Aamir Khan Filmi Tavsiyeleriniz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan takas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

takas

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
51,225
Puanı
1,059
Arkadaşlar Aamır Khan'ın filmlerinden çok beğendiğiniz filmleri söylerseniz sevinirim.Bu 3 ü hariç;
-Ghajini
-3 İdiots
-Talaash
bunları izledim bunlar dışında varsa söyleyin

@BesaleT'e soralım bunu. Aamir Khan filmlerini izliyordu kendisi. Bence ayırt etme, sırasıyla hepsini izle ve bence öylesi daha iyi.

@BesaleT'e soralım bunu. Aamir Khan filmlerini izliyordu kendisi. Bence ayırt etme, sırasıyla hepsini izle ve bence öylesi daha iyi.
güzellerinden başlayacam aga
bu adamın filmleri hepsi birbirinden müthiş zaten ama yine de siz söyleyin
harbi 3 film izledim üçüde 3 saatten fazla 3 ü de birbirinden mükemmel ya
ayrım yapamıyorum ama talaash 1 adım öndedir

Rang de Basanti var izle kesin seversin bunu da. Taare Zameen Par var, Fanaa var. Bu 3'ünden birini izleyebilirsin.

3 idiots'u izlemediysen ilk bunla başla hatta.

Rang de Basanti var izle kesin seversin bunu da. Taare Zameen Par var, Fanaa var. Bu 3'ünden birini izleyebilirsin.

3 idiots'u izlemediysen ilk bunla başla hatta.
konuda ne yazıyo

taare zameen i izlim en iyisi

The Wolf Of Wall Street, Filth, American Hustle. Bu 3'lü güzel filmler ortak yönleri var

aga inan varya ne izlersen izlim vadinin tırnağı etmiyor eski vadiyi baştan bi kez daha izlemek şart zaten ama aamır khan ın filmleri güzel oluyo onları izlim bi de

başrolü khan mı aga
Bende izlim güzel mi film

Ben daha başlayamadım filmlere, doğruyu söylemek gerekirse. @BesaleT tavsiye etti ama daha başlamadım.

4 saatten fazlamı oha😱 nası bir filmmiş merak ettim

Herkes @BesaleT diyor ama @BesaleT'i Aamir Khan'la tanıştıran bendim herhalde. 😎 Gerçi daha iki filmini izledim ama 2-3 tanesini daha izleyeceğim yakında, bu yılın filmlerini bitireyim hele de.

Aynen My Name is Khan'ı da kesin izle çok beğeneceksin. Aamir Khan yok ama olsun bir Khan var sonuçta filmde.

Herkes @BesaleT diyor ama @BesaleT'i Aamir Khan'la tanıştıran bendim herhalde. 😎 Gerçi daha iki filmini izledim ama 2-3 tanesini daha izleyeceğim yakında, bu yılın filmlerini bitireyim hele de.

Ozan kıskanmış. 😛 Doğrudur Aamir Khan'la tanıştıran Ozan'dır inkar edemem iyiki de söylemiş izle diye.
Ama boynuz kulağı geçti gibi bi durum oldu tüm filmlerini izledim neredeyse.

admin ben bile seni geçtim o zaman yabancı film-dizi izlemeyen biri olarak
3 filmini izledim bu arada altyazılı mı dublaj mı diye konu açılmıştı orda şimdi sana hak verdim altyazılı da gayet iyi izliyorum
ama dublajlı nasıl olur bilmiyorum belki dublajlı daha iyidir
aamır khan ı ilk @AlemTo dan duymuştum şimdi hayranı oldum sayılır
hayranı olduğum tek yabancı aktör hemde müslümanmış süper ya