Abuzer Kömürcü Resimleri

Erdalın babasııı Abuzerr ulan itt repliği unutulmazz

Son günlerdeki resim savaşına ve forumun gidişatına bir başkaldırı olmuş bu adeta.
@Tolstoyevski seni takdir ediyorum dostum, bu konu bir çok dengeyi değiştirip artık bazı şeyleri düzeltecektir.

Mizahın gücü libidoyu yendi

Artık bu da son nokta
Bu savaş burada bitsin
İşte oğlanların, parlakların hası
@Yiğitt @S.G.A.T. @Thequeer @Çiğdem- @denizz19 @Harunnn60 @MasacRE- @Billy Kane @Doğu @takas @Polat Şaşmaz @batuhankaralar

Son günlerdeki resim savaşına ve forumun gidişatına bir başkaldırı olmuş bu adeta.
@Tolstoyevski seni takdir ediyorum dostum, bu konu bir çok dengeyi değiştirip artık bazı şeyleri düzeltecektir.

Mizahın gücü libidoyu yendi
Şuan seslinin en has şekliyle sesli güldüm
Saat iyiki daha 12 yi geçmemiş bizde yoksa ev halkı delirdiğimi sanırdı. Tv sesi benim sesi kamuflaj etti

Hani evlilik programı tüm kannallara yayılıp çığrığından çıkınca rütük devreye girmiştiya işte forumda da işler o duruma geliyor yavaş yavaş. @mrt-06 yakında bir el atar gibi sanki

@Tolstoyevski demekki söylemek istediğin şey buydu. Ben bugün foruma tam bakamamıştım. Herkes seni örnek almalı

@vadikızı @denizz19

Reactions: Tolstoyevski

Dün forum bir alemdi zeynom ya bende koptum eğlenmek istemeleri normal abartmadan olsa daha iyi olur dün biraz aşırı oldu