Abuzer Kömürcü Resimleri

Tolstoyevski

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
41,078
Puanı
1,061
Web Sitesi
www.ataturkungencligehitabesi.com
_1254078_m.png

555202bf7e40d14a4fe3af0addaa7b32_400x400.jpeg

B63kONFCUAAwgEc.jpg

gelmis-gecmis-en-mukemmel-kurtlar-vadisi-karakteri_653902_m.jpg

images

Czz0sHPWIAAflTh.jpg

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Son günlerdeki resim savaşına ve forumun gidişatına bir başkaldırı olmuş bu adeta. :A @Tolstoyevski seni takdir ediyorum dostum, bu konu bir çok dengeyi değiştirip artık bazı şeyleri düzeltecektir. :A

Artık bu da son nokta :A Bu savaş burada bitsin :F İşte oğlanların, parlakların hası :A @Yiğitt @S.G.A.T. @Thequeer @Çiğdem- @denizz19 @Harunnn60 @MasacRE- @Billy Kane @Doğu @takas @Polat Şaşmaz @batuhankaralar

Son günlerdeki resim savaşına ve forumun gidişatına bir başkaldırı olmuş bu adeta. :A @Tolstoyevski seni takdir ediyorum dostum, bu konu bir çok dengeyi değiştirip artık bazı şeyleri düzeltecektir. :A

Mizahın gücü libidoyu yendi :A
Şuan seslinin en has şekliyle sesli güldüm :F:F:F Saat iyiki daha 12 yi geçmemiş bizde yoksa ev halkı delirdiğimi sanırdı. Tv sesi benim sesi kamuflaj etti :F

Hani evlilik programı tüm kannallara yayılıp çığrığından çıkınca rütük devreye girmiştiya işte forumda da işler o duruma geliyor yavaş yavaş. @mrt-06 yakında bir el atar gibi sanki :D
@Tolstoyevski demekki söylemek istediğin şey buydu. Ben bugün foruma tam bakamamıştım. Herkes seni örnek almalı :D

@vadikızı @denizz19

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski
Şuan seslinin en has şekliyle sesli güldüm :F:F:F Saat iyiki daha 12 yi geçmemiş bizde yoksa ev halkı delirdiğimi sanırdı. Tv sesi benim sesi kamuflaj etti :F

Hani evlilik programı tüm kannallara yayılıp çığrığından çıkınca rütük devreye girmiştiya işte forumda da işler o duruma geliyor yavaş yavaş. @mrt-06 yakında bir el atar gibi sanki :D
@Tolstoyevski demekki söylemek istediğin şey buydu. Ben bugün foruma tam bakamamıştım. Herkes seni örnek almalı :D

@vadikızı @denizz19

:F:FDün forum bir alemdi zeynom ya bende koptum eğlenmek istemeleri normal abartmadan olsa daha iyi olur dün biraz aşırı oldu