Acun Ilıcalı'dan Ronaldinho'ya Survivor Teklifi!

Doğrusunu söyliyim baya güzel dizi kabul ediyorum Survivor olmasa arada bakıyordum Annem Paramparça Kırgın Çiçekler karışımı :A
Herkesin hayatında yer edinen bir dizi Kırgın Çiçeklerim :A @Billy Kane de izlemiyorum dese de inanmıyorum mesela :F Bu forumda herkes izliyor ama sırf total diye sesleri çıkmıyor Adım gibi Emin'im :A

vay :D takipte oluyorum genelde 😛
Mesela Vadikızı da öyle :F

Herkesin hayatında yer edinen bir dizi Kırgın Çiçeklerim :A @Billy Kane de izlemiyorum dese de inanmıyorum mesela :F Bu forumda herkes izliyor ama sırf total diye sesleri çıkmıyor Adım gibi Emin'im :A

Mesela Vadikızı da öyle :F
ben onun gibi degilim cunku o izliyor galiba sizi yani sayfayi ve bildirimmi ne geliyor.
ben kimseyi izlemiyom . eskiden Öm kapaliydi herkese, @Çiğdem- etkinligi vardi diye bi onu bide meleki tek izliyordum. simdi benim ÖM herkese acik bende takibi biraktim :D
Senin ve @Bully nin yorumlarini en cok takip ediyorum :D

ha bide sen cok mesaj yazdigin icin seninki arada kaciyor. Kaaninkilere bakmak kolay D takibi yani

Ulan bizim jenerasyonun idolü, gelmiş geçmiş en yetenekli futbolcu Acun'a kadar düştü mü yav. Bu nasıl vizyonsuzluk be.

İzlerim kanka onu bunu geç o kadar bölüme rağmen 8 alıyor büyük başarı :A
Bu hafta 71.bölüme giriyoruz Ve ilk günkü tadı devam ediyor dizimin. Çekemeyenler oluyor tabiki ama ne bilsinler şahane bir iş olduğunu :A 100.bölümde bile 8 almaya devam edeceğiz inşallah :D

ben onun gibi degilim cunku o izliyor galiba sizi yani sayfayi ve bildirimmi ne geliyor.
ben kimseyi izlemiyom . eskiden Öm kapaliydi herkese, @Çiğdem- etkinligi vardi diye bi onu bide meleki tek izliyordum. simdi benim ÖM herkese acik bende takibi biraktim :D
Senin ve @Bully nin yorumlarini en cok takip ediyorum :D

ha bide sen cok mesaj yazdigin icin seninki arada kaciyor. Kaaninkilere bakmak kolay D takibi yani
Bana yetişmek zor aynen :D

Ulan bizim jenerasyonun idolü, gelmiş geçmiş en yetenekli futbolcu Acun'a kadar düştü mü yav. Bu nasıl vizyonsuzluk be.
Gelirse kaçırmazsın dün 3 Adamdaydı Ronaldinho :A
Bu hafta 71.bölüme giriyoruz Ve ilk günkü tadı devam ediyor dizimin. Çekemeyenler oluyor tabiki ama ne bilsinler şahane bir iş olduğunu :A 100.bölümde bile 8 almaya devam edeceğiz inşallah :D

Oyunculuklar baya kaliteli dizide Tek sorun Kemalin hala yaşaması :A

cok atifsem kolay :D
neyse ben yatayim yarin "is" var :A son keyifli is günüm :D
iyi geceler herkese

Gerçekten katılmaşıyız bence adanın içinden geçeriz hergün kavga her gün vukuat :A
Ben merve aydını olrurum ayoll çünkü lisede koşuda 1.ciliğim var mayıs etkinliğinde olyuordu koşular :F

ayrıca voleybol takımındaydım ünide yani hızım ve reflekslerim çok iyidir :F

Ben merve aydını olrurum ayoll çünkü lisede koşuda 1.ciliğim var mayıs etkinliğinde olyuordu koşular :F

ayrıca voleybol takımındaydım ünide yani hızım ve reflekslerim çok iyidir :F
Gerçekten öyleysen çok fanın olur Survivordan sonra her gün seni gündem yaparlar :A

hhahah benim sinirli hallerim çok fenadır 40 yılın bası sinirlenir ama tam sinirlenir derlerya aynen öyle zaten forumda malesef öyle sert tartışmalarımda azda olsa olmustu :A
Herkes korkuyordu o hallerinden zaten Allah bilir sen o halinle Acuna saldırırsın :F :A Gitsem sen varya dönüşte Acun fanı olursun :A

Herkes korkuyordu o hallerinden zaten Allah bilir sen o halinle Acuna saldırırsın :F :A Gitsem sen varya dönüşte Acun fanı olursun :A
hhahaha o noktaya geldiğimde korkmakla haklılar ama genelde sakin neşeli kişiler sinirlenince daha hırçın olmaları normaldir mesala 1 yılda 1 defa sinireniyor sonucta patlama oluyor :A :A :A

ay acunu şampiyon yaparsa severim ayoll :A :A :A

hhahaha o noktaya geldiğimde korkmakla haklılar ama genelde sakin neşeli kişiler sinirlenince daha hırçın olmaları normaldir mesala 1 yılda 1 defa sinireniyor sonucta patlama oluyor :A :A :A

ay acunu şampiyon yaparsa severim ayoll :A :A :A
Sen zaten sinirlinme sakın ruhuna aykırı :F :A

Finale kalırsan şükret seni 1. Yapması için Acun yalakalığı yapman gerek :A

Forum İstatistikleri

Konular
172,998
Üyeler
8,481
Son Üye
Tufan