güzellerinden başlayacam aga@BesaleT'e soralım bunu. Aamir Khan filmlerini izliyordu kendisi. Bence ayırt etme, sırasıyla hepsini izle ve bence öylesi daha iyi.![]()
konuda ne yazıyoRang de Basanti var izle kesin seversin bunu da. Taare Zameen Par var, Fanaa var. Bu 3'ünden birini izleyebilirsin.
3 idiots'u izlemediysen ilk bunla başla hatta.![]()
aga inan varya ne izlersen izlim vadinin tırnağı etmiyor eski vadiyi baştan bi kez daha izlemek şart zaten ama aamır khan ın filmleri güzel oluyo onları izlim bi deAga eski vadiye devam![]()
başrolü khan mı agaThe Wolf Of Wall Street, Filth, American Hustle. Bu 3'lü güzel filmler ortak yönleri var![]()
Bende izlim güzel mi filmaga inan varya ne izlersen izlim vadinin tırnağı etmiyor eski vadiyi baştan bi kez daha izlemek şart zaten ama aamır khan ın filmleri güzel oluyo onları izlim bi de
başrolü khan mı aga
tmm admin onu izlicem kesinleştirdim inşallah fazla gb yemezTaare Zameen Par'ı izle en iyisi ilk.![]()
güzel aga ama çok uzun söylim sana adamın bütün filmleri 3 saat en azBende izlim güzel mi film![]()
güzellerinden başlayacam agabu adamın filmleri hepsi birbirinden müthiş zaten ama yine de siz söyleyin
harbi 3 film izledim üçüde 3 saatten fazla 3 ü de birbirinden mükemmel ya
ayrım yapamıyorum ama talaash 1 adım öndedir
Yokaga inan varya ne izlersen izlim vadinin tırnağı etmiyor eski vadiyi baştan bi kez daha izlemek şart zaten ama aamır khan ın filmleri güzel oluyo onları izlim bi de
başrolü khan mı aga
4 saatten fazlamı oha😱 nası bir filmmiş merak ettimtmm admin onu izlicem kesinleştirdim inşallah fazla gb yemez
güzel aga ama çok uzun söylim sana adamın bütün filmleri 3 saat en azhatta birine geçen baktım 4 saatten fazlaydı vazgeçtim ondan o kadar da değil
konuda ne yazıyo
taare zameen i izlim en iyisi![]()
admin ben bile seni geçtim o zaman yabancı film-dizi izlemeyen biri olarak