Aamir Khan Filmi Tavsiyeleriniz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan takas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

takas

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
51,225
Puanı
1,059
Arkadaşlar Aamır Khan'ın filmlerinden çok beğendiğiniz filmleri söylerseniz sevinirim.Bu 3 ü hariç;
-Ghajini
-3 İdiots
-Talaash
bunları izledim bunlar dışında varsa söyleyin

@BesaleT'e soralım bunu. Aamir Khan filmlerini izliyordu kendisi. Bence ayırt etme, sırasıyla hepsini izle ve bence öylesi daha iyi. :)

@BesaleT'e soralım bunu. Aamir Khan filmlerini izliyordu kendisi. Bence ayırt etme, sırasıyla hepsini izle ve bence öylesi daha iyi. :)
güzellerinden başlayacam aga :D bu adamın filmleri hepsi birbirinden müthiş zaten ama yine de siz söyleyin
harbi 3 film izledim üçüde 3 saatten fazla 3 ü de birbirinden mükemmel ya
ayrım yapamıyorum ama talaash 1 adım öndedir

Rang de Basanti var izle kesin seversin bunu da. Taare Zameen Par var, Fanaa var. Bu 3'ünden birini izleyebilirsin.

3 idiots'u izlemediysen ilk bunla başla hatta. :)

güzellerinden başlayacam aga :D bu adamın filmleri hepsi birbirinden müthiş zaten ama yine de siz söyleyin
harbi 3 film izledim üçüde 3 saatten fazla 3 ü de birbirinden mükemmel ya
ayrım yapamıyorum ama talaash 1 adım öndedir

Ben daha başlayamadım filmlere, doğruyu söylemek gerekirse. @BesaleT tavsiye etti ama daha başlamadım. :D

tmm admin onu izlicem kesinleştirdim inşallah fazla gb yemez :(

güzel aga ama çok uzun söylim sana adamın bütün filmleri 3 saat en az :D hatta birine geçen baktım 4 saatten fazlaydı vazgeçtim ondan o kadar da değil
4 saatten fazlamı oha😱 nası bir filmmiş merak ettim :D

Herkes @BesaleT diyor ama @BesaleT'i Aamir Khan'la tanıştıran bendim herhalde. 😎 Gerçi daha iki filmini izledim ama 2-3 tanesini daha izleyeceğim yakında, bu yılın filmlerini bitireyim hele de. :D

Herkes @BesaleT diyor ama @BesaleT'i Aamir Khan'la tanıştıran bendim herhalde. 😎 Gerçi daha iki filmini izledim ama 2-3 tanesini daha izleyeceğim yakında, bu yılın filmlerini bitireyim hele de. :D

Ozan kıskanmış. 😛 Doğrudur Aamir Khan'la tanıştıran Ozan'dır inkar edemem iyiki de söylemiş izle diye. :) Ama boynuz kulağı geçti gibi bi durum oldu tüm filmlerini izledim neredeyse. :D

admin ben bile seni geçtim o zaman yabancı film-dizi izlemeyen biri olarak :kiki: 3 filmini izledim bu arada altyazılı mı dublaj mı diye konu açılmıştı orda şimdi sana hak verdim altyazılı da gayet iyi izliyorum :d ama dublajlı nasıl olur bilmiyorum belki dublajlı daha iyidir :D aamır khan ı ilk @AlemTo dan duymuştum şimdi hayranı oldum sayılır :D hayranı olduğum tek yabancı aktör hemde müslümanmış süper ya :D