- Reaksiyon puanı
- 41,078
- Puanı
- 1,061
- Web Sitesi
- www.ataturkungencligehitabesi.com
@Tolstoyevski herif anlayışı bu işte onun favori herifidirArtık bu da son noktaBu savaş burada bitsin
İşte oğlanların, parlakların hası
@Yiğitt @S.G.A.T. @Thequeer @Çiğdem- @denizz19 @Harunnn60 @MasacRE- @Billy Kane @Doğu @takas @Polat Şaşmaz @batuhankaralar
Artık bu da son noktaBu savaş burada bitsin
@Yiğitt @S.G.A.T. @Thequeer @Çiğdem- @denizz19 @Harunnn60 @MasacRE- @Billy Kane @Doğu @takas @Polat Şaşmaz @batuhankaralar
Son günlerdeki resim savaşına ve forumun gidişatına bir başkaldırı olmuş bu adeta.@Tolstoyevski seni takdir ediyorum dostum, bu konu bir çok dengeyi değiştirip artık bazı şeyleri düzeltecektir.
![]()
Şuan seslinin en has şekliyle sesli güldümMizahın gücü libidoyu yendi![]()
Artık bu da son noktaBu savaş burada bitsin
Bana fenalık geliyor
Jensen Ackles ile biraz kendimize gelelim bu @Tolstoyevski herifi biraz hafızamızdan gitsinBana fenalık geliyor![]()
Konuda ki adamı görünce aklıma destere geldi niyeyseJensen Ackles ile biraz kendimize gelelim bu @Tolstoyevski herifi biraz hafızamızdan gitsin![]()
![]()
@Thequeer @Ahmed @mrt-06 @Harunnn60 @xemrexxx @MasacRE- @XanTier
![]()
hahha aa bu gece karşına çıkar inş forumdada görürsünKonuda ki adamı görünce aklıma destere geldi niyeyse![]()
Sende sevinirsin😵hahha aa bu gece karşına çıkar inş forumdada görürsün![]()
Abuzer ile bu bir mi Allah aşkına. Abuzer kömürcü tam bir erkekJensen Ackles ile biraz kendimize gelelim bu @Tolstoyevski herifi biraz hafızamızdan gitsin![]()
![]()
@Thequeer @Ahmed @mrt-06 @Harunnn60 @xemrexxx @MasacRE- @XanTier
![]()
Şuan seslinin en has şekliyle sesli güldümSaat iyiki daha 12 yi geçmemiş bizde yoksa ev halkı delirdiğimi sanırdı. Tv sesi benim sesi kamuflaj etti
Hani evlilik programı tüm kannallara yayılıp çığrığından çıkınca rütük devreye girmiştiya işte forumda da işler o duruma geliyor yavaş yavaş. @mrt-06 yakında bir el atar gibi sanki
@Tolstoyevski demekki söylemek istediğin şey buydu. Ben bugün foruma tam bakamamıştım. Herkes seni örnek almalı
@vadikızı @denizz19
Çirkinsevermiş bende sadece Adriana Lima'yı sanırdımdemek @Tolstoyevski nin tipi de buymuş size rakip olmaz farklı seviyor gibi@Çiğdem- @Thequeer @Dosi @Yiğitt
Çirkinsevermiş bende sadece Adriana Lima'yı sanırdım![]()
@Tolstoyevski herifide anca böyle birşey olrudu zaten o ne anlasın parlaktandemek @Tolstoyevski nin tipi de buymuş size rakip olmaz farklı seviyor gibi@Çiğdem- @Thequeer @Dosi @Yiğitt