Herkesin hayatında yer edinen bir dizi Kırgın ÇiçeklerimDoğrusunu söyliyim baya güzel dizi kabul ediyorum Survivor olmasa arada bakıyordum Annem Paramparça Kırgın Çiçekler karışımı
Mesela Vadikızı da öylevaytakipte oluyorum genelde 😛
Herkesin hayatında yer edinen bir dizi Kırgın ÇiçeklerimDoğrusunu söyliyim baya güzel dizi kabul ediyorum Survivor olmasa arada bakıyordum Annem Paramparça Kırgın Çiçekler karışımı
Mesela Vadikızı da öylevaytakipte oluyorum genelde 😛
Survivor olmasa izlerdim sana özelHerkesin hayatında yer edinen bir dizi Kırgın Çiçeklerim@Billy Kane de izlemiyorum dese de inanmıyorum meselaBu forumda herkes izliyor ama sırf total diye sesleri çıkmıyor Adım gibi Emin'im
Mesela Vadikızı da öyle
Tekrarlarını izle kanka bölümler heyecanlandı iyiceSurvivor olmasa izlerdim sana özel
İzlerim kanka onu bunu geç o kadar bölüme rağmen 8 alıyor büyük başarıTekrarlarını izle kanka bölümler heyecanlandı iyiceZaten reytinglerimiz de yükseliyor iyice AB de bile yeniden 5,30 aldık
ben onun gibi degilim cunku o izliyor galiba sizi yani sayfayi ve bildirimmi ne geliyor.Herkesin hayatında yer edinen bir dizi Kırgın Çiçeklerim@Billy Kane de izlemiyorum dese de inanmıyorum meselaBu forumda herkes izliyor ama sırf total diye sesleri çıkmıyor Adım gibi Emin'im
Mesela Vadikızı da öyle
Bu hafta 71.bölüme giriyoruz Ve ilk günkü tadı devam ediyor dizimin. Çekemeyenler oluyor tabiki ama ne bilsinler şahane bir iş olduğunuİzlerim kanka onu bunu geç o kadar bölüme rağmen 8 alıyor büyük başarı
Bana yetişmek zor aynenben onun gibi degilim cunku o izliyor galiba sizi yani sayfayi ve bildirimmi ne geliyor.
ben kimseyi izlemiyom . eskiden Öm kapaliydi herkese, @Çiğdem- etkinligi vardi diye bi onu bide meleki tek izliyordum. simdi benim ÖM herkese acik bende takibi biraktim
Senin ve @Bully nin yorumlarini en cok takip ediyorum
ha bide sen cok mesaj yazdigin icin seninki arada kaciyor. Kaaninkilere bakmak kolay D takibi yani
Gelirse kaçırmazsın dün 3 Adamdaydı RonaldinhoUlan bizim jenerasyonun idolü, gelmiş geçmiş en yetenekli futbolcu Acun'a kadar düştü mü yav. Bu nasıl vizyonsuzluk be.
Oyunculuklar baya kaliteli dizide Tek sorun Kemalin hala yaşamasıBu hafta 71.bölüme giriyoruz Ve ilk günkü tadı devam ediyor dizimin. Çekemeyenler oluyor tabiki ama ne bilsinler şahane bir iş olduğunu100.bölümde bile 8 almaya devam edeceğiz inşallah
Bana yetişmek zor aynen
cok atifsem kolayBu hafta 71.bölüme giriyoruz Ve ilk günkü tadı devam ediyor dizimin. Çekemeyenler oluyor tabiki ama ne bilsinler şahane bir iş olduğunu100.bölümde bile 8 almaya devam edeceğiz inşallah
Bana yetişmek zor aynen
Gördüm. Kanlı gözlerle izledimGelirse kaçırmazsın dün 3 Adamdaydı Ronaldinho
Oyunculuklar baya kaliteli dizide Tek sorun Kemalin hala yaşaması
Benim için sıkıntı yok gelmeyebilirsin istediğim zaman oy yollarım
Gerçekten katılmaşıyız bence adanın içinden geçeriz hergün kavga her gün vukuatBiz @sokak sanati ile konusmustuk bu konuyu sen survivora katılsan rakip gördüğün kişiyi gece öldürür gömersin demiştim hahahbenim survivorumda bile nasıl parçaladı kendisini
Ben merve aydını olrurum ayoll çünkü lisede koşuda 1.ciliğim var mayıs etkinliğinde olyuordu koşularGerçekten katılmaşıyız bence adanın içinden geçeriz hergün kavga her gün vukuat
Gerçekten öyleysen çok fanın olur Survivordan sonra her gün seni gündem yaparlarBen merve aydını olrurum ayoll çünkü lisede koşuda 1.ciliğim var mayıs etkinliğinde olyuordu koşular
ayrıca voleybol takımındaydım ünide yani hızım ve reflekslerim çok iyidir
ama ben kavga tartışma yapmaktan kaçınıyorum ayoll acunun işine gelmez 2.haftada beni şutlar benceGerçekten öyleysen çok fanın olur Survivordan sonra her gün seni gündem yaparlar
Kızlar seni kışkırtsa küçük görse yinemi kavga etmezsinama ben kavga tartışma yapmaktan kaçınıyorum ayoll acunun işine gelmez 2.haftada beni şutlar bence
hhahah benim sinirli hallerim çok fenadır 40 yılın bası sinirlenir ama tam sinirlenir derlerya aynen öyle zaten forumda malesef öyle sert tartışmalarımda azda olsa olmustuKızlar seni kışkırtsa küçük görse yinemi kavga etmezsin
Herkes korkuyordu o hallerinden zaten Allah bilir sen o halinle Acuna saldırırsınhhahah benim sinirli hallerim çok fenadır 40 yılın bası sinirlenir ama tam sinirlenir derlerya aynen öyle zaten forumda malesef öyle sert tartışmalarımda azda olsa olmustu
hhahaha o noktaya geldiğimde korkmakla haklılar ama genelde sakin neşeli kişiler sinirlenince daha hırçın olmaları normaldir mesala 1 yılda 1 defa sinireniyor sonucta patlama oluyorHerkes korkuyordu o hallerinden zaten Allah bilir sen o halinle Acuna saldırırsınGitsem sen varya dönüşte Acun fanı olursun
Sen zaten sinirlinme sakın ruhuna aykırıhhahaha o noktaya geldiğimde korkmakla haklılar ama genelde sakin neşeli kişiler sinirlenince daha hırçın olmaları normaldir mesala 1 yılda 1 defa sinireniyor sonucta patlama oluyor
ay acunu şampiyon yaparsa severim ayoll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?