yaparsa severim ayoll

Sen zaten sinirlinme sakın ruhuna aykırı

Finale kalırsan şükret seni 1. Yapması için Acun yalakalığı yapman gerek