Acun Ilıcalı'dan Ronaldinho'ya Survivor Teklifi!

Sen zaten sinirlinme sakın ruhuna aykırı :F :A

Finale kalırsan şükret seni 1. Yapması için Acun yalakalığı yapman gerek :A
hhahaha aa aynen cnm benim yapım neşedir allah bozmasın :A ben acun yakalaığı falan yapmam ayoll 5 hafta kalmam zaten survivorda beni diğer yarışmacılar eler çekemeyip
:A :A :A

Ben doğrusunu diyeyim birazcık daha büyüyeyim başvuracağım zaten sporada yatkınım hız var dikkat var vs var :A
hhhahaha sıradan adamları almıyorki acun cnm fark ediyorsan kimse sıradan kişi değil orada ünsdüzler bile yarısı sporcu atlet diğer yarısıda dizilerde figuran yada reklamda görünen kişiler hep torpilli kişileri seçiyorlar :F

hhhahaha sıradan adamları almıyorki acun cnm fark ediyorsan kimse sıradan kişi değil orada ünsdüzler bile yarısı sporcu atlet diğer yarısıda dizilerde figuran yada reklamda görünen kişiler hep torpilli kişileri seçiyorlar :F
Gönüllülerde birkaç kişi hiç tanınmamış mesela ama torpil şart bir şekilde Acunun akrabası olan lazım :A

Tabi İçerde'nin o sıkıcı havasından kurtulmak İçin hemen kırgın çiçekleri aynı gün izliyorsun yoksa yeniden yuvaya mı dönüyorsun :F
bir ara cuma gününe kalıyordu izleme sürem ama mesude kemali öğrendiği bölümle birlikte sanırım 3 oluyor pazartesi yatmadan izliyorum kabul etmesende kemale bağlı gidiyor son 3 bölüm pazarteside öyle olucak :A :A :A

bir ara cuma gününe kalıyordu izleme sürem ama mesude kemali öğrendiği bölümle birlikte sanırım 3 oluyor pazartesi yatmadan izliyorum kabul etmesende kemale bağlı gidiyor son 3 bölüm pazarteside öyle olucak :A :A :A
Son 3 bölüm Kemal üzerinden gidebilir normal çünkü onun hikayesi çözüme kavuştu yakında etkisi biter :A

Forum İstatistikleri

Konular
172,998
Üyeler
8,481
Son Üye
Tufan